- Αυτό το θέμα έχει 75 απαντήσεις, 23 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη πριν από τον χρήστη
petransfhp.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
1 Απριλίου 2018 στις 21:19 #93444
OdysseasΣυμμετέχων@stratus υποθετω πως ηταν στην εισοδο του χωριου γιαυτό και πολλοι δεν τις πηραν χαμπαρι
1 Απριλίου 2018 στις 21:29 #93446
stratusΣυμμετέχωνΣωστά
1 Απριλίου 2018 στις 21:56 #93448
EtienΣυμμετέχωνΣυγχαρητηρια παιδια !!! Καλη ξεκουραση !!!
Ευχαριστω .
1 Απριλίου 2018 στις 22:35 #93450
VickyΣυμμετέχωνΚαλησπέρα σας.
Για μένα ο αγώνας πήγε πολύ καλά. Από το ξεκίνημά του καταλάβαινα ότι ήμουν σε καλή μέρα, αν και δούλευα με 10 σφυγμούς παραπάνω απότι έχω συνήθως. Όμως παρότι το έβλεπα, ήμουν σίγουρη ότι δεν θα ήταν εμπόδιο στο στόχο που είχα θέσει.
Ήθελα ένα μέσο pace από 5:30-5:35….
Σε όλο τον αγώνα τα πήγα πολύ καλά ενεργειακά. Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες για τροφοδοσία που είχα και μπορώ να πω ότι βοηθήθηκα.
Από το 25 και μετά άρχισα σιγά σιγά να νοιώθω ένα σφίξιμο αρχικά στους πρόσθιους κνημιαίους και μετά αργότερα στους τετρακεφάλους. Καταλάβαινα όμως ότι ήταν το σφίξιμο της κούρασης ….Έτσι πήγα ως το τέλος…
Κάπου στο 26 συναντήθηκα με τη Μαρία όπου άρχισε να μένει λίγο πίσω. Στο 30 με πλησίασε και με ρώτησε πως είμαι. Αν και ένοιωθα ενεργειακά καλά, είχα αρχίσει να κουράζομαι ψυχολογικά…με ενθάρυνε λίγο και συνέχισα δυνατά…Στο 37.5 συνάντησα τον Βασίλη από την Λάρισσα με τον οποίο σχεδόν σε όλη την διαδρομη πηγαίναμε κοντά…και επειδή τον έβλεπα δυνατό του ζήτησα να μου κάνει support. Αμέσως ήρθε δίπλα μου και με βοήθησε να διατηρήσω ένα μέσο pace 5:30 ως το τέλος. Βασίλη σε ευχαριστώ πολύ!!!!!
Ο καιρός θα έλεγα ότι ήταν μέτριος. Αν και ξεκινήσαμε με ωραία δροσιά, από τη μέση και μετά η ζέστη ήταν αρκετή…..ο αέρας σε ελάχιστα σημεία ήταν δυτικός όπως θα θέλαμε….όπου φυσούσε μπορώ να πω ότι περισσότερο με διευκόλυνε….
Τερματίζοντας το ρολόι έδειξε 3:55:31, με άφησε ικανοποιημένη.1 Απριλίου 2018 στις 22:56 #93452
KostãoΣυμμετέχωνΣυγχαρητήρια τους δρομείς της παρέας μας και όσους έκαναν ρεκόρ και όσους το προσπάθησαν, η ζέστη ήταν παρούσα και έπαιξε τον ρόλο της.
1 Απριλίου 2018 στις 23:44 #93454
KalogeridisΣυμμετέχωνΜπράβο Βίκυ! Σούπερ!!!
2 Απριλίου 2018 στις 00:21 #93456
Sotiris DiamantopoulosΣυμμετέχων2 Απριλίου 2018 στις 00:41 #93460
YiannisΣυμμετέχωνΩραία μέρα σήμερα, παρόλο που στα 10 που έτρεξα δε βγήκε αυτό που περίμενα, σημασία έχει ότι το διασκέδασε η πλειοψηφία των δρομέων απ΄οσους συζήτησα. Συγχαρητήρια στο ελάφι μου @Sotiris_Diamantopoulos , κράτησε μικρό καλάθι κ του βγήκε σε pb.
