- Αυτό το θέμα έχει 1,669 απαντήσεις, 139 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 5 μήνες πριν από τον χρήστη
nikos_splash.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 14:18 #98652
Nikos PilikasΣυντονιστής@stressbuster Το να ξαναπάρεις το ίδιο, δεν είναι καθόλου κακή σκέψη, αφού είσαι απολύτως ικανοποιημένος.
Θα μπορούσες να δεις και το Launch, το οποίο είναι ελαφρώς πιο μαλακό.
Και το Epic είναι πολύ καλή επιλογή, οπωσδήποτε να δοκιμάσεις την εφαρμογή όμως.13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 15:15 #98662Steven Tsok
Συμμετέχων@stressbuster ύστερα από περιπλάνηση σε Adidas (Energy Boost, Ultra Boost) και Saucony (Kinvara, Ride, Freedom) τα τελευταία 5 χρόνια και ύστερα από προτροπή του @echetlos δοκίμασα τα EPIC REACT και είμαι κυριολεκτικά μαγεμένος. Απίστευτο παπούτσι….. Αντίθετα το ODYSSEY που μου έκαναν δώρο δε με βόλεψε καθόλου (με χτύπησε στον αριστερό αχίλλειο) και το έχω μόνο για βόλτα και περπάτημα, όπως επίσης και το ZOOM FLY που φόρεσα στον ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ της ΧΙΟΥ δε μου φάνηκε το ιδιαίτερο παπούτσι… Είμαι 1.83 ύψος και κατάφερα από τα 107 κιλά να πέσω στα 80 που είμαι σήμερα και από 3.42.00 στον Μαραθώνιο της Αθήνας το 2014 να κάνω πέρσυ 3.10.10!!!! Φέτος προσδοκώ κάποια επίδοση κοντά στις 3.00.00 και κατά 99% θα τρέξω με τα PEGASUS TURBO…. Αν δε μου βγει αυτή η επιλογή σίγουρα θα τρέξω με τα EPIC REACT…..
13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 15:28 #98664
stressbusterΣυμμετέχωνΝασαι καλα φιλε steven tsok μπραβο σου και σενα(και μενα) που καταφέραμε να φτασουμε σε φυσιολογικα κιλα.
Σου ευχομαι να κανεις από 2.59.59 και κατω φετος.
Χμμμμ και μου αρεσουν αρκετα τα epicreact. Μεχρι την άλλη βδομαδα που θα ερθω Αθηνα θα τα δοκιμασω όλα αν τα εχει το outrun , μενω Π.Φ οποτε είμαι Αθηνα,γιατι ειδα νουμερα σπασμένα ενώ είναι νέο μοντελο(epic).
13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 15:41 #98670Steven Tsok
Συμμετέχων@stressbuster εγώ μένω Λιβαδειά οπότε με βολεύει αρκετά το Mall στη ΝΕρατζιώτισσα…. Το κλασσικό μαύρο EPIC REACT το είχε 107 ευρώ το καλοκαίρι. Τους καινούργιους χρωματισμούς 152 ευρώ…. Δεν ξέρω από νούμερα τι διαθεσιμότητα έχουν…. μπορείς να το ψάξεις. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην προετοιμασία
13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 17:07 #98674
VickyΣυμμετέχωνΚαλησπέρα.
Το τελευταίο διάστημα τρέχω με Nike Pegasus 34 και Adidas Adizero Boston 6.
Με τα Nike κάνω τα μεγάλα κυρίως και τα ελεύθερα, ενώ με τα Αdidas της διαλειμματικές στο γήπεδο.
Τους τρεις προηγούμενους μαραθώνιους που έτρεξα στη Θεσσαλονίκη τους έτρεξα με New Balance 890 v3, Pegasus 31 και pegasus 33.
Να τολμήσω να τρέξω στη Αθήνα με τα Adidas; Πρέπει νσ αποφασίσω με ποια θα τρέξω για να δοκιμάσω σε κάποια long run τα adidas αν καταλήξω σε αυτά….
Τι λέτε;13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 17:44 #98676
Nikos PilikasΣυντονιστής@vicky Δοκίμασέ τα σταδιακά, Βίκυ.
Κάποια ελεύθερα στην αρχή εκτός στίβου και μετά σε πιο μεγάλα.13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 17:54 #98678
chriskapsioΣυμμετέχωνEchetlos και Naftony σας ευχαριστώ για τις προτάσεις. Μέχρι την άλλη βδομάδα θα κάνω την αγορά ελπίζω….
