Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

• Αυτό το θέμα έχει 693 απαντήσεις, 34 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη big-blue.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 601 έως 615 (από 694 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kalogeridis
    Συμμετέχων

9 άνετα χλμ στο 5’27” . Μο παλμών 136 με μαξ 147. Πέφτει ο ρυθμός,πέφτουν και οι παλμοί… αρα όλα πρίμα. Φουλ διατάσεις για φινάλε…

stratus
    Συμμετέχων

Κατι σαν διαλλειματικη. 4χιλιαρα στο 3.52 τα τρια και 3.54 το τεταρτο.Καλα ηταν αφου τις τελευταιες 8 ημερες το μοναδικο μου τρεξιμο ηταν 10 χλμ χθες και ειχε και χαλια καιρο κατα τη διαρκεια της προπονησης

manolee
    Συμμετέχων

Μια απ τα ίδια και εγώ…Ένα 5αρακι σήμερα σε MP και σε συνδιασμο με τον Αφρικάνικο καιρό με προβλημάτισε , παρόλο που το προγραμμα μου κρατάει σχετικά ψηλά τον όγκο προπόνησης γι αυτό το λόγο

tazi
    Συντονιστής

@stratus Πολυ δυνατη προπονηση Χριστο, μεγάλη ομως, εχεις κατι στο μυαλό σου;
    Εγώ εκανα σήμερα 5Χ1000 στο 340 με 200μ τζοκινγκ ενδιαμεσα, μετα το τριτο ζοριστηκα αλλα ανεκτα.
    Ειχα 7 εβδομαδες να κανω διαλειμματική και πολυ τη χαρηκα. Τωρα νιωθω γεματος ενεργεια!

stratus
    Συμμετέχων

@tazi
    Νικο τι εννοεις μεγαλη;
    Τιποτα δεν εχω στο μυαλο μου,απλα θα παω 10αρι στο ΣΔΥΑ και οτι βγει.Διαλλειματικη κανοντας την σωστα ειχα κατι χρονια να κανω,αφου εφτανα 150 παλμους και εσκαγα.Σημερα ηθελα να δω αν με τη βοηθεια των spray για την καταπολεμηση του ασθματος,μπορουσα να την κανω σωστα,δηλαδη αν μπορω να ανεβαζω παλμους χωρις προβλημα.Τελικα το πειραμα πετυχε

tazi
    Συντονιστής

@stratus Ετσι οπως το διαβασα καταλαβα 4Χ4000 χλμ, προπονηση για υπερμαραθωνιο δηλαδη!!!!, Χαιρομαι που εισαι καλα και βρηκες ακρη με το ασθμα και που θα συντρεξουμε στο ΣΔΥΑ. Θα παω για κατι κοντα στο 3830, ισως και λιγο καλυτερα, για εκει με βλεπω αυτη τη περιοδο. Παντως τωρα μετα τη πρωτη διαλειμματικη μετα απο πολυ καιρο νιωθω τα ποδια μου παναλαφρα, αυριο θα δειξει βεβαια που θα κανω δεκαπενταρι.

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το απογευμα, για αλλαγη,στο γηπεδο Χαλανδριου 8 χλμ ανυποδητο παρορμητικο τρεξιμο εκτος πρωτοκολλου σε 35’58”!

tazi
    Συντονιστής

@spy Απο εκει και το “παρορμητικος δρομεας”😉😉

big-blue
    Συμμετέχων

Σαν να μην έφταναν όλα όσα εχω τραβήξει σε τούτη την προετοιμασία, χθες βράδυ ξανα αρρωστησε ο μικρός μου. Χάλια ύπνος, το πρωί με μάσκα κτλ, σημερα ύπνο σε καναπέ γιατί ο μικρός βράζει…
    Δε μας θέλει τούτο το φθινόπωρο

spy
    Συμμετέχων

@tazi: Νικολη σημερα δεν ειχα πολυ ορεξη για προπονηση!Πηγα στο γηπεδο … εβγαλα τα παπουτσια … κι αισθανομουνα τοσο ελαφρια τα ποδια ανυποδητος … που βγηκε κυριολεκτικα χωρις ζορι.Οι εντολες του προπονητη ηταν σαφεστατες παντως: χαλαρο εγραφε … ουτε καν ελευθερο, αλλα φυσικα εγω εκανα “του κεφαλιου μου”!Ειμαι τυχερος που τις αυθαιρεσιες μου δεν τις εχω πληρωσει μεχρι στιγμης με τραυματισμο…αλλα την σημερινη προπονηση τελικα την χαρηκα …κι αυτο εχει σημασια!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@big-blue Ηλία, το πράγμα έχει στραβώσει από καιρό, μην το πολυσκέφτεσαι.
    Όπως βγει την Κυριακή, δεν μπορείς να κάνεις κάτι…

big-blue
    Συμμετέχων

Εντωμεταξύ ο καιρός κρύωσε όταν έπρεπε για να αρρωστήσουμε απανωτά, κ τώρα είμαστε με ανοικτά παράθυρα κ το βράδυ απ´ τη ζέστη. Πριν δέκα μέρες έκανα προπόνηση απόγευμα με 14 βαθμούς, με κολάν, συμπιεστικο κ μπαφ. Σημερα βράδυ με σορτς, κοντομάνικο και έσκασα… Α κ υγρασία ελάχιστη πλέον… Τώρα που ξυνομαστε…
    Άντε να δούμε την Κυριακή. Τουλάχιστον όχι κόντρα άνεμο, θα σηκώσω μπλούζα για πανί στα όρτσα!

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι 6 χλμ στη κυκλικη διαδρομη της Κηφισιας σε 28’52”, με τα παπουτσια που δεν αποσυρονται ποτε … τα launch 2!Ενιωθα πολυ κουρασμενος … και δεν μπορουσα με τιποτα να τρεξω πιο σιγα, διοτι ο αργος ρυθμος με ταλαιπωρουσε περισσοτερο.Αυριο η τελευταια προπονηση πριν τα 42 μ’ενα χαλαρο 5αρακι!

@big-blue
    : …κατ’αρχην περαστικα στο παιδι … οσον αφορα στον αερα …. κι εγω δεν θ’αντεξω αγωνα με πολυ αερα, ποσο μαλλον οταν αυτος ειναι και κοντρα…!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Σημερα το πρωι με πολυ αερα νοτια 3,5χλμ ζεσταμα,5×800μ σε ρυθμο 4.20”/χλμ + 1,5χλμ αποθεραπεια..
    Αυριο ρεπο και την Παρασκευη 20′ jogging και 6 ανοιγματα..

..ο πρωτος μαραθωνιος ελαβε τελος(προετοιμασια)..ερχεται το ομορφο ταξιδι!!!

”Run smart..Run For Life”

dimitrissss
    Συμμετέχων

Η βροχή σταμάτησε αλλά λόγω θυελλωδών ανέμων το τέμπο θα γίνει αύριο και σήμερα είχε γυμναστήριο με 6 χιλιόμετρα διάδρομο και ενδυνάμωση. Λόγω δουλειάς είχα 2 μέρες κενό. Μου φάνηκε παράξενο μετά από τόσο καιρό φουλ προπόνησης, αλλά από την άλλη ήμουν ξεκούραστος και η προπόνηση βγήκε πολύ ευχάριστα. Άρχισαν τα σύνδρομα όταν πέφτει ο όγκος προπόνησης. Αίσθηση κενού από τη μία και αίσθηση ότι γενικά είσαι καλά από την άλλη.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 601 έως 615 (από 694 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.