Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 34ος Μαραθώνιος Αθήνας 2016

34ος Μαραθώνιος Αθήνας 2016

Τοποθέτηση ετικέτας: 

• Αυτό το θέμα έχει 378 απαντήσεις, 58 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη Etien.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 211 έως 225 (από 379 συνολικά)
  • Συντάκτης
    zakis
    Συμμετέχων

Ευχαριστούμε πολύ Νικολή @tazi. Πράγματι ο 2ος πίνακας μοιάζει πιο προσεγγίσιμος. Κοντός ψαλμός.

georgeb
    Συμμετέχων

@tazi ευχαριστούμε πολύ Νίκο για το πίνακα! Φαίνονται πιο ισορροπημένα τα περάσματα.
    Ευχαριστούμε να είσαι καλά!

georgeb
    Συμμετέχων

@manos_drakopoulos Μάνο μάλλον θα ακολουθήσω την μέση οδό από τους 2 πίνακες ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων! Πολύ ζαλούρα πάντως για κάτι που είναι άκρως δυναμικό και το τροποποιείς φαντάζομαι κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάλογα το πως αισθάνεσαι. Anyway, θα τα πούμε και από κοντά!

big-blue
    Συμμετέχων

@tazi δε χρησιμοποιώ κάποιον πίνακα. Μαλιστα, ειδικά για την κλασσική το θεωρώ λάθος. Δεν είμαστε όλοι οι δρομείς ίδιοι, άλλοι τρέχουν καλυτερα τις ανηφόρες, άλλοι τις κατηφόρες, άλλοι μπορούν να τα δώσουν όλα στο τελευταίο δεκάρι κτλ. Το θεωρώ εντελώς αντιεπιστημονικό να προτείνεις περάσματα. Άσε που οι καιρικές συνθήκες παίζουν τεράστιο ρόλο. Αν πχ εχει 25 βαθμούς πως θα το προσαρμόσεις; Εκείνη την ωρα;
    Εγώ τρέχω με περάσματα που εχω φτιάξει εγώ, χρησιμοποιώντας παλιότερα από Έλληνες αθλητές με τον επιθυμητό μου χρονο, σε συνδυασμό με τους παλμούς ώστε να υπαρχει κ η συνιστώσα τόσο της “ημέρας” μου, όσο και του καιρού.

big-blue
    Συμμετέχων

Εγώ τον πρώτο πίνακα, βλέποντας το 03:30 τον βλέπω πολύ πιο λογικό. Ο δεύτερος ειναι επιθετικός στην ανηφόρα κ θα το φας το κεφάλι σου…

tazi
    Συντονιστής

@big-blue Ηλια καλημερα, οταν ενας δρομεας ακολουθει προτεινομενα περασματα δε σημαινει ντε και καλα οτι πρεπει να παραμεινει προσκολλημενος σε αυτα. Απλα εχει ενα γενικο πλανο που εχει προκυψει απο την εμπειρια συνηθως για το πως θα πρεπει να κινηθει. Το τρεξιμο γενικοτερα και ειδικα ο μαραθωνιος και αν θες ακομα πιο ειδικα η κλασσικη ειναι πολυ δυναμικα αγωνισματα που λογω της παρατεταμενης διαρκειας και μορφολογιας επιδεχονται πολλες αγωνιστικες προσεγγισεις. Οτι κανει στο Νικο ειναι σχεδον απιθανο να κανει στον Ηλια. Απο την αλλη ομως αν το δεις στστιστικα και δεις τα αποτελεσματα σπο πολλους Νικους και Ηλιες, ονομα που διαλεξα να βαλω στο πληθυντικο!!, θα δεις οτι οι περισσοτεροι σπο αυτους για μια δεδομενη επιδοση, εχουν αναλογα κοντινα περασματα. Ετσι πρεπει να καταρτιζονται οι προτεινομενοι πινακες. Βλεποντας λοιπον τους δυο για τους οποιους γινεται και λογος, θεωρω τον δευτερο πιο βατο απο τον πρωτο για τους λογους που ανελυσα πιο πανω. Πιο συγκεκριμενα, γιατι η κουβεντα ξεκινησε απο τον @zakis, επειδη τον ξερω λιγο σα δρομεα, πιστευω οτι γι αυτο που επιδιωκει θα πρεπει να ακολουθησει περαατα πιο ομοιογενη.

tazi
    Συντονιστής

@sotos-marathon Σωτήρη, υπάρχει ελευθερη η δικιά μου συμμετοχή στο 2o μπλοκ μια και δε θα τρεξω, σε ενδιαφέρει;

sotos-marathon
    Συμμετέχων

(@tazi)Nικο κατ αρχην σ ευχαριστω πολυ!Να ρωτησω κατι ομως?Μπορουμε να αλλαξουμε τα στοιχεια η θα πρεει να τρεξω με το επιθετο το δικο σου? Το ρωταω μονο και μονο γιατι εχει να κανει με το marathon club..θα τηλεφωνησω στον ΣΕΓΑΣ την Δευτερα να ρωτησω και εαν μπορει να γινει αλλαγη των στοιχειων τοτε και βεβαια με ενδιαφερει!!!
    Και παλι σ ευχαριστω πολυ!!

tazi
    Συντονιστής

@sotos-marathon Σωτήρη, πες τους ότι προκειται για ομαδικη εγγραφή μέσω της ομάδας της adidas. Αυτο ενδεχομένως να αλλαζει τα πραγματα.

sotos-marathon
    Συμμετέχων

@tazi οκ Νικο και παλι σ ευχαριστω!

sigi
    Συμμετέχων

Υπάρχει προς διάθεση 1 συμμετοχή στον Μαραθώνιο επειδή φέτος δεν θα τον τρέξω όποιος φίλος ενδιαφέρεται ας μου πει..
    4ο Μπλοκ εκκίνησης αριθμός 5149

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@sigi Τι έγινε ρε Γιώργο..?!?!?

sigi
    Συμμετέχων

@echetlos Νικόλα καλημέρα!!
    Ταλαιπωρήθηκα από τραυματισμούς και αποφάσισα να μείνω στα pits!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Εσύ ξέρεις καλύτερα…
    Περαστικά, φίλε!

sigi
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ Νικόλα!!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 211 έως 225 (από 379 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.