Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 436 έως 450 (από 887 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tazi
    Συντονιστής

28 χλμ χτες το βραδυ στο βροχερο λονδινο. Υστερα απο δυο μερες τρεξιματικης αργιας, βγηκα κατα τις εξιμιση με βροχη και αερα και τη γνωστη δυστυχως ενοχληση στο ποδι. Ευτυχως μετριασμενη. Μετα το 20, αν δε κανω λαθος εχω να κανο μεγαλο λρ πολυ καιρο, με επιασε πεινα. Γενικα κυλησε πολυ καλα δεδομενων των συνθηκων, γυρισα μεσα στη λασπη μια και ετρεχα σε μονοπατι-χωματοδρομο κατα μηκος του Ταμεση χωρις να πολυβλεπω που παταω. Συνολικα βγηκε στο 443. Σε λιγο θα βγω για δεκαεξι, ο καιρος ειναι συννεφιασμενος βεβαια και κανει κρυακι, γυρω στους 5 δηλαδη. Η ενοχληση ειανι εκει αλλα λιγοτερο ενονη απο χτες.
    Αν ολα πανε καλα αυριο εχω σκοπο να παω στο γειτονικο parkrun http://www.parkrun.org.uk/fulhampalace/. Η λογικη ειναι να παω τρεχοντας κανοντας ενα πενταρακι, να φτασω οταν περιπου ξεκιναει και να κανω αλλα 5 πιο γρηγορα στο 350-400. Αυτη θα ειναι και η μονη ενταση της εβδομαδας. Αν τα πραγματα κυλησουν οπως τα εχω προγραμματισει αυτη η εβδομαδα θα κλεισει με 80

tazi
    Συντονιστής

Ουπς μολις ειδα οτι τα parkruns γινονται τα Σαββατα, κριμα, οχι πως θα ξυπνουσα σημερα για να ειμαι εκει στις 9, να δω πως θα κανω αυριο το γρηγορο κομματι….

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Σήμερα μεσημέρι 10 λεπτά τρέξιμο, στατικές-δυναμικές διατάσεις, δρομικές ασκήσεις, 20 λεπτά τρέξιμο, στατικές διατάσεις, σύνολο 1 ώρα. Και τα δύο τρεξίματα ήταν με ρυθμό 6:30 min/Km. Είχα ελπίδες να πάω γρηγορότερα τα 20 λεπτά αλλά η αερόβια κατάσταση είναι υπό του μηδενός 😛

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι 100′ ασκησεις ενδυναμωσης κορμου, χεριων και ποδιων … και μετα 12 χλμ ανυποδητο ελευθερο τρεξιμο στους δρομους της Κηφισιας σε 1:02:53. Παλι ρεζιλι γιναμε … !Ετσι εκλεισε κι αυτη η εβδομαδα … με τον τεραστιο ογκο των 40 χλμ !

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα σήμερα είχαμε Λεωφόρο Δρομέων. Χαλαρό ζέσταμα 2,5 χιλιόμετρα, 4 ανοίγματα και αγώνας 10 χιλιόμετρα με 42:50 που δίνει το δικό μου ρολόι ανέλπιστο PB, καθώς τακτικές και συμβουλές κόουτς ξεχάστηκαν με την εκκίνηση εντελώς!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Σούπερ, Μητσάρα!!!!
    Και σε τέτοια διαδρομή…

tazi
    Συντονιστής

16 χλμ χτες στο 423
    12 σημερα, 6 στο 440, περπατημα κανα δεκαλεπτο, 5 στο 4 και ενα αποθεραπεια.
    Απο το πρωι κρυωμενος, μετα το τρεξιμο ξεκινησαν και τα δεκατα, πιστευα οτι θα τη γλιτωνα αλλα εκανα λαθος.
    Φανηκε και στο τρεξιμο δηλαδη, 6 στο 440 και διαλλειμα, τι κατασταση ειναι αυτη….
    Συνολο εβδομαδας 82
    Η ενοχληση-πονος στο ποδι καλα κρατει

tazi
    Συντονιστής

Γεια σου ρε @dimitrissss. Αν PB σε τετοια διαδρομη φαντασου σε φλατ τι θα γινοτανε. Ειδες τι γινεται με την οργανωμενη προπονηση, ουτε που το καταλαβαινεις πως βγαινουν τα αποτελεσματα. Συγχαρητηρια!!!

