Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος 2018

Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος 2018

• Αυτό το θέμα έχει 75 απαντήσεις, 23 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη πριν από τον χρήστη petransfhp.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 76 συνολικά)
  • Συντάκτης
    stratus
    Συμμετέχων

Τερμάτισα αξιοπρεπώς σε 3.07-3.08 Δεν ξέρω ακριβώς το χρόνο γιατι πάτησα κάποια στιγμή καταλάθος το στοπ.Σταματησα γύρω στα 4 λεπτά για να κάνω εισπνοές για το κωλοασθμα ,οποτε το αποτελεσμα ειναι καλυτερο .Πάμε για αλλά τώρα.

mashine
    Συμμετέχων

@stratus Συγχαρητήρια!Και κάτι παραπάνω από αξιοπρεπώς θα έλεγα!

stratus
    Συμμετέχων

Ευχαριστω @mashine

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Βρε αθεοφοβε τι έγραψες? Που να μην είχες και το θέμα στα πλευρά… μπράβο σου !!!

RiffRaff
    Συμμετέχων

Τελικό σκορ 3:19:49. Βάρβαρες συνθήκες, με πολλή ζέστη και αρκετό κόντρα αέρα. Με τις χθεσινές συνθήκες θαχα κάνει 3:15. Και μην ξεχάσω να πω ήμαρτον, ρε σεις, με αυτή την κωλοάσφαλτο (του δυτικού μετώπου) της πόλης μας, αλλά και την έλλειψη υποστήριξης από το κοινό. Στον ΑΜΑ έτρεξα με τραυματισμό και κάθε λίγο και λιγάκι έβγαζα φτερά απτον κόσμο, σήμερα μεταξύ 23ου και 25 ου σχεδόν με πήρε ο ύπνος. Για 3ος Μαραθώνιος το sub 3:20 είναι καλός απολογισμός. Με 1:31, όμως, pb σε ημί (επίσης τρεις), φαίνεται πως η συγκεκριμένη απόσταση δεν ευνοείται απτα 87 μου κιλά…

Odysseas
    Συμμετέχων

3:58 στον πρωτο μου αν και ο αρχικος στοχος ηταν για 3:52… Αλλα λιγο η λαγονοκνημιαια που με πεθανε μετα το 38(ευτυχως γιατι την περιμενα πολυ νωριτερα), λιγο η ιωση, λιγο η ζεστη λαι ο αερας οποτε μια χαρα λεμε!
    Ο κοσμος ανύπαρκτος, μονο στα τελευταια 500 μετρα ειχε καποιους και πολλες ελλεψεις ειδικα στην εκκίνηση… Ουτε μια χημικη τουαλετα δεν ειχε…

stratus
    Συμμετέχων

@kalogeridis Παναγιώτη το πλευρό ήταν οκ,το άσθμα είναι που περιορίζει,απλά έχω χαμηλώσει τις προσδοκίες μου

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Όμως αν θυμάμαι καλά με το αναπνευστικό είχες ούτως ή άλλως θέμα, ενώ το θέμα προπονήσεις με θέμα στα πλευρά ήρθε σαν το ΦΠΑ.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Άξιος Οδυσσέα! Σιδεροκεφαλος!!! Στο κτηριακι που ήταν στην πλατεία έχει τουαλέτες αλλά θέλει υπομονή και Καλή άπνοια…

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Ριφραφ φίλε συγχαρητήρια για την εξαιρετική επίδοση. Το θέμα ασφάλτου στο κομμάτι εισόδου στην πόλη , από Διαβατά και μετά αν θυμάμαι καλά, το έχω θίξει σε άλλο σάιτ Τότε, και με θεωρούσαν υπερβολικό. Με φρέσκο παπούτσι και ένιωθα όλο το ανάγλυφο του εδάφους μέχρι το μεδούλι… και εδώ Χανιά μια από τα ίδια , οπότε μόνο η Αθήνα μένει για σκαρφάλωμα…

Odysseas
    Συμμετέχων

Σ ευχαριστώ πολυ Παναγιώτη @kalogeridis! Για τουαλέτα ολοι στο καφενειο την πεσανε αλλα η αναμονη ηταν μιση ωρα+. Μεχρι και τον κενυατη πετυχα που περιμενε υπομονετικα

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@riffraff Συγχαρητήρια αδελφέ, εξαιρετική επίδοση! Όντως, με 1:31 half, ο μαραθώνιός σου είναι μάλλον αργός (θεωρητικά πάντα).
    Πιθανώς να φταίνε τα κιλά ή να είσαι και ενεργοβόρος συγχρόνως.

@odiodiodi
    Μπράβο, Οδυσσέα! Sub4h με την πρώτη, δεν είναι κι εύκολο πράγμα!

stratus
    Συμμετέχων

Οδυσσέα τουλάχιστον 20 χημικές τουαλέτες υπήρχαν στην εκκίνηση

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Καλησπερίζω κι εγώ την παρέα. Συγχαρητήρια στους συμφορουμίτες που πάλεψαν τον Μαραθώνιο, μπράβο και σε όσους κατέβηκαν στις μικρότερες αποστάσεις. Εγώ είπα να τρέξω τελικά τα 10χλμ, παρά τις πολύ αραιωμένες προπονήσεις μου (90χλμ/μήνα κατά μέσο όρο τους τελευταίους τρεις μήνες) και την πιασμένη σε διάφορα σημεία δεξιά μου γάμπα. Ξεκίνησα με τη λογική να πάω συντηρητικά, αλλά κάπου στα 500μ μετά την εκκίνηση έκανα ένα σύντομο risk analysis και αποφάσισα να το παλέψω λίγο για την τιμή των όπλων (των zoom streak 6 εν προκειμένω). Στη χειρότερη είτε θα έγραφα το πρώτο μου DNF, ή θα έσκαγα αεροβικά μετά από λίγα χιλιόμετρα. Το αποτέλεσμα τελικά ήταν να κάνω PB στα 10χλμ με χρόνο 41:45 (61η θέση), κάνοντας παράλληλα προσωπικά ρεκόρ για τα τελευταία 5 και 1.6 χιλιόμετρα. Δεν πα να μετράω την κατάστασή μου με 5 διαφορετικά μοντέλα και εφαρμογές, είναι όντως μυστήριο η ανθρώπινη φυσιολογία.

Γιώργος Κ
    Συμμετέχων

Σωτήρη, αν και δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, ξέρω ποιος είσαι (σε βλέπω στο γήπεδο) και να σου πω την αλήθεια, δεν εξεπλάγην με τον χρόνο σου. Μπράβο σου και συγχαρητήρια σε όλους που στάθηκαν στην αφετηρία του αγώνα.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 76 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.