13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 18:00 #98680
Sotiris DiamantopoulosΣυμμετέχωνΓεια σου Βίκυ @vicky,
Σιγουρέψου ότι δεν σε ενοχλεί στα long runs ή κάπως στενή γραμμή στο μπροστινό τμήμα που έχουν τα Boston 6.13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:04 #98684
VickyΣυμμετέχωνΘα τα δοκιμάσω και σε μεγαλύτερα λοιπόν και βλέπουμε.
Αναρωτιέμαι, μετά το τριάντα στις κατηφόρες, μήπως τα πόδια θα θέλαν ίσως περισσότερη “προστασία” που πιθανά να την προσφέρουν μεγαλύτερη τα Pegasus απότι τα Boston;14 Σεπτεμβρίου 2018 στις 02:41 #98688
aRiSTiDiSΣυμμετέχωνΈχοντας τρέξει και με τα 2 μοντέλα που αναφέρεις:
Σε Μαραθώνιο της Αθήνας με Boston 5 (και Adios) δεν ένοιωσα να μου λείπει προστασία.
Το Pegasus 34 που έχω για LR είναι αρκετά βαρύ και νομίζω ότι σε αγωνιστικό ρυθμό μαραθωνίου θα κούραζε περισσότερο τα πόδια. Θα κερδίσεις σε προστασία μετά το 31, αλλά θα έχεις χάσει σε φρεσκάδα
Αν τρέξεις με Boston ελπίζω να μην τα έχεις πάρει οριακά σε μέγεθος, ώστε να έχεις αρκετά χώρο μπροστά στα δάχτυλα είδικα όταν πρηστούν από τα km, και καλού κακού φόρα τα με λεπτή κάλτσα.Όλα αυτά βέβαια είναι υποκειμενικά και έχουν να κάνουν με το πόδι του καθενός, την ταχύτητα, το βάρος και το πάτημα.
Τα LR θα σου δώσουν την απάντηση όπως σου είπε ο Νικος και ο Σωτήρης30 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:02 #99554
Nikos PilikasΣυντονιστής@efi38 Έφη, μεταφέρω εδώ την ερώτησή σου που είναι και σχετικό το νήμα. Ως “ενημέρωση”, θα χαθεί.
Τρέξε με οποιοδήποτε παπούτσι έχεις δοκιμάσει στις προπονήσεις σου και σε έχει βολέψει. Όλα τα παπούτσια που είναι στην κατηγορία του Nimbus είναι κατάλληλα από πλευράς προστασίας, απλά πρέπει να βεβαιωθείς ότι σου ταιριάζει κι η εφαρμογή.
Οπότε, ή παραμένεις στο Nimbus ή αν θες ν’ αλλάξεις, καν’ το πολύ άμεσα για να μπορέσεις να το δοκιμάσεις σε κάποια μεγάλα τρεξίματα.Καλησπέρα σε όλους. Πρόκειται να τρεξω για πρωτη φορά στον μαραθωνιο της Αθηνας, στην κλασσικη διαδρομή. Παλιότερα ετρεχα μεχρι 10 χλμ. Φετος θα ειναι η πρωτη μου προσπαθεια σε τοσο μεγαλη διαδρομη. Ηθελα να ρωτησω τι παπουτσια μου προτεινεται για τετοια αποσταση. Παλιοτερες επιλογες μου ηταν της asics τα nimbus. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη! Σας ευχαριστω πολύ !!
30 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11:09 #99556Ανώνυμος
Ανενεργός@echetlos Σ’ευχαριστώ πολύ!! ναι η εφαρμογη μου ταιριαζει αλλα ελεγα να δοκιμασω κατι καινουριο..!
30 Σεπτεμβρίου 2018 στις 13:11 #99562
Nikos PilikasΣυντονιστής30 Σεπτεμβρίου 2018 στις 23:11 #99582
KalogeridisΣυμμετέχων@efi38 ασφαλώς θα συμφωνήσω με τον γκουρού, αλλά θα προτείνω να δοκιμάσεις και το προηγούμενο μοντέλο της πριμιουμ σειράς των παπουτσιών που αναφέρθηκαν παραπάνω. Για τα asics πχ δοκίμασε το cumulus 20 και στη nike το pegasus 35. Εξαιρετικά και οικονομικότερα. Τα pegasus δε είναι και πολύ ελαφρύτερα! Προς προβληματισμό.
Αν κατάλαβα είσαι Κρήτη. Στα κοσμος έχει πολλές επιλογές σε λογικές τιμές. Καλη συνέχεια!1 Οκτωβρίου 2018 στις 08:42 #99588Ανώνυμος
Ανενεργός@Kalogeridis Καλημέρα! Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Ναι, είμαι απο Κρήτη! Τα cumulus είναι στην ίδια κατηγορία με τα nimbus ;;
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.