Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

• Αυτό το θέμα έχει 693 απαντήσεις, 34 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 7 μήνες πριν από τον χρήστη big-blue.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 541 έως 555 (από 694 συνολικά)
  • Συντάκτης
    sotos-marathon
    Συμμετέχων

20χλμ χαλαρά παρέα με τον winarg με μ.ο ρυθμό 5.09″/χλμ..

…13 ημέρες έμειναν!!!😃

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι 90′ ασκησεις ενδυναμωσης κορμου,χεριων και ποδιων!

stratus
    Συμμετέχων

11 χλμ επιταγχυνομενο τρεξιμο σε 47:14.Απο αυριο υποχρεωτικο 10ημερο ρεπο λογω επεμβασης στον οισοφαγο,οποτε οι ελπιδες για καποιο καλο χρονο στο ΣΔΥΑ χανονται

spy
    Συμμετέχων

@stratus: Χρηστο κατ’αρχην ευχομαι να πανε ολα καλα, αφου παντα πρωτη προτεραιοτητα … για ολα τα υπολοιπα … ειναι η υγεια!Παντως, ειμαι βεβαιος οτι μολις βρεθει μια ευνοικη συγκυρια … θα τα “σπασεις” ολα τα ρεκορ σου … σε καθε αποσταση!

stratus
    Συμμετέχων

@spy Σπυρο ευχαριστω για τις ευχες.Εννοειται οτι πανω απο ολα ειναι η υγεια.Το τρεξιμο ειναι το χομπυ μας και το πρωτο που κοιταω ειναι να μπορω να τρεχω ανεξαρτητως χρονων

Nikolas
    Συμμετέχων

Με πολλές ανάσες, μα με πόδια να πονάνε. Κι ένα τσιμπηματάκι στην λαγοκνημιαία για δώρο.
    Όλα καλά.

dimitrissss
    Συμμετέχων

30 χιλιόμετρα στη Φιλοθέη. Παλαβό ξεκίνημα. Τα πρώτα 2 χιλιόμετρα ήταν τα γρηγορότερα αντί να είναι τα πιο αργά και οι παλμοί σε όλο το λονγκ ραν ήταν άλλα αντί άλλων γενικώς. Βασικά βαρέθηκα. 78 χιλιόμετρα αυτή την εβδομάδα, άντε να αρχίσει ο κατήφορος. Δεν είμαι κουρασμένος αλλά μπούχτισα.

tazi
    Συντονιστής

@stratus Χρήστο εύχομαι να σπανε ολα καλα και να τελειωνεις γρηγορα, μην ανησυχεις, αγωνες ενα σωρο, κεφι να υπαρχει!!.
    Εγω πρακτικα ξαναξεκινηα, αυτη η εβδομαδα κυλησε με 70 περιπου χιλιομετρα, τα περισσότερα ελεύθερα, ενα λρ σημερα 20αρι και ενα επιταχυνομενο που εσβησε στο 4+. Το κακο ειναι οτι μου εχει φυγει η διαθεση και το εχω ριξει στη μασα.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

@stratus Με το καλό η επέμβαση και να επιστρέψεις δριμύτερος φιλαράκι!

στα δικά μου, 22χλμ σήμερα το πρωί κατά τις 10 έτσι για να δω πως είναι να τρέχεις με τον ήλιο από πάνω σου. μη μας τύχει κανένα καλοκαίρι στην κλασική και τρέχουμε να κρυφτούμε! όλα πήγαν καλά τελικά. παρά το χτεσινό ξενύχτι, βγήκαν σε 1:51:29 με 5:04 μέσο και το καλύτερο!? σχεδόν σβηστός! δεν πίεσα καθόλου αφού έχω αγώνα μετά (διαιτησία) και τα πόδια πήγαιναν μόνα τους. βρε μπας και πιάσαμε πρόωρο φορμάρισμα..? θου κύριε..

Τελευταίο μεγάλο LR και από αύριο μπαίνουμε κι επίσημα στα μικρά! με 48 χιλιόμετρα βγαίνει αυτή η εβδομάδα, κανένα 45ρι υπολογίζω για την επόμενη.. πλησιάζουμε επικίνδυνα!

καλή Κυριακή σε όλους! 13 κου σού!

Skakinen
    Συμμετέχων

@tazi

Το κακο ειναι οτι μου εχει φυγει η διαθεση και το εχω ριξει στη μασα.

Τότε είσαι για τέτοιον Μαραθώνιο…

stratus
    Συμμετέχων

@tazi και @tzatziki Ευχαριστω για τις ευχες

xipolitakos
    Συμμετέχων

@stratus όπως λέμε…
    Κάθε εμπόδιο για καλό. 😉

xipolitakos
    Συμμετέχων

Σήμερα 24,5 χλμ. στον Υμηττό με τα 18 @ 4:50

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@tzatzikis90 Τάσο, τις 4 προηγούμενες χρονιές, οι καιρικές συνθήκες στην κλασική ήταν σαν τις σημερινές. 20-22 βαθμοί και ήλιος χωρίς σύννεφα.
    Θα λειώσεις, κωλόψαρο!

konkarien
    Συμμετέχων

Καλησπέρα σας.
    Το τελευταίο μεγάλο της φετινής προετοιμασίας σήμερα
    σε 2 ώρες 20χλμ.
    Δύο εβδομάδες απομείναν.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 541 έως 555 (από 694 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.