- Αυτό το θέμα έχει 47 απαντήσεις, 19 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη, 11 μήνες πριν από τον χρήστη Nikos Pilikas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
11 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:43 #119013Roberto4CarlosΣυμμετέχων
Κανονικότατα …για τα 10 χλμ
11 Σεπτεμβρίου 2020 στις 12:17 #119015PanDexΣυμμετέχωνΚανονικότατα ο αχίλλειος με έχει κόψει τελείως…..όλα τα ξενέρωτα κάνω, βάρη, ποδήλατο, περπάτημα…
11 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13:43 #119019Steven TsokΣυμμετέχωνΠροσωπικά δεν έχω διάθεση ούτε για προετοιμασία ούτε για τίποτα…. Όλη αυτή η αμφιβολία για το αν θα γίνουν αγώνες μας έχουν βγάλει από τους ρυθμούς μας…. Την άλλη Κυριακή τρέχουμε στα Γιάννενα και σκέφτομαι όχι αν θα το βγάλω, αλλά και αν αξίζει τον κόπο να πάω…. Πιστεύετε ότι ο Μαραθώνιος της Αθήνας θα γίνει τελικά;
11 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:26 #119020aRiSTiDiSΣυμμετέχωνΆσχετα τί πιστεύουμε ή οχι, μεταξύ 20-30 Σεπτ θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, για το άν θα γίνει ο ΑΜΑ ή/και οι παράπλευροι αγώνες του σε μικρότερες αποστάσεις, οπότε “Κυριακή κοντή γιορτή”.
Οι προπονήσεις κανονικά. Ακόμα και άν ακυρωθεί θα συνεχίσουν και το πολύ πολύ να τρέξω σε κάποιο Test εκείνη την περίοδο αντί για αγώνα11 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:27 #119021big-blueΣυμμετέχωνΌχι, δε μπορώ να καταλάβω πως θα γίνει, μέσα στο φουλ του φθινοπώρου με 5000 άτομα!!!
Χωρίς εμβόλιο δεν το βλέπω12 Σεπτεμβρίου 2020 στις 09:07 #119024Nikos PilikasΣυντονιστήςΕγώ πάλι έχω την αίσθηση ότι ο ΣΕΓΑΣ θα το τραβήξει απ’ τα μαλλιά και θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα και σενάριο, προκειμένου να κάνει τον αγώνα.
12 Σεπτεμβρίου 2020 στις 09:36 #119025PanDexΣυμμετέχωνΝαι σίγουρα και εγώ κάτι τέτοιο. Η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ κόσμο κάθε αγώνισμα του 2ημερου. Εχτές είχε 5000 άτομα στο Ηρώδειο από την άλλη… Πάντως γνώμη μου αρχικά θα πάει σε μια αναβολή και όχι σε ματαίωση, αν χρειαστεί να μην γίνει αρχές Νοέμβρη.
12 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:21 #119026OdysseasΣυμμετέχωνμεγάλο πρόβλημα για την διεξαγωγή του αγώνα είναι και οι εθελοντές. Δύσκολα να βρεθούν όσοι χρειάζονται και σε μια τέτοια περίπτωση ο Σεγας θα πρέπει να μισθώσει προσωπικό.
Επίσης η εταιρεία που εργάζομαι είναι ένας από τους 5 μεγαλύτερους χορηγους του μαραθωνίου τα τελευταία 5-6 χρόνια και από τον Μάιο αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία και από τον ημι και τον κλασσικο, για λόγους που δεν ξέρω, αλλά το αναφέρω γιατί ίσως να υπάρχει και θέμα με τις χορηγίες.
Στο τέλος ο Σεγας μπορεί να είναι αυτός που να μη θέλει να γίνει ο αγώνας αν είναι να μπει μέσα…
12 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13:10 #119027aRiSTiDiSΣυμμετέχων@odiodiodi αυτό με τους εθελοντές το έχεις ακούσει κάπου επίσημα? Περίεργο μου φαίνεται, αφού οι απαιτήσεις φέτος θα ειναι πολύ μικρότερες (λιγότερες συμμετοχές και λιγότεροι αγώνες), αλλά ειναι και σχετικά “ασφαλές” (με μάσκες/γάντια θα ειναι υποθέτω).
Ο ΣΕΓΑΣ θέλει να γίνει, και θα ακυρώσει μόνο αν του το “επιβάλει” η πολιτική ηγεσία. Για το αν “μπεί” μέσα ή όχι, προφανώς καλύτερα να μπεί μέσα και να γίνει ο αγώνας, παρά να μπεί μέσα και να μήν γίνει ο αγώνας. Εκτιμώ οτι θα βρεθεί τρόπος να καλυφθεί η “ζημιά” του (αν υπάρξει) από το κράτος (ως “πλητόμενος” κλάδος), άν δεν έχει γίνει ήδη.
