Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος 2018

Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος 2018

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 76 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Vicky
    Συμμετέχων

Μας απόμειναν δυόμιση περίπου εβδομάδες μέχρι τον αγώνα.
    Θα πάρετε μέρος;;
    Προσωπικά ναι. Νοιώθω σε πολύ καλή κατάσταση….Για να δούμε….

Vicky
    Συμμετέχων

Μια εβδομάδα έμεινε!!!
    Μόνη μου θα πάω βρε παιδιά;;;
    Όπως και ναχει, νοιώθω πολύ καλά….
    Για να δούμε πως θα βγει!!

vasilis lar
    Συμμετέχων

Στα πλαίσια του Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης ”Μέγας Αλέξανδρος” συμμετέχω ανελλιπώς για 9 συνεχόμενα χρόνια (από το 2009)στον αγώνα των 10 χλμ. και μετά πάντα παρακολουθώ τους τερματισμούς στα 42 χλμ…..φέτος είπα να πρωτοτυπήσω και να τρέξω την διαδρομή του Μαραθωνίου, ένα τέστ πριν τα 104 χλμ. του αγώνα της Θάσου στις 21 Απριλίου, έτσι αγαπητή Βίκυ θα βρεθούμε στην αφετηρία της Πέλλας….καλό αγώνα,καλή σου επιτυχία και εγώ προσωπικά είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρεις τον στόχο που έχεις βάλει.

Elda
    Συμμετέχων

Ολα καλα θα πανε Βικη, εχεις κανει πολυ καλη προετοιμασια, εισαι ετοιμη για το PB! Ο καιρος τι λεει, θα τους αγαπησει ο θεος τους μαραθωνοδρομους αυτη τη φορα?

stratus
    Συμμετέχων

Και εγω εκει θα ειμαι,οποτε δε θα εισαι μονη σου @Vicky

Vicky
    Συμμετέχων

Καλημέρα.
    Άντε βρε παιδιά είπα και γω …..
    Βασίλη χαίρομαι που θα είσαι και εσύ εκεί, θα βρεθούμε σίγουρα.
    Στράτο έχεις ξανάρθει στον Μ.Αλέξανδρo; Αν θέλεις να βρεθούμε στην Πέλλα κατά τις επτά στο άγαλμα του Μ.Αλέξανδρου για να τα πούμε λίγο από κοντά.
    Μαρία ο καιρός με τις τωρινές προβλέψεις φαίνεται καλός. Δίνει θερμοκρασία από 9-20 βαθμούς με συνεφιά.
    Ο αέρας γύρω στα 3 μποφώρ….σήμερα τον δίνει νότιο….καθημερινά τον αλλάζει….είναι οριακά τα 3 μποφώρ…..

stratus
    Συμμετέχων

@Vicky 5 φορές τον έχω τρέξει.Ευχαριστως να συναντηθούμε.
    ΥΓ Χρήστο με λένε-:)

Vicky
    Συμμετέχων

Sorry Χρήστο….

nikos79
    Συμμετέχων

παιδιά ανατολικό τον θέλουμε τον άνεμο ή κάνω λάθος;

manolee
    Συμμετέχων

Θα είμαι κι εγώ Θεσσαλονίκη έτοιμος να φάω ξύλο για ακομα μια φορά. Τον καιρό δεν τον βλέπω να μας κανει την χάρη , κλασσικά ,μαλλον θα τρέξουμε με το κλασικό 20-22 βαθμοί νοτιάς
    Νίκο τον καιρό τον θέλουμε βοριαδάκι βασικά και το ιδανικό θα ήταν βορειοδυτικό

Elda
    Συμμετέχων

Ο ανεμος καλο ειναι να ειναι δυτικος η εστω ΒΔ, αλλα κατα βαση δυτικη ειναι η διαδρομη. 4 χρονιες που εχω τρεξει ουτε μια φορα δεν τον εχω πετυχει δυτικο. Παντως μην κοιτατε τη μεγιστη θερμοκρασια, αυτη θα ειναι στις 2-3 μμ, οι περισσοτεροι μεχρι τις 12-12:30 θα εχετε τερματισει, οι πιο γρηγοροι γυρω στις 11. Εξαλλου το μεγαλο πλεονεκτημα της Θεσσαλονικης σε σχεση με τους αλλους μαραθωνιους της Ελλαδας ειναι οτι ξεκιναει στις 8 και με την αλλαγη της ωρας σημερα θα ναι σαν 7.

stratus
    Συμμετέχων

Συγγνώμη αλλά σκεφτείτε λίγο πριν γράψετε κάτι για τον καιρό.Αν μείνουν τα στοιχεία όπως έχουν 20 βαθμούς θα έχει γύρω στις 2-3 το μεσημέρι.Το πρωι θα έχει 10-11 ,επαναλαμβάνω με τα μέχρι τώρα στοιχεία

manolee
    Συμμετέχων

Εγώ αυτό που ξέρω για τον καιρό είναι ότι πέρυσι ξεκινήσαμε στην Πέλλα με 5 βαθμούς και στις 12 στη Θεσσαλονίκη είχε 20

stratus
    Συμμετέχων
    Odysseas
    Συμμετέχων

θα είμαι και εγώ στην Πέλλα, και πιστεύω να καταφέρω να φτάσω μέχρι την Χαλκηδόνα (λόγω λαγονοκνημιαίας)… εκτός και αν ακούσω την φωνή της λογικής που απο χθες μου φωνάζει… που πα ρε καραμητρο! κάτσε στ’αυγα σου… αλλά μάλλον δεν θα την ακούσω…

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 76 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.