Stryd

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 76 έως 90 (από 95 συνολικά)
  • Συντάκτης
    aroulio
    Συμμετέχων

@cranfield
    Και γιατί όχι το apex ή το apex pro (τα οποία έχουν άλλα χαρακτηριστικά και φυσικά άλλη τιμή)?

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 5 μήνες πριν από aroulio.
    PanDex
    Συμμετέχων

Έρωτηση για το γνώστες το pace 2 χωρις το stryd, τι προσφέρει; Αποτι έχω καταλάβει σκέτο χωρίς stryd στα 200ε είναι το απόλυτο vfm αυτη την στιγμή στην αγόρα.

cranfield
    Συμμετέχων

@aroulio καλημέρα δεν επέλεξα κάποιο απο τα apex / apex pro τα οποία και είναι περισσότερο στιβαρές κατασκευές διότι ήθελα κάτι ελαφρύ για τις προπονήσεις με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και εύκολη εισαγωγή training plans. Τώρα το μειονέκτημα του pace 2 είναι η αδυναμία να κάνεις download routes αλλά για αυτά έχω τα suunto μου -(που είναι παρόμοια με apex pro).

Θα επανέλθω με εντυπώσεις όταν το παραλάβω αρχές Οκτωβρίου.

Γιάννης

aroulio
    Συμμετέχων

Αναμένω γιατί κι εγώ το ζαχαρώνω

aroulio
    Συμμετέχων

aroulio
    Συμμετέχων

@cranfield
    Μην ξεχνιόμαστε :-), αναμένουμε feedback!

cranfield
    Συμμετέχων

@aroulio δεν σας ξεχασα με ενημερωσαν οτι το εστειλαν πιστευω εντος της εβδομαδας να το εχω στα χερια μου!!!

aroulio
    Συμμετέχων

@cranfield
    Πώς πάει;

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 3 μήνες πριν από aroulio.
    cranfield
    Συμμετέχων

@aroulio καλησπερα δυστυχως ακομα δεν το εχω παραλαβει. Με ενημερωσαν σημερα οτι θα το στειλουν μεχρι τελος της εβδομαδας… Η Ελληνικη αντιπροσωπεια θα το εχει μαλλον μεχρι 15/11. Μολις το παραλαβω επανερχομαι.

Φιλικα,
    Γιαννης

aroulio
    Συμμετέχων

Καλή υπομονή!

cranfield
    Συμμετέχων

@aroulio μόλις έλαβα το παρακάτω mail που μου λέει ότι δεν μπορούν να μου στείλουν το ρολοι…

Alfie (lavenderworld.co.uk)
    12 Nov 2020, 20:05 CET

I regret to inform you that we have had to cancel your Coros Pace 2 watch order. We have been sent new legislation from Coros stating we are no longer legally allowed to trade the Pace 2 out of the United Kingdom.
    You will have noticed that you have received a full refund.

aroulio
    Συμμετέχων

Κρίμα φίλε για το χρόνο και την αναμονή σου (έχω πάθει παρόμοιο με παραγγελία ρούχων, όπου μου είπαν τελικά ότι δεν τα είχαν).

Αυτά είναι τα ρίσκα με τις “νεοσύστατες” εταιρείες, συγκριτικά με τους περπατημένους. Γενικά πάντως, το το ρολόι είναι δυσεύρετο στην Ευρώπη, οπότε και ‘γω θα πάω εκ του ασφαλούς.

stratus
    Συμμετέχων

@cranfield To γερμανικο amazon το στελνει Ελλαδα.

cranfield
    Συμμετέχων

Καλημέρα σας,

Μετά απο πάνω απο 2 μήνες και αφου δεν μου έστειλαν το ρολόι Coros Pace 2 απο την Αγγλία βρήκα και επικοινώνησα με την Ελληνική αντιπροσωπεία απο το side τους http://www.coros.gr/ (κος Πάνος) και μετά απο τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες που μου έδωσαν παρέλαβα σήμερα το πρωί το ρολόι, (έλαβαν το σκούρο μπλέ αρχικά, το λευκό εντός του Δεκεμβρίου), μαζί με κάποια δωράκια (ενεργειακά ποτά, φλασκί). Δυστυχώς δεν ξέρω πως να κάνω share photos αλλά θα επανέλθω με εντυπώσεις soon!!!

Φιλικά,
    Γιάννης

Nestoras Katsios
    Συμμετέχων

πήρα το stryd πριν 3 ημέρες, κατέβασα και την εφαρμογή μέσω i connect στο 920xt μου, αλλά τα μόνο data field ειναι το current power. δλδ δε βρισκω πεδίο lap power ή 30sec power η κάτι τέτοιο τέλοσπντων, για να κρατάω σταθερό ρυθμό σε καθε κομμάτι μέσα στην προπόνηση. ακόμα και μετά στην εφαρμογή του connect, δε βγαζει κάπου average power, παρά μόνο ένα graph στο τέλος για το πώς κινήθηκε η ισχύς. χάνω κάτι?

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 76 έως 90 (από 95 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.