Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 541 έως 555 (από 887 συνολικά)
  • Συντάκτης
    sotos-marathon
    Συμμετέχων

Εχθες το πρωι ενα 12αρι χαλαρο 5.10”/χλμ στους δρομους της Πευκης και της Κηφισιας οπου συναντησα και τον Χρηστο @stratus οπου τα ειπαμε για πολυ λιγο..
    Σημερα το μεσημερι στο γηπεδο της Πευκης 2χλμ ζεσταμα + 14χλμ σε 1.02′.29” ρυθμος 4.28”/χλμ..

”Run smart..Run For Life”

dimitrissss
    Συμμετέχων

Απόψε 50 λεπτά αυξανόμενης έντασης και 2 χιλιόμετρα αποθεραπεία. Συνολικά 11,41 χιλιόμετρα. Ενδυνάμωση πόδια.

tazi
    Συντονιστής

4η εβδομαδα με μονο 8 χλμ. δεν ειμαι ακομα ετοιμος, προχτες ετρεξα σε πολυ μαλακο εδαφος αλλα πονεσα, οχι κατα τη διαρκεια αλλα μετα. Που θα παει…

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωί 1500 μέτρα κολύμβηση σε 39’05” … και χθες το απόγευμα 75’ασκησεις ενδυνάμωσης!

@tazi
    : Νικολή πολλά περαστικά!Χαμπάρι δεν πήρα ότι απειχες από το τρέξιμο για τοσο καιρο! Τελικά αυτό που εγώ αντιλαμβάνομαι είναι ότι κάθε φορά που γίνεται αλλαγή επιπέδου … έρχεται κι ένας ψιλοτραυματισμος … για ανταμοιβή…!

than
    Συμμετέχων

Γενικά, μια βαρεμάρα με περιτριγυρίζει τις τελευταίες ημέρες… Σήμερα έχω ένα δυνατό τέμπο το απόγευμα αλλά ψάχνομαι μπας και το γειώσω…

stratus
    Συμμετέχων

@tazi Εχω χασει πολλα επεισοδια.Τι προβλημα εχεις;Θα χαθει και αυτος ο μαραθωνιος (χτυπα ξυλο);
    @than Μια απο τα ιδια.Καθε μερα ψαχνω δικαιολογιες για λουφα,τελικα δεν την κανω τη λουφα,αλλα ολα βγαινουν με βαρεμαρα.Εδω θα τρεξω την Κυριακη στο 20αρι του ΣΔΥΑ και απο τωρα σκεφτομαι ποιος τρεχει 20 χλμ πρωινιατικα.Ενα ειναι σιγουρο οτι δε θα χτυπησω τον αγωνα με τιποτα.Ελπιζω 2 Απριλιου ,που ειναι και τα γενεθλια μου,να εχω ορεξη να τρεξω

tazi
    Συντονιστής

@spy, @stratus, Γεια σας παιδια, οχι δεν εχετε χασει κανενα επεισοδιο, απλα εγω εχω βαρεθει με το σιριαλ “τραυματισμοι” και δεν ανεβαζω νεα. Εχω περιοστιτιδα στο δεξι ποδι, οχι προχωρημενη αλλα τοση ωστε να με εμποδιζει στο τρεξιμο. Επειδη, οπως εγω το αντιλαμβανομαι, βρισκετε σε μια ηδη επιβαρημενη περιοχη απο μια ευμεγεθη εξωστοση, προιον παλαιας αμαρτιας, δε περναει ουτε ευκολα ουτε γρηγορα. Το αποτελεσμα ειναι να εχω κοψει το τρεξιμο και να κανω υπομονη. Για τον ανοιξιατικο στη Βαρσοβια ουτε συζητηση. Επειδη ομως εχω κλεισει εισιτηρια και διαμονη θα παρω μερος σε κατι παραλληλο, φανταζομαι 5 η 10, ακομα δεν εχω κοιταξει γιατι μου εχει φυγει και η διαθεση.
    Χαιρετω, να ξερετε οτι σας διαβαζω ανελλιπως και χαιρομαι πολυ για οσα ακουω, Σπυρο ξερεις εσυ, Χριστο ελπιζω να τα πουμε πριν απο τον αγωνα σου στη Θεσσαλονικη, θα κατεβεις πουθενα;