Τέλος οι ευθείες τώρα, ήρθε η ώρα για τα βουνα at last 😛 , καλή ξεκούραση σε όλους.2 Απριλίου 2018 στις 01:47 #93464
EldaΣυμμετέχωνΣυγχαρητηρια κι απο μενα σε ολους, αλλα ιδιαιτερα στη @vicky που η τριτη της συμμετοχη στο μαραθωνιο ηταν και η τυχερη μια που πετυχε το χρονο που ηθελε με αψογη τακτικη και διαχειριση δυναμεων. Οταν με περασε καπου στο 24-25 την εκανα λαγο μου και την ακολουθουσα απο κοντα για 5-6 χλμ, οπου μετα το 30 εγινε καπνος!
Οσο για μενα, μετα το Ναυπλιο ετρεξα και στη Θεσσαλονικη, 4 εβδομαδες μετα, πραγμα που το αποφασισα κατα την επιστροφη μου απο το Ναυπλιο. Τα εκλεισα ολα την επομενη μερα και αποφασισα να μην το πω πουθενα για να μην ακουσω ιστοριες τρομου. Εξαλλου και η πρωταπριλιατικη μερα του αγωνα με ιντριγκαρε να εμφανιστω ως εκπληξη μπροστα σε πολλους γνωστους! Ο μονος που το ηξερε ηταν ο @Echetlos, τον οποιο τον ευχαριστω και για τα ενθαρρυντικα του λογια στο τολμημα μου αλλα και τις συμβουλες για παπουτσια κλπ. Τελικα τα συμπιεστικα δουλεψαν μια χαρα για τις γαμπες αλλα για πρωτη φορα στη ζωη μου επαθα κραμπες στα δαχτυλα και των 2 ποδιων (παιζει αραγε να φταινε τα συμπιεστικα?), απο το 25 και μετα παθαινα συνεχεια και σφαδαζα, αγνωστο γιατι μια και ειχα κανει προσφατα εξεταση σε ηλεκτρολυτες που ηταν σουπερ και πηρα και 3 saltsticks οπως παντα. Ευτυχως που δεν ειχα βαλει τα αλλα παπουτσια!
Στα του αγωνα εκανα τελικα 3:59:41, το οποιο αν και δεν ηταν το πρωτο μου sub 4, ηταν εκεινο που παλεψα περισσοτερο. Ξεκινησα με πολυ υψηλους παλμους και εμειναν ετσι σε ολο τον αγωνα. Περασα τον ημι σε 1:57:14 αλλα ηξερα ηδη οτι μετα το 30 θα ειχα προβλημα. Απο το 32 και μετα προσπαθουσα με νυχια και με δοντια να μην περπατησω και με πιεσα παρα πολυ να πετυχω το τιμημενο sub 4 για την τιμη των οπλων, δεν πρεπει να με εχω πιεσει ποτε τοσο πολυ σε μαραθωνιο. Σε καθε χλμ υπολογιζα αν το εχω και οσο εβλεπα να ειμαι στο οριο τοσο με πιεζα. Ηθελα να το φτασω ετσι μεχρι το 40, μετα θα με πηγαινε ο κοσμος οπως και εγινε. Σκεφτομαι οτι αν ειχα καταφερει να πιεστω ετσι και στο Ναυπλιο μπορει να ειχα κανει και PB. Aποδειξη του ποσο πιεστηκα ειναι το ποσο πολυ ποναω ηδη, καμια σχεση με το Ναυπλιο που σωματικα ημουν σα να μην ειχα τρεξει, ενας απο τους λογους που με εκαναν να δηλωσω και για τη Θεσσαλονικη (θα γραψω καποια στιγμη ξεχωριστα και για την “προετοιμασια” αναμεσα στους 2 μαραθωνιους).
Η ουσια ειναι πως αν και τελικα δεν εκανα PB ειμαι πολυ χαρουμενη με τον εαυτο μου γιατι με επιτελους καταφερα να με πιεσω στα ακρα, γιατι πετυχα το sub 4 (καθε ζυγη χρονια απο το 14 και μετα το πετυχαινω, οποτε παμε για το 20 τωρα 😛 ) και γιατι δικαιωσα την επιλογη μου να τρεξω δευτερο μαραθωνιο τοσο κοντα σοτν πρωτο κανοντας μαλιστα καλυτερο χρονο!
