Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 391 έως 405 (από 887 συνολικά)
  • Συντάκτης
    than
    Συμμετέχων

Στο στάδιο Χαλανδρίου 12*400 σε ρυθμό ~3:40, με εξαιρεση τα 2 τελευταία που βγήκαν στο 3:30. Το διάλειμμα ηταν 2′.
    Χαλαρός ένιωθα κ αναπνευστικά κ μυϊκά, παρά το βεβαρυμένο προγραμμα των τελευταίων ημερών που περιέχουν φουλ τρέξιμο κ γυμναστήριο.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Δύσκολο πράγμα η επανεκκίνηση, τρώει πολύ ξύλο ο εγωισμός σου…

tazi
    Συντονιστής

Γενικα τις τελευταιες μερες νιωθω κουρασμενος και πιασμενος, ετσι αποφασισα χτες αντι για τρεξιμο να κανω ποδηλατο. Σημερα κανονικα ειχα 8 χλμ στο 350-355. Το φοβομουνα πολυ. Με το ποδηλατο εστρωσα λιγακι, ενιωσα να χαλαρωσα, α΄΄α με εχει πιασει μια ενοχληση στη δεξια κνημη. Ειναι πανω σε μια εξωστοση που εχω, παλιος τραυματισμος απο τις αναποδες που μου βαραγε η μανιβελα της μηχανης. Τωρα που κανω εντονα κομματια με ενοχλει. Μη σας τα πολυλογω βγηκα το πρωι να τρεξω με σκοπο αντι 8 να κανω 6 γρηγορα, Ξεκινησα ζεσταμα και οταν αρχισα το εξαρι δεν ενιωθα καλα, βασικα κρυωνα. Εκανα 1 χλμ στο 4 και σταματησα. Ειπα μεσα μου πως θα το εκανα το απογευμα. Ετσι λοιπον το απογευμα ειχε 2 ζεσταμα, 2 αποθεραπεια και το εξαρι που βλεπετε. Ενιωθα πολυ ανετα, φαινεται και στους παλμους αυτο. Αν πραγματι ειναι σωστες οι ενδειξεις τοτε ειμαι σε πολυ καλη κατασταση. Ισως στη καλυτερη που εχω βρεθει ποτε. Θα φανει την αλλη Κυριακη. Αυριο λρ, κανονικα εχω εικοσι αλλα λεω να κανω λιγοτερο

than
    Συμμετέχων

@echetlos πράγματι…
    Πάντως σημερα δεν τα πηγες κ άσχημα, καθόλου άσχημα… Κράτα οσο μπορείς χωρίς βιασύνες. Καλυτερα να φτάσεις εκει που θες λιγο αργότερα, παρα να απογοητευτείς η ακομα χειρότερα να τραυματιστεις.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@thanasiskypraios Δεν έχω κι άλλη επιλογή ρε Θανάση, όπου βγαίνει…
    Απλά έχω γυρίσει κάμποσα χρόνια πίσω! 😛

Kostão
    Συμμετέχων

Καλησπέρα. Σήμερα επιχείρησα LR σε καλό ρυθμό και χωρίς να ανεβάζω πολλούς σφυγμούς. Νομίζω ότι πήγε καλά.

Επίσης, αποφάσισα να κάνω τα LR με βάση το χρόνο και όχι τα χιλιόμετρα. Για παράδειγμα σήμερα ήταν του 2ώρου, άλλες εβδομάδες θα ανεβάσω.

tazi
    Συντονιστής

Κανα μηνα το πολυ κραταει η επανεκκινηση Νικ, μετα βρισκεις ρυθμο, βλεπεις βελτιωση και ανεβαινεις, το σωμα εχει μνημη

tazi
    Συντονιστής

@kostao ποσους εχεις μαχ Κωστα?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@tazi Δεν βιάζομαι, Νικ. Πραγματικά δεν με πολυνοιάζει, όπως βγει…

Kostão
    Συμμετέχων

@tazi 183

spy
    Συμμετέχων

…επειδη εχω καιρο να γραψω … τα αναφερω μαζεμενα τα της εβδομαδας:
    …τη περασμενη Δευτερα tempo 60′ λιγο κατω απο 4:30/χλμ και συνολικα 21 χλμ σε 1:40:20
    …τη Τριτη 15Χ400 σε 1΄30″ με ιδιο διαλειμμα … βγηκαν ολα συνειδητα με χρονομετρο για πρωτη φορα σε 1’32” περιπου … κανοντας με ζεσταμα και αποθεραπεια 17,2 χλμ σε 1:29:30
    …τη Τεταρτη κολυμβηση τα γνωστα 1500 μετρα και ενδυναμωση
    …τη Πεμπτη 16 χλμ ανυποδητο ελευθερο τρεξιμο στο γηπεδο Χαλανδριου σε 1:23:58 … και το απογευμα ενδυναμωση
    …τη Παρασκευη 20 χλμ αξημερωτα στους δρομους της Κηφισιας σε 1:45:29
    … και σημερα στη μεγαλη διαδρομη των βορειων προαστιων μεταξυ Κηφησιας και Διονυσου με πολυ μεγαλη υψομετρικη διαφορα 32 χλμ σε 2:56:16 … ολοκληρωνοντας την εβδομαδα στα 106 χλμ … αλλα με πολλα δυστυχως μυικα θεματα στο δεξι μηρο, που προσπαθω να τα κρατησω υπο ελεγχο.Αυριο και μεθαυριο απεχω απο το τρεξιμο!

…καλημερα σας και καλο Σαββατοκυριακο!
    Υ.Γ. Ψηφιζω για παπουτσι της χρονιας 2016 … τα NB zante !Ειναι με διαφορα ο,τι καλυτερο εχω φορεσει … στα πολλα χλμ !!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@spy Ίσως κι εγώ αυτό να επέλεγα Σπύρο αλλά το είχα ψηφίσει πέρυσι! Οπότε…

Υ.Γ. Ψηφιζω για παπουτσι της χρονιας 2016 … τα NB zante !Ειναι με διαφορα ο,τι καλυτερο εχω φορεσει … στα πολλα χλμ !!!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Φιλοθέη πρωί πρωί 28 χιλιόμετρα σε 2:45 ακριβώς. Στην αρχή κρύο μετά ιδανικός καιρός. Αργότερα την ώρα των διατάσεων έφτασαν και άλλοι δρομείς με ωραία παπούτσια!

tazi
    Συντονιστής

20 χλμ τελικα σημερα στο 431, ξεκινησα με βαρια καδια αφου επιασα κουβεντα με τον @dimitrissss τελικα βγηκαν σχετικα ευκολα, μεχρι το 15 ολα πηγαιναν μια χαρα, απο εκει και υστερα καταλαβα οτι εκανα λρ, μεσοι παλμοι 147

than
    Συμμετέχων

Χαλαρή πρωινή βόλτα στα μονοπάτια του Υμηττού. Απο την μπάρα του Χολαργού εως την τεσσάρα κ λιγο ακόμα προς τα δεξιά στο μονοπάτι μετα το πάρκινγκ.
    Σύνολο 9 χλμ σε 1 ωρα.
    Αύριο 22αρι.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 391 έως 405 (από 887 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.