than
    Συμμετέχων

Είναι που δεν είχα κ διάθεση σήμερα… Πήγα αργα το μεσημέρι κ εκανα το τέμπο, βγήκε ανέλπιστα κ απίστευτα καλά! Ζέσταμα, 3χλμ στο 4:14, 2 χλμ άνοιγμα στο 4:10, 3 χλμ στο 4:14, 800μ στο 4 κ τελος 3 χλμ στο 4:07. Χωρίς διάλειμμα.
    Σε κανενα σημείο δεν ενιωσα να πιέζω, ήμουν comfortably hard σε ολα τα κομμάτια. Η διαδρομή ηταν φλατ αλλα είχε κάτι μικροανωμαλιες η άσφαλτος, κλειστές στροφές, πεζοδρόμια κλπ..
    Με τη σημερινή αισιοδοξω πως το sub90 στον ημι της Καλαμπάκας το έχω.

@tazi
    περαστικά ρε φίλε σε γλωσσοφαγαμε ρε γμτ… Γνωμη μου, ξεκουράσου οσο μπορείς ωστε να συνελθεις κ να χτυπήσεις κανα φθινοπωρινο φλατ μαραθώνιο. Περαστικά…

tazi
    Συντονιστής

@thanassiskypraios Ευχαριστω πολυ Θαναση, απο οσο βλέπω με τις προπονησεις που κανεις το 130 θα το σπασεις πανηγυρικα!!, κοβω το κεφαλι μου. Δεν ειναι ωραια η αισθηση οταν ραθυμα ξεκινας μια δυσκολη προπονηση και τελικα σου βγαινει απο εκει που δε το περιμενεις? Αυτο εχω παρατηρήσει ότι συμβαινει αμα εχεις αναπτυξει πολυ καλα το αερόβιο σου. φιλε εισαι σε πολυ καλο δρομο!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@thanasiskypraios !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tazi
    Συντονιστής

@thanasiskypraios Ευχαριστω πολυ Θαναση, απο οσο βλέπω με τις προπονησεις που κανεις το 130 θα το σπασεις πανηγυρικα!!, κοβω το κεφαλι μου. Δεν ειναι ωραια η αισθηση οταν ραθυμα ξεκινας μια δυσκολη προπονηση και τελικα σου βγαινει απο εκει που δε το περιμενεις? Αυτο εχω παρατηρήσει ότι συμβαινει αμα εχεις αναπτυξει πολυ καλα το αερόβιο σου. φιλε εισαι σε πολυ καλο δρομο!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Σήμερα δεν τράβαγαν μοτέρ και σασί με τίποτα. Κανονικό Βατερλώ!
    Και νομίζω το γεγονός ότι τα παράτησα, είναι και συνέπεια της πρόσφατης απραξίας, σα να έχω ξεχάσει να το “παλεύω”…

dimitrissss
    Συμμετέχων

Kαλησπέρα. Απόψε 3 χιλιόμετρα αποθεραπεία 7 x 60 δευτερόλεπτα έντονα με διαλείμματα 90 δευτερολέπτων και 2 χιλιόμετρα αποθεραπεία. Σύνολο 8,5 χιλιόμετρα.

stratus
    Συμμετέχων

@tazi Νικο στο 20αρι την Κυριακη θα τρεξω,αλλα δυστυχως το κρυωμα μου εχει αφησει πολλα κουσουρια και θα το παω αρκετα χαλαρα.

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι 16χλμ ανυποδητο ελευθερο τρεξιμο στο γηπεδο Χαλανδριου σε 1:18:06!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 541 έως 555 (από 887 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.