Τοποθέτηση ετικέτας: Μαραθώνιος
- Αυτό το θέμα έχει 378 απαντήσεις, 58 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 2 μήνες πριν από τον χρήστη
Etien.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
9 Απριλίου 2016 στις 11:45 #4928
Stratos_al
ΣυμμετέχωνΑνοίγω το θέμα για να προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά.
9 Απριλίου 2016 στις 11:50 #49299 Απριλίου 2016 στις 12:07 #4931Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΣτράτο, δες μέσω συλλόγων.
Σίγουρα θα βρεις.9 Απριλίου 2016 στις 12:07 #4932Kalogeridis
ΣυμμετέχωνΚι εγώ με αρχικό στόχο το 4ωρο. Λόγω παρέας… Αν με πουλήσουν θα πάω να τιμήσω το 3.49 του αλεκου. Έναρξη προετοιμασιας 1η Ιουνίου. Διπλές, ανηφορες, γενικά θα κάνω χαρντκορ πράγματα. Οπότε θα χρειαστείτε καπέλο στο κεφάλι όταν θα βλέπετε προπονήσεις μου για να μη πέσουν τα μαλλιά σας. Ο βασικές κορμός του προγράμματος θα είναι της asics και οι σάλτσες δικές μου για να ισοσκελισω τις διαφορές λόγω δυσκολίας διαδρομής. Καλή αρχή λοιπόν σε όλους-ες. Οι πρωταρηδες με θέληση και δουλεία… Οι πιο έμπειροι με όπλο την γνώση πάμε για ο,τι καλύτερο. Παίδες καλή επιστροφή στην απόσταση! Στράτο με το μαλακό Φίλε μου! Πάντα υγιής…
9 Απριλίου 2016 στις 12:12 #4933Stratos_al
ΣυμμετέχωνKalogeridis , για το 10αρι σκέφτομαι, αν και εφόσον είμαι ακόμα Ελλάδα. Δεν παίζει σε καμιά των περιπτώσεων να κατέβω Μαραθώνα φέτος… δυστυχώς.
Καλή προετοιμασία σου εύχομαι…
Νικόλα μια πρώτη επαφή που είχα με κάποιο σύλλογο μου είπαν ότι “έχουν κλείσει” οι θέσεις του…9 Απριλίου 2016 στις 12:25 #4937Nikos Pilikas
Συντονιστής@stratos-al
Ρώτα ρε συ τον σκοτεινό…9 Απριλίου 2016 στις 12:53 #4938Elda
ΣυμμετέχωνΈναρξη προετοιμασιας 1η Ιουνίου. Διπλές, ανηφορες, γενικά θα κάνω χαρντκορ πράγματα.
καποιος χακαρε το λογαριασμο του @kalogeridis, δεν εξηγειται αλλιως!!!
Εγω τι εχω παθει μου λετε? Δηλωσα οτι δε θα τρεξω κλασικη φετος και τωρα αρχιζω ν αναθεωρω, μου φαινεται πολυ να περιμενω 11 μηνες μεχρι τον επομενο μαραθωνιο! (ουτε να το ξεστομισω στους δικους μου δεν τολμαω!!!)
9 Απριλίου 2016 στις 13:08 #4941Kalogeridis
ΣυμμετέχωνΕπιστρέφω στη δουλειά τότε και εκεί έχω δυνατότητα 2πλων προπονησεων. Καινούργιο site είπα να το τιμήσω με εντυπωσιακή εξέλιξη!
9 Απριλίου 2016 στις 14:35 #4945ale
ΣυμμετέχωνΕιναι ζορικη η κλασικη αλλα εχει αλλη γλυκα!!
Και εγω ειχα πει “τελος δεν ξανατρεχω” ζεστη, δυσκολη διαδρομη, δεν βγαινει ρεκορ με τιποτα, αλλα κατι οι πιεσεις της κορης να ξανατερματισουμε μαζι κατι η ζηλεια που περσι σας εβλεπα στην εθνικη αμυνα και εσκαγα απο την ζηλια μου και ας ειχα τρεξει 2 εβδομαδες πριν Φρανκφουρτη, ειπα φετος παμε και οτι βγει.9 Απριλίου 2016 στις 14:43 #4947mashine
Συμμετέχων@kalogeridis Ετσι σε θέλω…αδίστακτο!
9 Απριλίου 2016 στις 15:22 #4948Kalogeridis
ΣυμμετέχωνΘα χρειαστώ ψάξιμο για τη διαχείριση των διπλων… Δυσβατα μονοπάτι άλλα αν δεν σπάσεις αυγά, φαΐ δε φτιάχνεις. Δε βγαίνει 4η μέρα προπόνησης οπότε όπου χωράει θα κολλάω 2πλη αεροβιο για μαζεμα ανηφορικων χλμ. Δε το έχω δει κάπου. Αυτοσχεδιασμος. Να δούμε τι θα βγει…
9 Απριλίου 2016 στις 15:22 #4949tazi
ΣυντονιστήςΕχει πράγματι αλλη γλύκα, κατ εμε δε νοειται μαραθωνοδρομος Αθηναιος ή Ελληνας να μη τον έχει τρέξει.
Βεβαια σιγουρα δεν ειναι για PB, όμως έχει αλλη βαρύτητα η επίδοση σε αυτή τη διαδρομή.
Ακομα βεβαια για εμενα ειναι νωρις να αποφασίσω, θεωρητικα πολύ θα ήθελα, δε ξέρω όμως αν θα εχω φετος ξανα το κουραγιο να το προσπαθησω.
Προς το παρον και για το επομενο διμηνο, σα κανα πανηγυρι με εμφαση στη ταχυτητα, ελπιζω να τελειωσει η σεζον με ενα καλο δεκαρι, μετα τον Ιούνη βλέπουμε!!!9 Απριλίου 2016 στις 15:30 #4950mashine
ΣυμμετέχωνΔιπλή προπόνηση δεν έχω κάνει ποτέ!Θα σου πρότεινα το πρωί η γρήγορη και το απόγευμα η πιο χαλαρή (του τύπου 12 σε μια ώρα) σε καμμία περίπτωση όμως σκουπιδαριό.Δεν έχει νόημα.
9 Απριλίου 2016 στις 15:35 #4951tazi
ΣυντονιστήςΟι διπλες προπονησεις, πρέπει να ξεκινανε πολύ σταδιακα, με τη “δευτερη”, τουλαχιστον σε πρωτη φαση να στοχευει απλα στην αυξηση του χιλιομετρικου όγκου. Αρχικα μια φορα τη βδομαδα με 4-5 χλμ και ενδεχομενως σταδιακη αυξηση ογκου και συχνοτητας.
Εχω κανει το πολυ 4 η 5 στη ζωη μου κυριως λογω παρεας.9 Απριλίου 2016 στις 15:58 #4952stratus
Συμμετέχων@mashine
Αν στις διπλες προπονησεις η μια ειναι ποιοτικη,τοτε η ποιοτικη θα πρεπει να γινεται το απογευμα,ποτε το πρωι.Αυτο εχει σχεση με το ph του αιματος
Σκουπιδια χλμ δεν υπαρχουν,δες μια προπονηση ελιτ αθλητη και θα δεις οτι γυρω στο 80% των χλμ που κανουν εβδομαδιαιως ειναι αυτα που οι περισσοτεροι ονομαζουν σκουπιδα -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.