Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2022

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2022

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 137 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Echetlos
    Συντονιστής

Για πείτε…

big-blue
    Συμμετέχων

Κόντρα σε πάρα πολλά εμπόδια θα είμαι μέσα.
    Αν εξαιρέσω τον Covid που με βρήκε πριν 5 μέρες, καλά πήγε η προετοιμασία, ένιωσα πάλι αθλητής. Με αρκετά λιγότερο όγκο και με Pilates reformer για να στηρίξω τη μέση, τον κορμό, το κορμί γενικά. Μόνο Pilates έκανα για ενδυνάμωση και για stretching φέτος. Σκεφτείτε πως το Μάρτιο είχα παει να κανονίσω για χειρουργείο στη μέση, δε μπορούσα να περπατήσω κυριολεκτικά. Είχα κ 87,5 κιλά, τώρα είμαι ίσως κ 81,5! Χωρίς δίαιτα.
    Ο στόχος φαινόταν το 3:25 για φέτος, όμως ο ιός είχε άλλα σχέδια. Θα δείξει το ΣΚ που θα δοκιμάσω τα πατήματά μου.
    Νεότερα και οριστικά, τις επόμενες μέρες.

LEONT
    Συμμετέχων

Θα παλεψω για κατι κοντα στο 3:15…..και 3 βδομαδες αργοτερα για κατι καλυτερο στη Βαλενθια

buitre
    Συμμετέχων

Στοχος το 3:10. Ας ελπισουμε ο καιρος να μας κανει την χαρη οπως περσι. Καλη επιτυχια σε ολους μας!!!

Καλημέρα σε όλους! Στόχος σαν πρώτος Μαραθώνιος, προφανώς ο τερματισμός και ένας χρόνος γύρω στις 4 ώρες. Ερώτηση: σε κάποιους μαραθωνίους του εξωτερικού δεν επιτρέπεται η μεταφορά μικρών σακιδίων από τους δρομείς. Στον ΑΜΑ επιτρέπεται? Μιλάω για running backpack που απλά θα έχει μέσα τροφοδοσία.

anton#georg
    Συμμετέχων

Καλημέρα.Πρωτος μαραθώνιος. Στοχεύουμε για 3:40-45.

big-blue
    Συμμετέχων

Ναι @kpapageorge επιτρέπεται. Όμως δε χρειάζεται ειλικρινά. Είναι άψογη η υδροδοσία στον ΑΜΑ, ενώ σε αρκετά σημεία έχει και τζελ, μπανάνες, μπάρες κτλ.
    Αν και αυτά, καλό θα είναι να τα έχεις στη ζώνη σου. Κρίμα είναι να κουβαλάς σακίδιο για ένα τετράωρο

Alkis
    Συμμετέχων

Αν βρω συμμετοχή την τελευταία στιγμή θα τρέξω για βόλτα γιατί πριν τρείς εβδομάδες έτρεξα της Λισαβόνας!

Elda
    Συμμετέχων

Για πείτε…

🥁

Λάμπρος
    Συμμετέχων

5 χρόνια από την προηγούμενη συμμετοχή μου σε μαραθώνιο (Ναύπλιο 2017) και 7 χρόνια από την τελευταία φορά που έτρεξα στην Αθήνα, είπα να ξανατρέξω φέτος. Στόχος να πάω χαλαρά και να χαρώ για μια φορά την υπέροχη ατμόσφαιρα χωρίς το άγχος της επίδοσης. Αν βέβαια μαζί με έναν αξιοπρεπή τερματισμό έρθει και κάτι σε sub 4 θα είμαι ακόμη καλύτερα.

aroulio
    Συμμετέχων

Βρε πως περνάει ο καιρος…Συμμετοχή για 10 σερί φορά καθώς τέτοια γιορτή δε χανεται….και για αποθεραπεία από το ultra που θα έχει προηγηθεί…

Konstantinos
    Συμμετέχων

Πρώτος Μαραθώνιος, αρχάριος δρομέας, ξεκίνησα πέρυσι σταδιακά το τρέξιμο.
    Στόχος ο τερματισμός. Αν τελειώσω κάτω από 4μιση ώρες – Θρίαμβος.

chriskapsio
    Συμμετέχων

Τρίτη συμμετοχή στο μαραθώνιο. Στόχος να τερματίσω με υγεία και επιτέλους να σπάσει το 4ωρο. Το έχω κυνηγήσει από την πρώτη φορά. Τώρα πιστεύω να τα καταφέρω…
    Καλή επιτυχία σε όλους συντρέχτες!

Skargas
    Συμμετέχων

13ος Μαραθώνιος, 5ος ΑΜΑ, άτυχος όπως ο συντρέχτης παραπάνω, με covib από τη Δευτέρα!!! Θα δούμε πως θα πάει! Στόχος όπως πάντα, ο υγιής τερματισμός!

Lefteris
    Συμμετέχων

Πρώτη συμμετοχή με στόχο να το απολαύσω και να μην πιεστώ πολύ.
    Αν εξελιχθεί καλά θα παλέψω για 3:59 αλλά και με 3:79 πάλι σούπερ θα είναι.

Απόλαυσα την προετοιμασία με όλα τα παρελκόμενα: απώλεια περιττών κιλών, καλή παρέα, παπούτσια, ρούχα, πολύ διάβασμα, gorun.gr κλπ

Καλή επιτυχία σε όλους!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 137 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.