SNF RUN 2022 (23-6-2022)

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 21 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Στέλιος
    Συμμετέχων

Καλησπερα ,

Να ενημερωσω οτι χθες το βραδυ ανοιξαν οι εγγραφες για το φετινο SNF RUN 2022

Registration

Φετος υπαρχει ελαχιστο κοστος εγγραφης 5 Ευρω το οποιο και θα διατεθει ως δωρεα.

Εγω δηλωσα για το 10αρακι . Εαν ο καιρος βοηθησει , ισως αγγιξω το 45:XX .

Οποιος λαβει μερος … ας σηκωσει το χερακι του ! 😀

Echetlos
    Συντονιστής

@steliosg Θα σε πάνε μέσα για κλοπή εκκλησίας! 😀

dpap147
    Συμμετέχων

Χεράκι σηκωμένο !!!
    Αυτό είναι κόστος εγγραφής… όχι όπως στον ΑΜΑ που πρέπει να ξεπαραδιαστείς για λιώσεις τρέχοντας 42Κ…!

tazi
    Συντονιστής

Κι εγω, εχω πολυ καιρο να παω σε αγωνα, εντονο 10αρι θα ειναι για εμενα, μια εβδομαδα πριν στον ημι στην Σκυρο. Ττρεξιματικες διακοπες

Στέλιος
    Συμμετέχων

@echetlos Σωστοοοοοος !! 😀 😀

Το ανεφερα, γιατι τις προηγουμενες χρονιες ηταν δωρεαν και σιγουρα καποιοι θα βρεθουν προ εκπληξεως. Δικαια αλλαγη κατα την αποψη μου, η οποια επρεπε να ειχε γινει εδω και καιρο, για πολλους λογους.

Βλεπω συμμετοχη και ειναι ευχαριστο!

@tazi
    … σε βλεπω για ζωηρο χρονο . Θα κυνηγησεις το 35αλεπτο να υποθεσω ? Η διαδρομη ειναι περιπου 2 λεπτα γρηγοροτερη απο ενα 10αρακι στιβου (δηλαδη χωρις υψομετρικα)

@dpap147
    , πολυ ωραια ! Να μαζευομαστε … 🙂

Υποθετω οτι ο Αριστειδης @aristidi θα εμφανιστει … και επιζω να δουμε και τον Σωτηρη @sotosdiam

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 10 μήνες, 1 εβδομάδα πριν από Στέλιος.
    Manos
    Συμμετέχων

θα είμαι κι εγώ στην εκκίνηση για τα 10Κ. Καλό αγώνα να έχουμε.
    Στον τερματισμό έχει συναυλία με τους Locomondo καθώς και drone show.
    Καλός συνδυασμός για όλη την οικογένεια.

dpap147
    Συμμετέχων

Καλησπέρα. Εν όψη του αγώνα της Πέμπτης και δεδομένου του επερχόμενου καύσωνα (το μετεό αναφέρει 35βαθμούς κελσίου στο κέντρο της Αθήνας στις 9 το βράδυ) έχετε δεύτερες σκέψεις για τη συμμετοχή σας ή δεν σας απασχολεί καθόλου. Προσωπικά είμαι σε δίλημμα…..

Μαρία
    Συμμετέχων

Προσαρμόζεις τον ρυθμό προς τα κάτω, αν δεις ότι σε ενοχλεί η ζέστη, νεράκι μία ή δύο φορές και χαλαρά.. Εκτός και αν σκοπεύεις να χτυπήσεις πρωτιά, ειδάλλως δε βλέπω τον λόγο να μην το τρέξει κάποιος, καθαρά λόγω της ζέστης.

dpap147
    Συμμετέχων

Όχι δεν έχω βλέψεις πρωτιάς, αλλά επειδή είναι αγώνας στόχος θα ήθελα να τον πάω γρήγορα. Επίσης αυτό με το νεράκι ήθελα να το ρωτήσω. Πως πίνει κανείς νερό με σφυγμούς στα κόκκινα… Μια φορά που επιχείρησα να το κάνω πνίγηκα….. Τέλος πάντως…. ο καθένας με τα προβλήματά του!

