Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

• Αυτό το θέμα έχει 693 απαντήσεις, 34 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 5 μήνες πριν από τον χρήστη big-blue.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 91 έως 105 (από 694 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Etien
    Συμμετέχων

Σημερα ομως , οι “καρεκλες ” μου ηρθαν κατακεφαλα !!!
    Πηγα το απογευμα για 16 χιλιομετρακια και με επιασε καταρρακτωδης βροχη απο το 5 ως το 9 !!! Αλλα δεν μασησαμε !!! Συνεχισα κανονιμα !!! Μεσος ορος 5,24 !!!

Ευχαριστω .

manolee
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ Κώστα . Θα κρατήσω μόνο ένα Long κάθε δύο βδομάδες με ανηφόρες

konkarien
    Συμμετέχων

Καλή συνέχεια στην προετοιμασία σου(μας)

than
    Συμμετέχων

Παρασκευή βράδυ, 2*5χλμ με 4′ διαλειμμα. Βγηκαν στο 4:16 κ 4:11 αντίστοιχα.
    Σαββατο πρωί ενα 30λεπτο αποκατάστασης.
    Καλημερα σας!

spy
    Συμμετέχων

…σήμερα το πρωί στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ 10 χλμ ανυποδητο ελεύθερο τρέξιμο σε 51’03”!
    Καλημέρα σας … και καλό Σαββατοκύριακο!!!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Πρωί στη Γκράβα 5 χιλιόμετρα σε MP.

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι-πρωι στη γνωστη διαδρομη των βορειων προαστιων 30 χλμ με καθαρη υψομετρικη διαφορα 300 περιπου μετρων σε 2:34:41, συμπληρωνοντας ετσι 109 χλμ για την εβδομαδα αυτη!

Καλημερα σας!!!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Πρωινή αγγαρεία 16 χιλιομέτρων σε ρυθμό 5:43 εκπνέοντας αναθυμιάσεις Bacardi. Μπήκε ο Σεπτέμβρης και η Φιλοθέη γέμισε κόσμο πολύ.

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Σήμερα-20k-με-2K@5:08/7K@4:08/1.5Kjog/2K@3:58/1.5Kjog/2K@3:54-και-έπειτα-χαλάρωμα.
    Οχι-έυκολα-και-άνετα-οπως-θα-θελα.

Σύνολο-εβδομάδας-78Κ.Καλή-κυριακή-σε-όλους.

mashine
    Συμμετέχων

Σήμερα μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες πρωί πρωί και εγώ κατά τις 7 παρά!

@spy
    109k;;;Με πέρασες άτιμε! 😛

tzatzikis90
    Συμμετέχων

καλημέρα συντρέχτες! για άλλη μια φορά στα τρεχάματα και..τώρα καταφέρνω να γράψω τα τρεξιματικά μου νέα.

Πέμπτη απόγευμα στο δημοτικό στάδιο για τέμπο. 2χλμ WU, 10K LT @ 4:45 και 1.2χλμ αποκατάσταση + διατάσεις στο τέλος. συνολικά 13.2χλμ σε 1:07:16. λίγο με ζόρισε αλλά βγήκε και όλα καλά!

Παρασκευή ενδυνάμωση πόδια και τίποτα άλλο.

Χτες Σάββατο, το απόγευμα κατά τις 8+ συμμετείχα στη λαμπαδιοδρομία των εθελοντών αιμοδοτών εκπροσωπώντας τους διαιτητές (εγώ κι άλλοι 6) και πέραν των υπολοίπων τρέξαμε και 6.1 χιλιόμετρα σε ρυθμό χελώνας (7:39 έγραψαν τα ρολόγια αλλά με 1-2 στάσεις μέσα γιατί..πηγαίναμε γρήγορα!). άλλος ήταν ο σκοπός της λαμπαδιοδρομίας ούτως ή άλλως. με κούρασε πάντως ομολογώ αυτός ο αργός ρυθμός.

και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σήμερα το πρωί, λίγο πριν τις 7 ξεκίνησα παρέα με φιλαράκι για 25ρι LR. δυστυχώς όλα έβαιναν καλώς ώς το 14 όπου προέκυψε θέμα με τους κοιλιακούς (έχει καιρό πρόβλημα) κι έτσι συνέχισα μόνος. τελικά βγήκαν 25χλμ με 5:37 μέσο σε μια αρκετά δύσκολη διαδρομή με πολλές ανηφοροκατηφόρες. και καπάκι βουτιά στην κρύα θάλασσα για αποκατάσταση!

το μόνο που δε μου άρεσε είναι πως κάπου στο 13, σταματήσαμε για να αγοράσει νερό ο φίλος αλλά αυτός κάπως την είδε (μάλλον ήταν ήδη στα κόκκινα) και κάναμε κανένα 5λεπτο να ξεκινήσουμε. χαλαρά στο μαγαζί, χαλαρά μέχρι να πιει έναν χυμό ολόκληρο(!!), όλα χαλαρά γενικά.. και προβληματίστηκα μετά..λες αυτό το διάλειμμα να με βοήθησε και αυτός να ήταν ο λόγος που ολοκλήρωσα? στο μυαλό μου περισσότερο με χρέωσε αφού ως τότε ήμουν μια χαρά και χάσαμε το ρυθμό παρά το αντίθετο. ποιος ξέρει.. το αφήνω στην άκρη και συνεχίζω!

χιλιόμετρα 6ης εβδομάδα προετοιμασίας: 63.3!

ΑΑ ξέχασα..έχω και αγώνα με τη διαιτησία το βράδυ, να δω πως θα παίξω!

xipolitakos
    Συμμετέχων

Σήμερα 27,7χλμ. σύνολο στον Υμηττό.Τα 20 στο 4:56.
    Καρδιοαναπνευστικά πολύ καλά και μυικά αρκετά καλά. Περίμενα λίγο παραπάνω ζόρι.
    Ίσως έπαιξε ρόλο και η χαμηλότερη θερμοκρασία σε σύγκριση με τη θερμοκρασία στα προηγούμενα LRs.
    Τροφοδοσία: 2 zipvit gels, 3 saltsticks, 1,25 λίτρα νερό.

spy
    Συμμετέχων

@mashine:…ευτυχώς που σε πέρασα για μία φορά στα εβδομαδιαία χλμ…διότι δε νομιζω οτι μπορώ να σε περάσω οπουδήποτε αλλου, σε ο,τι άλλο που αφορά στο τρεξιμο, ποτέ ξανά…!Δυστυχώς για μένα, αλλά αν χαλαρωσεις … θα στη φυλαω…!!!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Σήμερα το πρωί στο παράδρομο της αττικής οδού στο Χαλάνδρι 22χλμ σε 1.53′ ρυθμός 5.08″/χλμ.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Στην ευθεία του ΣΕΦ, ένα 6άρι Tempo στο 4:15, το οποίο περίμενα να βγει πιο άνετα, για να είμαι ειλικρινής.
    Ας το αποδώσω στον δυνατό κόντρα αέρα κατά την μισή διαδρομή και στο ξερό μου το κεφάλι που παρασύρθηκα από έναν γρήγορο που πήγαινε στο 4:00 και τον ακολούθησα για 500m, σαν χαζός.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 91 έως 105 (από 694 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.