Την αναβολή την θεωρώ πολύ δύσκολη επί της ουσίας. Εάν δεν γίνει Νοέμβριο θα γίνει τους Χειμερινούς μήνες που ακολουθούν και θα είναι περισσότερο επιβαρυμένοι επιδημιολογικά?
12 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13:29 #119028OdysseasΣυμμετέχωνΔεν εχω καποια συγκεκριμένη ενημέρωση απλα εικαζω… Παραδειγμα η κορη ενος φιλου μου που συμμετέχει ως εθελοντρια καθε χρονο ταωτελευταια χρονια γιατι μαζευει κατι μορια για την σχολή της, φετος δεν θα παει γιατι φοβάται. Δυστυχώς οι εθελοντες δεν ξερουν εξ αρχής σε τι ποστο θα μπουν και σε ποιο σημειο και ποσο θα ειναι ασφαλείς σε σχεση με τον ιο οποτε πιστεύω αυτο θα ειναι αποτρεπτικο για πολλους. Επισης ακομη κι αν οι συμμετοχές ειναι λιγοτερες η διαδρομη των 42χλμ πρεπει να καλυφθει και για την τροφοδοσια κι το κλείσιμο των δρομων, οποτε και παλι χρειαζεται ενας σημαντικος αριθμος εθελοντών… Ίδωμεν…
12 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13:50 #119029EldaΣυμμετέχωνΣτις 12 Μαιου ειχα γραψει το εξης:
αν θες τη δικη μου αισθηση οχι, δε θα γινει κανενας αγωνας το Νομεβριο, το πιο πιθανο να ειμαστε σε νεα καραντινα εκεινη την εποχη. Εγω πιστευω οτι θ ανοιξουν τα σχολεια το Σεπτεμβριο και σε 1-2 μηνες θα τα ξανακλεισουν, και οχι μονο τα σχολεια βεβαια.
Νομιζω πως αυτη η προβλεψη ειναι αρκετα κοντα στην πραγματικοτητα πλεον…
12 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:21 #119030Nikos PilikasΣυντονιστήςΤα συμβόλαια με τους χορηγούς τρέχουν κανονικά. Κατ’ αναλογία των συμμετοχών, υποθέτω βέβαια.
Χωρίς αυτούς δεν έχει νόημα να γίνει ο αγώνας, είναι πολύ λίγα τα έσοδα από της συμμετοχές.
Απ’ όσα γνωρίζω, θα εξαντληθεί κάθε περιθώριο πριν ακυρωθεί ο ΑΜΑ. Είναι σχεδόν το μοναδικό του έσοδο.12 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:28 #119031stratusΣυμμετέχωνΔεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να γινει.Μεγαλυτεροι μαραθωνιοι ακυρωθηκαν πολυ νωριτερα και εμεις εδω στο ελλαντα δεν το παιρνουμε αποφαση.Στο μεταξυ με μια βολτα στα ξενα φορα ,βλεπεις οτι η πλειοψηφια των αθλητων εγκρινει την αναβολη των αγωνων ,σε αντιθεση με εμας που βγαζουμε πολεμικες κραυγες ,ειδικα απο το γειτονικο σαιτ.
Το μονο λαθος κατα τη γνωμη μου ειναι οτι επρεπε να ειχε αναβληθει απο την αρχη και οχι να εχουμε φτασει Σεπτεμβριο και να μην ξερουμε τι θα γινει.
Οσον αφορα το lock down καινουργιο δε γινεται διοτι μετα τα μνημονια θα μας φαινονται αστεια,εκτος βεβαια αν ο μη γενοιτο εχουμε καταστασεις Ιταλιας.Θα εχουμε πολλους περιορισμους βεβαια με οτι αυτο σημαινει.12 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:45 #119032Nikos PilikasΣυντονιστήςΓια τον λόγο που γράφω παράπάνω, Χρήστο.
Ο ΑΜΑ τον ζει τον ΣΕΓΑΣ, ιδίως μετά την μείωση στην κρατική επιχορήγηση πριν λίγα χρόνια.Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να γινει…
12 Σεπτεμβρίου 2020 στις 19:12 #119037cranfieldΣυμμετέχωνΤο αυτονοητο ειναι η ακυρωση του τοσο δυσκολο ειναι, εδω μην ξεχναμε ακυρωσαν το Σπαρταθλον που οι συμμετεχοντες ειναι ελαχιστοι συγκριτικα με αυτους του ΑΜΑ. Ομως και εκει το ιδιο λαθος εγινε η ακυρωση αργησε υπερβολικα και εκει βεβαια η προετοιμασια ειναι λιγακι δυσκολοτερη απι του ΑΜΑ…
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.