ΥΓ. Α, κι επειδη καποιος επρεπε να τιμωρηθω που ετρεξα ινκογνιτο, δεν εμφανιζομαι να εχω τερματισει, εχω περασμα στον ημι και το 30 αλλα οχι στον τερματισμο, φαινεται σα να εγκατελειψα. Φυσικα θα ειμαι στις φωτο τερματισμου, θα ειμαι στο βιντεο τερματισμων που τραβανε καθε χρονο και βεβαια εχω και το λινκ απο το γκαρμιν οποτε θα στειλω μεηλ στη διοργανωση. Αλλα να εχω δωσει τοσο πονο και να μην ειμαι στα αποτελεσματα, τα νευρα μου!!!
Καλη ξεκουραση και καλη μας αποκατασταση!2 Απριλίου 2018 στις 06:58 #93466
dimitrissssΣυμμετέχων2 Απριλίου 2018 στις 08:15 #93468
nikos79ΣυμμετέχωνElda δεν υπάρχεις… να γράψεις αμέσως για την προετοιμασία στο ενδιάμεσο με αυτό που έπαθα πρέπει να την κάνω και εγώ 🙂
Ρε παιδιά έβλεπα χθες το βράδυ που γύρισα την μετάδοση της ΕΤ3 και έφριξα, αυτοί δηλαδή τώρα λένε ότι έδειξαν αγώνα; μηδέν πλάνα και όλοι την ώρα συνεντεύξεις με επισήμους όπου ακούγαμε κοινοτοπίες.
στα δικά μου ενώ ήμουν πάρα πολύ καλά έκανα ένα φοβερό λάθος που μου χάλασε τον αγώνα μετά το 30km. Όπως κατάλαβα εκ των υστέρων, είχα σφίξει υπερβολικά τα κορδόνια των παπουτσιών μου με αποτέλεσμα να μην γίνεται σωστή αιμάτωση και από εκείνο το σημείο και έπειτα να καίγονται τα πέλματά έχοντας αίσθηση ότι πατάω πάνω σε αγκάθια και στην ουσία να μην μπορώ να πατήσω στο έδαφος. Κρίμα γιατί ενεργειακά ήμουν εξαιρετικά και είχα να δώσω πολλά διότι αν και η προπόνηση μου ήταν για 3:30 και το πλάνο μου ήταν να το πάω πολύ συντηρητικά στο 5:05-10 μέχρι το 30 και μετά αναλόγως πως θα ήμουν να επιδίωκα ένα negative split για το δεύτερο μισό που θα με οδηγούσε στην χειρότερη σε 3:38 οπως καταλαβαίνει κανείς όλα πήγαν περίπατο. Βέβαια από τα λάθη μας μαθαίνουμε για την επόμενη φορά. Τελικά πέρασα την γραμμή στο 3:48 και πάλι καλά λέω….
Κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν η ποιότητα της ασφάλτου, πραγματικά δεν θυμάμαι να έχω τρέξει σε πιο χάλια τεραίν.
Πάμε για τα επόμενα 🙂2 Απριλίου 2018 στις 08:56 #93472
stratusΣυμμετέχων@Elda Τώρα κατάλαβα ότι έτρεξες χθες.Συγχαρητηρια
Την ομίχλη στα πρώτα χλμ ποσοι την πετυχατε;Αν είχα κινητό θα σταματούσα να έβγαζα φωτο αφού ήταν καταπληκτικό το τοπίο2 Απριλίου 2018 στις 10:20 #93474
SkargasΣυμμετέχωνΣυγχαρητήρια κι’από ‘μένα, σε όσους ήταν εκεί, και ξεκίνησαν, την κατάληξη της μεγάλης περιπέτειας, που λέγετε μαραθώνιος. Έχοντας μόνο ενάμιση χρόνο που ασχολούμαι με το τρέξιμο, και έχοντας στο ενεργητικό μου, δύο μαραθωνίους και δύο ημί. βρέθηκα κι’εγώ εκεί, στα πενήντα οκτώ μου χρόνια, για να τερματίσω με 3:37:09, (3:40:48 ο περσινός μου χρόνος). Ο στόχος φέτος ήταν, να κατέβω κάτω απ’ τα 3:30, δεν τα κατάφερα, πάμε για τον επόμενο στόχο, που θα είναι ένας καλλίτερος χρόνος στην Αθήνα. (3:51:12 πέρυσι). Καλή αποκατάσταση σε όλους, και καλή συνέχεια στο δρόμο!!!
