Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 706 έως 720 (από 887 συνολικά)
  • Συντάκτης
    George-Karagiannis
    Συμμετέχων

Καλησπέρα χθές 2.5 χιλιόμετρα κολύμπι σήμερα 8κ τρέξιμο χαλαρα και λίγα βάρη .

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι στο γηπεδο Χαλανδριου 10 χλμ ανυποδητο τρεξιμο σε 49’43”!
    …καλημερα σας και καλη εβδομαδα!

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι στο γηπεδο Χαλανδριου 12 χλμ ανυποδητο τρεξιμο σε 1:01:30! Μετα το μαραθωνιο … παπουτσι δεν εχω βαλει ακομα…!

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Χθες 15 χλμ ελεύθερο τρεξιμο… βγήκε στο 6/χλμ με ανηφοριτσες
    Αύριο 15′ ζεσταμα και μετα 8χλμ τέμπο στο 5.20-5.30/χλμ
    Παρασκευή 10χλμ ελευθερα και Καλό Πάσχα…..
    Είναι θέμα αρχής η νηστεία την μεγαλη Εβδομάδα. μετά από τα 10 χλμ την δευτέρα έβλεπα παστέλια να περπατάνε δίπλα μου….

spy
    Συμμετέχων

…χθες 100′ ασκήσεις ενδυνάμωσης … και σήμερα 1500 μέτρα κολυμβηση σε 38′ και κάτι…!

tazi
    Συντονιστής

Σαβουρδα γκραντε σημερα το πρωι στο αλσος Συγγρου, χωρις να το.καταλαβω βρεθηκα φαρδυς πλατυς στο χωμα εξαιτιας μιας μεγαλης λακκουβας. Ευτυχως δεν επαθα πολλα, γονατα και παλαμες μονο. Συνεχισα απτοητος, 40λεπτο. Οπως διαπιστωσα εχωεινει αρκετα πισω, οσο για το προβλημα στο ποδι δεν ενιωσα τιποτα. Αυριο παλι τα ιδια σε χωματοδρομο στο χωριο.

stratus
    Συμμετέχων

@tazi Ο γερος θα παει απο πεσιμο ή χ..μο
    Αμα ερχεσαι απο τα μερη μου στελνε μηνυμα να συντρεξουμε μιας και το σκεφτομουνα το αλσος σημερα

George-Karagiannis
    Συμμετέχων

Σημερα το πρωί 15 χιλιόμετρα με καλή παρέα και κουβέντα στο 5.10

than
    Συμμετέχων

@tazi Νίκο καλή επάνοδο να έχεις! Υπομονή μόνο θέλει… όλα τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους σιγα σιγά.
    Εγω σήμερα ειχα μια απο τις τελευταίες δυνατές προπονήσεις, 3*5χλμ στο 4:15 με 3′ διάλειμμα. Βγήκε καλά μπορω να πω, comfortably hard, σε κάθε σημείο ένιωθα οτι μπορούσα να επιταχυνω αλλα κρατιομουν.
    Αύριο χαλαρά 10 κ παρασκευή κ Σάββατο οι μέρες των παθών…
    Επίσης, αυτές τις μέρες δε νηστευω, ενω θα το ήθελα. Δύσκολο να κανεις νηστεία ενα μηνα πριν το μαραθώνιο.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Άλλο ένα 6άρι recovery αργό σε 35:05.

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωί στο γήπεδο Χαλανδρίου 7 χλμ ελεύθερο ανυποδητο τρέξιμο σε 35’03” … και στη συνέχεια 8 χλμ, εκ των οποίων τα 6 χλμ σε ρυθμό 4:15/χλμ, σε 35’13” παπουτσωμενος με τα freedom…!

Elda
    Συμμετέχων

@spy, πρωτες εντυπωσεις απο τα freedom? Συγκριτικα με zante και kinvara?

dimitrissss
    Συμμετέχων

@spy Τώρα που τέλειωσε η αποστολή θα ξαναβάλω τις FYF για λίγα “ξυπόλητα” χιλιόμετρα την εβδομάδα!

spy
    Συμμετέχων

@elda: Μαρία 8 χλμ έτρεξα μόνο … και μετά από ανυποδητο τρέξιμο! Θα με πείτε περιεργο, αλλά όταν τρέχεις ξυπόλητος ο,τι παπούτσι και να βάλεις μετά σου κακοφαινεται…!Η αίσθηση που είχα πάντως ήταν εξαιρετική! Ελαφριά πολύ … δεν αισθάνθηκα την άνιση κατανομή βάρους μεταξύ της σόλας και του πάνω μέρους του παπουτσιού, που είχε επισημάνει ο Νικος στην αξιολόγησή του, προστατευτικά (πολύ από κραδασμους) … και ίσως είναι η πρώτη φορά που πήρα μία ιδέα τι μπορεί να σημαίνει επιστροφή ενέργειας, αφού όντως αισθανομουνα ότι “σηκωνομουνα” πιο εύκολα, ίσως επειδή η σόλα του παπουτσιού είναι σκληρή!Πιο προστατευτικα από τα zante (όχι καλύτερα όμως) … το ίδιο εύκαμπτα και ασφαλώς καλύτερος ο σχεδιασμός του πάνω μέρους του παπουτσιού (εγώ τον βρίσκω εκπληκτικό) … στοιχείο που το καθιστά αισθητικά πολύ όμορφο παπούτσι!Έχω την εντύπωση ότι είναι παπούτσι μαραθωνιου και υπεραποστάσεων … ενώ και στα γρήγορα ανταποκρίνεται πολύ καλά !Από το kinvara … που μου φαίνεται άκαμπτο το προτιμώ, και δε μπορώ με τίποτα να πω ότι μου φάνηκε βαρύτερο η πιο αργό!Στο kinvara η σόλα του μου δίνει την αίσθηση του χοντροπαπουτσου, στο freedom, ίσως επειδή περιμένεις κάτι ανάλογο, λόγω της προστασίας που παρέχει, το ανεχεσαι κι επιπλέον έχεις την αίσθηση ότι προσαρμόζεται πολύ καλά ανάλογα με την επιφάνεια που τρέχεις!Είμαι βέβαιος ότι και στο βρεγμένο θα έχει αψογη συμπεριφορά!Αυτά … από έναν πολύ-πολυ άσχετο με τα θέματα αυτά …!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@spy Εσύ θα μας πάρεις την δουλειά..!!!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 706 έως 720 (από 887 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.