tazi
    Συντονιστής

@spy Σπυρο γιατι εχεις μειωσει τοσο πολυ τον ογκο?
    Σορυ αν εχεις αναφερθει στο λογο παλαιοτερα αλλα τη προηγουμενη εβδομαδα δεν ειχα το χρονο να πολυπαρακολουθω τι γινεται.

than
    Συμμετέχων

2 ώρες trail στην Πάρνηθα. Σκαλάκια, Μπάφι, Φλαμπούρι, Χούνη.
    Είχε αρκετο κ κρυο αέρα κ μου έμεινε ενα ψιλοκρύωμα και ενα πιάσιμο δεξια στο σβέρκο.

spy
    Συμμετέχων

@tazi: … Νικολη η αλήθεια είναι ότι ο Ιανουάριος έκλεισε με ρεκόρ χλμ στα 350 περιπου, με τις δύο τελευταίες εβδομάδες να είναι άνω των 100 χλμ η καθεμία … οπότε ο προπονητής μου έκρινε ότι έπρεπε να πάρω 4 ημέρες ρεπό … με αποτέλεσμα την εβδομάδα αυτη να τρέξω Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μόνο!Είχα και κάτι μυϊκα μικροθεματακια στο δεξί ποδι, λόγω του κρύου, αλλά αυτά δεν έχουν φύγει εντελώς ακομα … και δεν ήταν ο λόγος για την 4ημερη αποχη! Αποφόρτιση … αν και οι προπονήσεις έχουν πάει σχετικά καλά πάντως … πολύ δύσκολα βλέπω φέτος να κάνω κάτι καλύτερο από πέρσι…!Θα δείξει … στη Θεσσαλονίκη!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Ειδες τι γινεται με την οργανωμενη προπονηση, ουτε που το καταλαβαινεις πως βγαινουν τα αποτελεσματα

@tazi
    Νίκο ναι η διαφορά είναι μεγάλη και ειδικά από τη διαφορετική προσέγγιση κάθε γεγονότος. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ένα τρικ τεχνικό που είπε να κάνω ενώ το σκεφτόμουν όλη τη βδομάδα τη μέρα του αγώνα το ξέχασα εντελώς, ούτε καν πήγε το μυαλό μου στο να το εφαρμόσω. Τακτικά με βοήθησε αν και έκανα το πρώτο χιλιόμετρο πολύ βλαμμένα. Γενικά στα δεκάρια αν δε δω το ρολόι στα χίλια μέτρα δε μπορώ να καταλάβω με τη ρυθμό πάω.

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Καλημερα και καλη εβδομαδα!
    Εχθες 28 χλμ απο Πευκη κατω Κηφισια-Ολυμπιακο χωριο – Βαρυμπομπη και επιστροφη σε 2.22′.30” ρυθμος 5.07”/χλμ..
    Σημερα ενα χαλαρο 8αρακι σε 43′ + γυμναστηριο για ενδυναμωση ποδιων!

”Run smart..Run For Life”

Elda
    Συμμετέχων

Mετα απο 3 εβδομαδες απραξιας και αφου τελειωσα τη φυσικοθεραπεια την περασμενη Τεταρτη χωρις να αισθανομαι ιδιαιτερη διαφορα στην ενοχληση στο γονατο (πιο πολυ ενοχλση ηταν παρα πονος), βγηκα την Πεμπτη για μιση ωρα. Ενιωσα ελαφρια ενοχληση μονο στα τελευταια 300 μετρα. Το Σαββατο εκανα 35′ χωρις καμια ενοχληση. Σημερα ανεβηκα τα 40′ (στο 5:34 μεν, χωρις παλμογραφο δε, τρελη ειμαι? 😛 ) επισης χωρις ενοχληση. Υπαρχει ακομα μια περιεργη αισθηση σε καποιες κινησεις οπως στην οδηγηση ή στην αλλαγη στασης, αλλα γενικα ειμαι πολυ καλυτερα. Τα χαπια κουρκουμα που παιρνω εδω και μια εβδομαδα αποδεικνυονται θαυματουργα! Για να δουμε πώς θα παει στη συνεχεια.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Τι είναι τα χάπια κουρκουμά..?!??!?

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 436 έως 450 (από 887 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.