Stratus την πέτυχα την ομίχλη, και αν και είχα κινητό και είμαι και ερασιτέχνης φωτογράφος, το μυαλό μου εκείνη την ώρα, ήταν ‘κολλημένο” !!! Ούτε που μου πέρασε να κάνω “κλίκ” !!!
2 Απριλίου 2018 στις 10:34 #93476
Roberto4CarlosΣυμμετέχωνΜπράβο…μπράβο…μπράβο!
Συγχαρητήρια σε όλους και πραγματικά χαιρόμαστε με τη χαρά σας!
Καλή αποκατάσταση να έχετε!2 Απριλίου 2018 στις 11:02 #93478
EldaΣυμμετέχωνΣας ευχαριστω πολυ παιδια.
@dimitrissss@elda είσαι πραγματικό θηρίο και από ατσάλι αλλά τώρα θα πρέπει να τα ακούσεις επιεικώς χοντρά!!!
E να, γι αυτο δεν ειχα πει τιποτα πριν, γιατι δεν ηθελα ν ακουσω καμια ιστορια τρομου, μονο εγω ηξερα σε τι κατασταση βρισκομουν, μονο εγω ηξερα το σωμα μου και αν ειμαι ικανη γι αυτο το εγχειρημα ή οχι. Και χαιρομαι παρα πολυ που το εκανα και για το χρονο αλλα κυριως για την εμπειρια.
@nikos79, αν και οσες εμπειριες κι αν διαβασα (απο ξενα φορουμ γιατι απο ελληνικα δε βρηκα τιποτα) δρομεων που εκαναν κατι παρομοιο, ολοι συμφωνουσαν πως ειναι εφικτο να γινει αλλα καλυτερα να το εχεις σχεδιασει απο πριν παρα να το αποφασιζεις μετα απο εναν αποτυχημενο μαραθωνιο, εσυ θεωρητικα εχεις ολες τις προυποθεσεις να το κανεις μια και ουσιαστικα εχασες το χρονο σου απο ενα λαθος που το πιθανοτερο δε θα επαναληφθει την επομενη φορα. Και λογικα εφοσον δεν πιεσες στο βαθμο που θα μπορουσες αν δεν ειχες αυτο το προβλημα, δεν πρεπει να εισαι καθολου πιασμενος σημερα, ανταξει, το σωμα σου ειναι σαφως καταπονημενο, αλαλ η αναρρωση θα γινει πολυ πιο γρηγορα σε σχεση με το πως θα ησουν αν ετρεχες κανονικα. Το μονο προβλημα ειναι οτι οι επομενοι μαραθωνιοι εντος συνορων ειναι της Κρητης σε 2 εβδομαδες (να πας να κανεις παρεα στον @kalogeridis) και της Ροδου σε 4 που μαλλον δεν προσφερονται για PB.ΥΓ. πριν λιγο ειδα μια κοπελα με την οποια συντρεξαμε στο Ναυπλιο η οποια πηγαινε για 3:30 και εγκατελειψε καπου στο 35, σε ενα βιντεακι τερματισμου στη Θεσσαλονικη, λιγο πριν το Λευκο Πυργο (κοιταζω βιντεακια τερματισμων να δω αν ειμαι πουθενα). Ψαχνοντας να δω πώς τα πηγε ειδα οτι ειναι ομοιοπαθουσα, εχει περασμα στον ημι και στο 30 αλλα οχι στον τερματισμο. Τι εγινε ρε παιδια? Μας τιμωρησε καποιος εμας τις κοπελες που τρεξαμε και τους 2 μαραθωνιους και δε μας εβαλε χρονο τερματισμου???? 😛
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.