Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

• Αυτό το θέμα έχει 693 απαντήσεις, 34 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 5 μήνες πριν από τον χρήστη big-blue.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 376 έως 390 (από 694 συνολικά)
  • Συντάκτης
    spy
    Συμμετέχων

…Παναγιωτη έχεις δικιο … απλά πρέπει να του το λες σιγα-σιγα στην αρχή … για να το εμπεδώσει!

tzatzikis90
    Συμμετέχων

σήμερα πήρα μεγάλη χαρά συντρέχτες!

γύρω στις 5 βγήκα για 18ρι. ήθελα κάτι σε 5:00-5:05 μέσο ελπίζοντας να μην το βγάλω μπουσουλώντας αφού σε αυτή την προετοιμασία έχω αφήσει τα τέμπο στον κόκορα και δεν ξέρω τι ρυθμό μπορώ να κρατήσω και για πόσο.. ξεκίνησα λοιπόν και σε διαδρομή με κομμάτια με κλίσεις βγήκαν 18χλμ σε 1:27:45! σαν να λέμε 4:52 μέσο! με σχετικό ζόρι αλλά μακριά από “τα κόκκινα”! και με μόλις 250ml νερό! εντάξει ήταν ιδανικές οι συνθἠκες για τρέξιμο, το παραδέχομαι.. πήγε πολύ καλά όμως!

και μετά από αυτό..Θεσσαλονίκη ερχόμαστε! …εντάξει έχω και ένα χαλαρό 8ράκι αύριο 😛

dimitrissss
    Συμμετέχων

Απόψε γυμναστήριο. Διάδρομος 7 χιλιόμετρα σε 40 λεπτά και μια έπειτα ενδυνάμωση πόδια.

big-blue
    Συμμετέχων

Τάσο @tzatzikis90 αυτό με το νερό, μην το αναφέρεις ως καλό, είναι λάθος.
    Στα υπόλοιπα, δεν έχεις ανάγκη, εισαι νιατο κ ελαφρύς. Λίγο να δουλέψεις…

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι-πρωι, την ωρα που ολοι κοιμουνται…πριν καν χαραξει, 18 χλμ στη γνωστη κυκλικη διαδρομη της Κηφισιας σε 1:22:00!

Καλημερα σας!

xipolitakos
    Συμμετέχων

15,5χλμ. @ 5:17 παρέα με @winarg

sotos-marathon
    Συμμετέχων

12χλμ ακριβώς σε 1ωρα..από τα οποία τα 2τελευταια 100μ άνοιγμα 100μ ρυθμό..
    Σ/Κ πάμε με πολλά και δυνατά χλμ!!!😉😃

tzatzikis90
    Συμμετέχων

τελευταία προπόνηση πριν το νυχτερινό σήμερα το απόγευμα.

8 ελεύθερα χιλιόμετρα με 5:49 μέσο. ένιωθα κουρασμένος και τα πόδια αρκετά πιασμένα από χτες, έπρεπε να βγω να συμπληρώσω όμως. δεν κοιτούσα καθόλου το ρολόι μέχρι που τελείωσα. 4×100 ανοίγματα στο τέλος.

αυτά και για σήμερα, ξεκούραση τώρα και αύριο Θεσσαλονίκη! καλό αγώνα να έχουμε!

καλή συνέχεια σε όλους!

tzatzikis90
    Συμμετέχων

Ηλία @big-blue έχεις δίκιο για το νερό, δεν το είπα ακριβώς ως θετικό. ουσιαστικά το ανέφερα υπό την έννοια πως αφού πήρα τόσο λίγο, με καλύτερη ενυδάτωση ίσως είμαι ακόμα καλύτερα χαχα!

πάντως γενικά έχω παρατηρήσει πως ο οργανισμός μου δε χρειάζεται τόσο νερό όσο “οι γύρω μου”. ακόμα και σε πολλή ζέστη το καλοκαίρι δεν ξεπερνάω τα 2 λίτρα καθημερινά. πόσο μάλλον το χειμώνα που παλεύω να πιω πριν τους αγώνες για να είμαι φουλ ενυδατωμένος.

big-blue
    Συμμετέχων

Τάσο έχεις υπολογίσει πόσα υγρά χάνεις ανά ώρα;

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Σήμερα είχα το τρίτο διαδοχικο 9αρι αυξανόμενης έντασης.βγήκε μόλις 2 δευτερόλεπτα πιο αργά από προχθές στον συνολικό χρόνο αλλά με έναν παλμό παραπάνω στον Μ.Ο. οι μέγιστοι ήταν όμως 4 πιο κάτω. Πάλι στο 5’05” λοιπόν και την Κυριακή έχει 13,5 άνετα (γύρω στο 5’40”).

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Σημερα το πρωι στο γηπεδο της Πευκης: 2χλμ ζεσταμα, 14χλμ σε 1.05′.10” ρυθμος 4.39/χλμ..

ολα καλα!!

..αυριο τετραχιλιαρα!!!

”Run smart..Run For Life”

dimitrissss
    Συμμετέχων

Πρωί 6 χιλιόμετρα στη Γκράβα για ξεπιάσιμο σε ρυθμό 5:24.

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι, με τον ηλιο ψηλα στον ουρανο … ξενυχτισμενος και μεθυσμενος 24 χλμ απο την Κηφισια μεχρι το γηπεδο Διονυσου και πισω, σε 2:02:35!Ηταν η πεμπτη συνεχομενη ημερα τρεξιματος με την εβδομαδα να ολοκληρωνεται στα 74 χλμ!Το προγραμμα, με βαση τον ογκο χλμ, δυσκολευει πολυ μεχρι το τελος του μηνα κι επι της ουσιας προβλεπεται για αλλη μια φορα μαραθωνιος χωρις περιοδο φορμαρισματος!

Καλημερα και καλο Σαββατοκυριακο!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Ξενυχτισμενος και μεθυσμένος??? Ευτυχώς που δεν έπεσες σε κανένα μπλόκο για αλκοτεστ spy..😃😉ακόμα και έτσι πολύ καλά πήγες!!!!😉

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 376 έως 390 (από 694 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.