σήμερα το πρωί, αρχικά με ήλιο και ζέστη και μετά με αεράκι που ξύριζε, 15 χιλιόμετρα με 5:05 μέσο. βγήκε άνετα παρά τα σχετικά υψομετρικά. με λίγη καλή θέληση και προσθέτοντας ενδεχομένως 5-10″, ίσως έχω βρει το επερχόμενο MP μου..οψόμεθα!
12 χιλιόμετρα στο 5:33. Καιρός ιδανικός καθότι στη Γκράβα τα γύρω κτήρια και οι κερκίδες κόβουν τον αέρα. Που και που καμιά ριπή μόνο. Μόνο 3-4 άτομα. Τι άλλο να θες.
@mashine:Πανο η τελευταια εβδομαδα ειναι πολυ ηρεμη.Η Δευτερα εχει ενα εικοσαλεπτο tempo στο 4:20/χλμ … και μετα ολα χαλαρα τρεξιματα κατω απο 10 χλμ τη φορα ως τη Πεμπτη!Παρασκευη -Σαββατο αργια και Κυριακη ο αγωνας … για τον οποιο δεν υπαρχει στοχος … παρα μονο μια αξιοπρεπη εμφανιση, παντα βασει των δεδομενων μου…!Την ανοιξη στη Θεσσαλονικη … μαλλον θα κυνηγησουμε το ονειρο…κι αν ολα πανε καλα … θα το γιορτασουμε στη Ροδο…!!!
Καλησπέρα @nikolas, για να εμφανισθεί θα πρέπει η δραστηριότητα στο Garmin Connect να είναι ορατή σε όλους. Δες την “κλειδαριά” στο πάνω δεξιό μέρος της οθόνης της δραστηριότητας στο Garmin Connect και επέλεξε “Όλοι”.