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Καλησπέρα κι από εμένα.
    Παρότι ειναι αγαπημένος αγώνας, παρά τη ζέστη που παραδοσιακά έχει (μια μόνο χρονία μας έκανε καταιγίδα), και πάντα πηγαίνω στα κόκκινα (πέρσι στην 11η γενικής αν θυμάμαι καλά με 39:0Χ), για φέτος δεν τον το βλέπω.
    Έχω γραφτεί, αλλά επείδη είμαι δεν είμαι σε αγωνιστική κατάσταση είτε δεν θα κατέβω καθόλου, είτε ώς pacemaker στον αδερφό μου (περί τα 49 λεπτά)

@dpap147
    Δεδομένου ότι είναι “μόλις” 10km, αν έχεις πιεί νερό στην εκκίνηση δύσκολο να αφυδατωθείς σε τόσο μικρή διάρκεια. Περισσότερο ο οργανισμός σου θα θέλει να δροσιστεί, παρά να ενυδατωθεί. Άρα μπορείς να πάρεις το νερό, να βρέξεις κεφάλι, πρόσωπο, σβέρκο, να βάλεις και στο στόμα σου λίγο νερό και να το κρατήσεις μέρικά δευτερόλεπτα ισα ίσα για να καθαρίσει, και να το φτύσεις. Αν παρόλα αυτά θες και να πιείς, θα σου πρότεινα να έχεις μαζί σου στην τσέπη μια πιπίλα από τα 500ml νερά του supermarket, και μόλις πάρεις το μπουκαλάκι στο σταθμό ανεφοδιασμού, να κουμπώσεις πάνω την πιπίλα και να πιείς έτσι. Διαφορετικά, με ελεύθερο στόμιο στο μπουκάλι που θα σου δώσουν, θα είναι δύσκολο χωρίς να πνιγείς

tazi
    Συντονιστής

Exo spasei to astragalo mou kai fisika apexo edo kai 4+ ebdomades. logika se ena mina tha mporo na trexo, gia na doume, gia bolta bebaia.

Στέλιος
    Συμμετέχων

Για εμενα, απο τον Απριλιο και μετα, ολα ειναι μια συνεχης Προσαρμογη ρυθμου μεχρι τον Οκτωβρη. Ολοι γνωριζουν οτι οι χειμερινοι ρυθμοι δεν εχουν σχεση με τους “καλοκαιρινους” ρυθμους.

Απο αναφορες και μελετες που εχω διαβασει, υπαρχει ενας ας πουμε “κανονας” που αναφερει οτι απο τους 15-16C και πανω, για καθε βαθμο κελσιου που ανεβαινει, προσθετουμε και 1sec/Km (Οχι οι elite, αλλα οι μεσοι αθλητες). Προσωπικα, οσες φορες το δοκιμασα, το αποτελεσμα ηταν να βγαινουν οι παλμοι εκει που τους περιμενα.
    Επισης, καπου ειχα διαβασει οτι ο ηλιος πανω στο δερμα μας δινει την αισθηση οτι η θερμοκρασια ειναι 10-15C υψηλοτερη απο οτι υπο σκια. Οποτε, τις πρωινες/μεσημεριανες ωρες που η ακτινοβολια ειναι μεγαλη, χρειαζεται μια περαιτερω προσαρμογη και για την επιδραση του ηλιου.

Ενα απο τα αρθρα που ειχα διαβασει ηταν αυτο : https://www.outsideonline.com/health/running/racing/race-strategy/how-much-does-heat-slow-your-race-pace/
    Υπαρχουν και αλλα, αλλα αυτο το βρηκα ευκολα γιατι ηταν στο προσφατο ιστορικο του browser. Με λιγο ψαξιμο μπορειτε ευκολα να βρειτε και αλλα, αλλα ο γενικος μπουσουλας ειναι καπως ετσι.

Οσο για το SNF, εαν εξελιχθει η θερμοκρασια ετσι, με βλεπω για προσαρμογη. Αντι για 45:XX να ξεκινησω για κοντα στο 46:30

Στέλιος
    Συμμετέχων

@tazi Περαστικα Nick!! Σε προπονηση το επαθες? Ατυχη στιγμη ?

@aristidi
    Λες να ζητησουμε sponsoring απο την chicco ??? 😀

tazi
    Συντονιστής

@steliosg. Χαζα Στελιο, περπατωντας παραπατησα και αυτο ηταν, καταγμα εξω σφυρου. Παντως τωρα ειμαι πολυ καλυτερα και ξεκινησα δειλα δειλα

dpap147
    Συμμετέχων

Ωραίο το αρθράκι… Αρχίζουμε ενυδάτωση από σήμερα!!
    Πήρα και το νουμεράκι….. block A.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 21 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.