SNF RUN 2022 (23-6-2022)

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 16 έως 21 (από 21 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Babinovski01
    Συμμετέχων

Νίκο Περαστικά.Μικρο διάστημα δεν είναι 4 βδομάδες για κάταγμα? Μιας και είμαι και εγώ στα ίδια αλλά το δικό μου ήταν πιο πάνω στην κνημη πέρασε ένας μήνας αλλά ο γιατρός μου είπε να το αφήσω ακόμα 2 εβδομάδες. Εκανες κάτι σε φυσικό θεραπεία που σε βοήθησε?

Στέλιος
    Συμμετέχων

Εστειλαν απο τη διοργανωση το ακολουθο link, το οποιο αναφερει αρκετα ενδιαφεροντα και σημαντικα πραγματα με θεμα «Τρέξιμο σε θερμά κλίματα» Σύντομες Πρακτικές Συμβουλές

https://www.sportsexcellence.gr/wp-content/uploads/2022/06/SNF_RUN_2022_Practical_Guidelines_EL.pdf

dpap147
    Συμμετέχων

Πολύ καλή και η χθεσινή διοργάνωση, ωραία ατμόσφαιρα, βοήθησε και ο καιρός που αναπάντεχα δεν ήταν και τόσο άσχημα στο κέντρο, ωστόσο όταν βγήκαμε στη Συγγρού έγινε αισθητή η υγρασία της παραλίας… Εντύπωση μου έκανε ότι μετά τον αγώνα, αν και τον πήγα γρήγορα λαμβάνοντας υπόψη και τις καιρικές συνθήκες, τα πόδια ήταν εντάξει, δεν πονούσαν πολύ, περπατούσα άνετα χωρίς πόνο…. νομίζω ότι τα Rebel 2 έκαναν πολύ καλή δουλειά…

dimitris765
    Συμμετέχων

Ναι ηταν πολυ ωραια διοργανωση, τα αποτελέσματα ξέρουμε πότε θα βγουν;

tazi
    Συντονιστής

Νομιζα πως ο αγωνας ηταν τον Ιουλη☺️. @babis001 Χτες εκλεισα 5 εβδομαδες. Αρχισα λθγο ττεξιμο πριν μια εβδομαδα. Χωρις πο ο αλκα το πιδι παραπονεθηκε την επομενη. Το αφησα δυο μερες και τωρα πια δηλωνω σχεδον πληρως θεραπευμενος. Εχω κανει 3 ελευθερα, μεχρι 10 χλμ χτες και βγηκαν ολα χωρις κανενα θεμα. Αν υπαρχει κατι που ενοχλει δεν ειναι το σπασιμο αλλα η κακωση που εχουν υποστει οι συνδεσμοι. Εκει εντοπιστηκε το ‘παραπονο’ της προηγουμεης εβδομαδας. Τωρα πια ουτε και αυτο. Οποτε ξανα μανα……

tazi
    Συντονιστής

@babis001 Ξεχασα να αναφερω πως εκανα θεραπειες με διαμαγνητικη αντλια προκειμενου να επιταχυνθει η πορωση του καταγματος

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 16 έως 21 (από 21 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.