Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 481 έως 495 (από 1,028 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@antonispits Κατ’ αρχάς, σε ποιο Vazee αναφέρεσαι, το Pace ή το Rush;
    Σε κάθε περίστωση πάντως, το Bora είναι πιο μαλακό και απορροφητικό από τα Vazee.

stratus
    Συμμετέχων

@echetlos Μετα τα zante v1 τι επιλεγουμε;Το αλλο ζευγαρι που τρεχω ειναι τα asics gel lyte

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Δες το Elite 9, Χρήστο.

stratus
    Συμμετέχων

Ευχαριστω Νικο

dimitrissss
    Συμμετέχων
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ωραία τα λέει…

Πολύ ενδιαφέρον έρευνα. Zoom Vaporfly Elite vs Zoom Streak 6 vs Adios 2.

http://www.runnersworld.com/sweat-science/the-data-behind-nikes-4-shoe?utm_source=facebook.com&utm_medium=Social&utm_term=892812630&utm_campaign=Runner%E2%80%99s%20World

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

To Supernova δεν είναι το Glide 9.

IMG_3417(1)

dimitrissss
    Συμμετέχων

Οι άλλοι το έβγαλα πολύ μαλακό.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ναι, πολύ.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@nikolaos Μεταφέρω εδώ το θέμα, Νίκο.
    Λοιπόν, σαν το Glide και σε καλές τιμές μπορείς να βρεις το Pegasus 33.

Θα ήθελα να κάνω μιά ερώτηση παιδιά μιάς και έχετε μεγάλη εμπειρία . Προς το παρόν τρέχω με αυτά : http://www.prodirectrunning.com/products/adidas-Supernova-Glide-Boost-7-Mens-Shoes-Scarlet-White-Solar-Red-109868.aspx

Και επειδή βάζω 30-40 km τη βδομάδα θα ήθελα και ένα δεύτερο οικονομικό , αλλά καλό(neutral πάτημα κ πατάω πολύ λίγο φτέρνα προσπαθώ τουλάχιστον) . Τί προτείνετε ?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@NikosM Νίκο, είναι πολύ ελαφρύ για την κατηγορία και τις διαστάσεις του.

Δοκιμάζοντας πολλά αθλητικά παπούτσια από όλες σχεδόν τις μάρκες σήμερα πιστεύω ότι το arahi υπερισχύει σε δρομική σταθερότητα, αντίθετα υστερεί στο βάρος. Ιδανικό παπούτσι για αυτούς που έχουν υπερπρηνισμό.

Labrous
    Συμμετέχων

Έχω ξεκινήσει κι εγώ το ψάξιμο για ένα λίγο πιο γρήγορο παπούτσι από τα Nimbus 18 που λανθασμένα χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή για όλες τις προπονήσεις .
    Μετά και την παρουσίαση του Kinvara 8 εδώ από το Νίκο είμαι αρκετά ζεστός προς αυτή την κατεύθυνση, με εναλλακτικές τα NB 1400/1500/ZanteV3 (εδώ και καιρό κοιτάζω να δοκιμάσω κάτι από NB οπότε…), τις διαφορές των οποίων ομως δεν έχω ακόμα πολύ ξεκάθαρες στο μυαλό μου.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@labrous Σε μία κλίμακα από το 1 έως το 10, το επίπεδο cushioning/softness των μοντέλων που αναφέρεις είναι χοντρικά το ακόλουθο, Λάμπρο:
    1400/1500: 4
    Zante: 6
    Kinvara: 7
    Gorun 5: 7
    Boston: 5
    Dynaflyte: 7
    Elite 9: 6

Την πιο performance εφαρμογή έχουν τα 1400/1500, το Boston και το Elite.

Labrous
    Συμμετέχων

@Echetlos Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη διευκρίνηση, το ranking που παραθέτεις μου δείχνει ότι από αυτά που ανέφερα θα ήταν πιο λογικό να κινηθώ μεταξύ Kinvara και Zante, έχοντας όμως τα μάτια μου ανοιχτά και σε Sketchers/Dynaflyte/Elite.

Και ερωτώ ανοιχτά, όταν στην καλύτερη περίπτωση σε 10άρι κινούμαι με 5:00 m/km, έχει νόημα να ασχοληθώ με κάτι “πιο performance”;

dimitrissss
    Συμμετέχων

@echetlos Στο Gorun Ride 5 τι βαθμό βάζεις Νίκο, στην παραπάνω λίστα;

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 481 έως 495 (από 1,028 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.