Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 34ος Μαραθώνιος Αθήνας 2016

34ος Μαραθώνιος Αθήνας 2016

Τοποθέτηση ετικέτας: 

• Αυτό το θέμα έχει 378 απαντήσεις, 58 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 2 μήνες πριν από τον χρήστη Etien.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 379 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Stratos_al
    Συμμετέχων

Ανοίγω το θέμα για να προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά.

chamav
    Συντονιστής

Για κάποιον λόγο, ψήνομαι για τα 42 φέτος…

Μάλλον θα είναι η επίδοση του @tazi.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Στράτο, δες μέσω συλλόγων.
    Σίγουρα θα βρεις.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Κι εγώ με αρχικό στόχο το 4ωρο. Λόγω παρέας… Αν με πουλήσουν θα πάω να τιμήσω το 3.49 του αλεκου. Έναρξη προετοιμασιας 1η Ιουνίου. Διπλές, ανηφορες, γενικά θα κάνω χαρντκορ πράγματα. Οπότε θα χρειαστείτε καπέλο στο κεφάλι όταν θα βλέπετε προπονήσεις μου για να μη πέσουν τα μαλλιά σας. Ο βασικές κορμός του προγράμματος θα είναι της asics και οι σάλτσες δικές μου για να ισοσκελισω τις διαφορές λόγω δυσκολίας διαδρομής. Καλή αρχή λοιπόν σε όλους-ες. Οι πρωταρηδες με θέληση και δουλεία… Οι πιο έμπειροι με όπλο την γνώση πάμε για ο,τι καλύτερο. Παίδες καλή επιστροφή στην απόσταση! Στράτο με το μαλακό Φίλε μου! Πάντα υγιής…

Stratos_al
    Συμμετέχων

Kalogeridis , για το 10αρι σκέφτομαι, αν και εφόσον είμαι ακόμα Ελλάδα. Δεν παίζει σε καμιά των περιπτώσεων να κατέβω Μαραθώνα φέτος… δυστυχώς.
    Καλή προετοιμασία σου εύχομαι…
    Νικόλα μια πρώτη επαφή που είχα με κάποιο σύλλογο μου είπαν ότι “έχουν κλείσει” οι θέσεις του…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@stratos-al
    Ρώτα ρε συ τον σκοτεινό…

Elda
    Συμμετέχων

Έναρξη προετοιμασιας 1η Ιουνίου. Διπλές, ανηφορες, γενικά θα κάνω χαρντκορ πράγματα.

καποιος χακαρε το λογαριασμο του @kalogeridis, δεν εξηγειται αλλιως!!!

Εγω τι εχω παθει μου λετε? Δηλωσα οτι δε θα τρεξω κλασικη φετος και τωρα αρχιζω ν αναθεωρω, μου φαινεται πολυ να περιμενω 11 μηνες μεχρι τον επομενο μαραθωνιο! (ουτε να το ξεστομισω στους δικους μου δεν τολμαω!!!)

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Επιστρέφω στη δουλειά τότε και εκεί έχω δυνατότητα 2πλων προπονησεων. Καινούργιο site είπα να το τιμήσω με εντυπωσιακή εξέλιξη!

ale
    Συμμετέχων

Ειναι ζορικη η κλασικη αλλα εχει αλλη γλυκα!!
    Και εγω ειχα πει “τελος δεν ξανατρεχω” ζεστη, δυσκολη διαδρομη, δεν βγαινει ρεκορ με τιποτα, αλλα κατι οι πιεσεις της κορης να ξανατερματισουμε μαζι κατι η ζηλεια που περσι σας εβλεπα στην εθνικη αμυνα και εσκαγα απο την ζηλια μου και ας ειχα τρεξει 2 εβδομαδες πριν Φρανκφουρτη, ειπα φετος παμε και οτι βγει.

mashine
    Συμμετέχων

@kalogeridis Ετσι σε θέλω…αδίστακτο!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Θα χρειαστώ ψάξιμο για τη διαχείριση των διπλων… Δυσβατα μονοπάτι άλλα αν δεν σπάσεις αυγά, φαΐ δε φτιάχνεις. Δε βγαίνει 4η μέρα προπόνησης οπότε όπου χωράει θα κολλάω 2πλη αεροβιο για μαζεμα ανηφορικων χλμ. Δε το έχω δει κάπου. Αυτοσχεδιασμος. Να δούμε τι θα βγει…

tazi
    Συντονιστής

Εχει πράγματι αλλη γλύκα, κατ εμε δε νοειται μαραθωνοδρομος Αθηναιος ή Ελληνας να μη τον έχει τρέξει.
    Βεβαια σιγουρα δεν ειναι για PB, όμως έχει αλλη βαρύτητα η επίδοση σε αυτή τη διαδρομή.
    Ακομα βεβαια για εμενα ειναι νωρις να αποφασίσω, θεωρητικα πολύ θα ήθελα, δε ξέρω όμως αν θα εχω φετος ξανα το κουραγιο να το προσπαθησω.
    Προς το παρον και για το επομενο διμηνο, σα κανα πανηγυρι με εμφαση στη ταχυτητα, ελπιζω να τελειωσει η σεζον με ενα καλο δεκαρι, μετα τον Ιούνη βλέπουμε!!!

mashine
    Συμμετέχων

Διπλή προπόνηση δεν έχω κάνει ποτέ!Θα σου πρότεινα το πρωί η γρήγορη και το απόγευμα η πιο χαλαρή (του τύπου 12 σε μια ώρα) σε καμμία περίπτωση όμως σκουπιδαριό.Δεν έχει νόημα.

tazi
    Συντονιστής

Οι διπλες προπονησεις, πρέπει να ξεκινανε πολύ σταδιακα, με τη “δευτερη”, τουλαχιστον σε πρωτη φαση να στοχευει απλα στην αυξηση του χιλιομετρικου όγκου. Αρχικα μια φορα τη βδομαδα με 4-5 χλμ και ενδεχομενως σταδιακη αυξηση ογκου και συχνοτητας.
    Εχω κανει το πολυ 4 η 5 στη ζωη μου κυριως λογω παρεας.

stratus
    Συμμετέχων

@mashine
    Αν στις διπλες προπονησεις η μια ειναι ποιοτικη,τοτε η ποιοτικη θα πρεπει να γινεται το απογευμα,ποτε το πρωι.Αυτο εχει σχεση με το ph του αιματος
    Σκουπιδια χλμ δεν υπαρχουν,δες μια προπονηση ελιτ αθλητη και θα δεις οτι γυρω στο 80% των χλμ που κανουν εβδομαδιαιως ειναι αυτα που οι περισσοτεροι ονομαζουν σκουπιδα

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 379 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.