Stryd

• Αυτό το θέμα έχει 94 απαντήσεις, 24 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 έτος πριν από τον χρήστη TAKISSS.
Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 91 έως 95 (από 95 συνολικά)
  • Συντάκτης
    stratus
    Συμμετέχων

@nestoras_katsios
    Πας στην εφαρμογη connect στο κινητο και συνδεεις το ρολοι.Πατας το κυκλακι με το ρολοι επανω .Επιλεγεις το ρολοι και πας activities apps and more Στη συνεχεια data επιλεγεις stryd και πας στο average power
    1) Τα γραφω απο μνημης οποτε παιζει και κανενα λαθος
    2) Αυτα ισχυουν για την android εφαρμογη,αλλα αν εχεις ios παρομοια θα ειναι

Nestoras Katsios
    Συμμετέχων

@stratus
    αυτό το έκανες στο 920χτ ή σε πιό σύγχρονο ρολόι? εμένα μου βγάζει τη δυνατότητα απλά να κατεβασω έτοιμα πεδία από iq store (κατέβασα το αντίστοιχο της stryd) και μετά εμφανίζονται στο τολόι. Μόνο 2 εμφανίστηκαν, τρεχουσα ισχύς και ζώνες ισχύος.

stratus
    Συμμετέχων

@nestoras_katsios Στο fenix 7 το ειχα κανει.προφανως παιζει ρολο και το ρολοι.Ρωτα τους στο facebook να σου πουν.

TAKISSS
    Συμμετέχων

Καλημέρα σας! Σκοπεύω να εισάγω στις προπονήσεις μου τον συντελεστή “ισχύ”. Έχω διαβάσει αρκετά την τελευταία περίοδο και σκάφτομαι να το επιχειρήσω. Έτσι και αλλιώς λόγω ότι μας εγκατέλειψε η TOMTOM, θα πρέπει να αγοράσω νέο εξοπλισμό. Είμαι σε δίλημμα λοιπών. Να πάρω το coros2 με το pod του ή να πάρω το garmin 55 με το stryd?

TAKISSS
    Συμμετέχων

Κατοχος 10 ημερών του stryd, αλλα δεν μπορώ να περάσω το pace από το stryd στις ενδειξεις της οθώνης του garmin 255. Το power το έχω καταφέρει μέσω του Connect IQ, αλλα όχι το pace. Μήπως ξέρει κανένας να βοηθησει?

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 91 έως 95 (από 95 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.