Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

• Αυτό το θέμα έχει 693 απαντήσεις, 34 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη big-blue.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 241 έως 255 (από 694 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ε δε μπορεί, όλο και κάποιο service θα χρειάζονται…

mashine
    Συμμετέχων

@dimitrissss έχει φύγει από εκεί εδώ και χρόνια είναι πιο πριν δίπλα από τα sato

@echetlos
    Μα ο συνδυασμός είναι που μέτρα στα κομματια

dimitrissss
    Συμμετέχων

@mashine Πειραιώς 8, Μοσχάτο.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mashine Βεβαίως Πάνο, εννοείται…
    Ούτε κι έχει κανένα ιδιαίτερο νόημα η κουβέντα.

mashine
    Συμμετέχων

@echetlos Εχεις δίκιο!

@dimitrissss
    Στο σωστό μέρος πήγες απλά το factory παραπέμπει λίγο πιο κάτω όπου βρισκόταν πριν χρόνια.Με γεια τα πατούμενα!
    Τα streak 6 με 76ευρώ δεν σε έψηναν;)

dimitrissss
    Συμμετέχων

@mashine Δεν έχω φορέσει Streak αλλά δεν νομίζω ότι είμαι και για να τρέχω 42 χιλιόμετρα με Streak. Χρειάζομαι και cushioning το ερείπιο.

spy
    Συμμετέχων

@mashine: … έλα να μου κάνεις τον λαγό (αν και θα βαρεθεις στον ρυθμο μου) … και μετά να κολυμπησεις για αποθεραπεία!Κερναω και μπυριτσες μετά …!!!

tzatzikis90
    Συμμετέχων

μπορεί να μη γράφω λόγω έλλειψης χρόνου, σας παρακολουθώ όμως κανονικότατα, μην μου ανησυχείτε!

οι προπονήσεις προχωρούν κανονικά με κάποιες τροποποιήσεις στα κουτουρού από μέρους μου για να μη βαρεθώ πριν την ώρα μου. φόρτωσα βέβαια απότομα ανηφόρες και ένταση σε κατηφόρες με αποτέλεσμα ξαφνικά πιασίματα σε γάμπες και τετρακεφάλους που μου δυσκόλεψαν αρκετά την τελευταία εβδομάδα. χτύπησα μασαζάκι την Πέμπτη αλλά ήμουν τόσο χάλια (είχα να πάω από το Μάρτιο!) που μάλλον θα χρειαστεί repeat για να στρώσω τελείως..

τέλος των πάντων, αυτά τα ολίγα γενικά. η προηγούμενη εβδομάδα έκλεισε μόλις στα 57.5χλμ αλλά τουλάχιστον με 28ρι LR (αντί για 25 του προγράμματος) που βγήκε μια χαρά.

όσο γι’αυτή που διανύουμε, συμμετείχα σήμερα στο 3ο Καβάλα night run που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία στα μέρη μας. προπονητικά το πήγα, μικρό το ζέσταμά μου αφού έφτασα τελευταία στιγμή (500-600 μέτρα) και 9.6χλμ σε 45:30. το καλύτερο είναι πως μετά τον αγώνα ένιωθα σαν να μην έτρεξα!

αύριο πρωί 20ρι LR, καλά ακόμα εδώ είμαι!? έφυγα! καληνύχτα σας!

ΥΓ1. καλή επιτυχία σε όσους τρέξουν σε αγώνες αύριο! Γιάννενα, Μαραθώνιος Ηρακλή κλπ!
    ΥΓ2. περαστικά @tazi !

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Φιλοθέη όπως σχεδόν κάθε Κυριακή. Σήμερα 24 χιλιόμετρα με ρυθμό 5:42.

billant
    Συμμετέχων

Πρώτη φορά 25αρι LR στην διαδρομή Αγ. Κοσμας – Αστερας και πισω , pace 6.03, 144 παλμοι που είναι αδιανόητα λιγοι για μενα παντα…..

Δυσκολη υγρασία , μπλουζακι βρεγμενο από το 4ο χλμ.Πόδια πολύ βαριά μετά αλλά τουλάχιστον όχι ξύλα…

Εβδομαδα 48 χιλιομετρων που για μενα είναι επίσης ρεκορ

spy
    Συμμετέχων

…σήμερα το πρωί 1500 μέτρα κολύμβηση σε 40’07”!

Dejan
    Συμμετέχων

Χθες το βράδυ μεταξύ 20.00 και 22.00 2,02 ώρες στη περιφερειακή του εθνικού κήπου. Μόλις 2 άτομα τρέχαν εκείνη την ώρα εκ των οποίων το ένα η puni ^_^ (όπου έκανε 2.30)

Stellarun
    Συμμετέχων

Καλημερα σε ολους! χθες το πρωι στις 7 στον υμμητο Long run απο τα καλυτερα που εχω κανει ever!!! 24χλμ τεμπο 6΄15΄΄ 2ωρες και 30 λεπτα με κλιση κιολας ιδιας με της κλασσικης σαν κλιση οχι σαν διαρκεια αλλα εχω να πω οτι :
    1)πολυ ευχαριστο το κλιμα συγκριτικα με παραλια που χθες ακουσα απο ΟΛΟΥΣ οτι ΒΕΛΑΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ανυποφορη!
    2) ειχε κι ενα αερακι σε καποιες φασεις
    3)καθολου σχεδον ηλιος γιατι απο την μερια του βουνου βγαινει αργα κι αυτο σε συγκεκριμενα σημεια οποτε δεν το νιωθεις καν!
    4)τα ποδια παροτι ειχε κλιση καλο για τον αυθεντικο πηγαιναν σφαιρα λογω των ευνοικων επιτελους καιρικων συνθηκων!!
    με αλλο λογια οταν τα πραγματα θα ειναι σκουρα κατω στην παραλιακη θα πηγαινω εκει χωρις 2η συζητηση ειναι η καλυτερη επιλογη! 🙂

αρκετος κοσμος εκει χθες να τρεχει ολοι στις 7 και 9.30 μεχρι 10 βαρυα ειχαν σχολασει ολοι χαχα!

stratus
    Συμμετέχων

17,30 χλμ σε 1:26:13.Βασικα 18 χλμ ηθελα να τρεξω αλλα η κοιλια ειχε αλλη γνωμη

xipolitakos
    Συμμετέχων

@stratus, βλέπω είχε και sprint στο τέλος! 🙂

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 241 έως 255 (από 694 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.