Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 691 έως 705 (από 887 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kostão
    Συμμετέχων

Καλή επιτυχία στους πάντες.

@spy
    από τις προπονήσεις σου έχω πειστεί ότι το έχεις το 3:12. Καλή επιτυχία. (κάποτε όταν προπονηθώ θα μπαίνω εγώ από πίσω σου ως ακόλουθος)
    Πάντως, τις τελευταίες μέρες όπως όλοι λένε, βγαίνουν διάφορα προβλήματα και πόνοι. Το περίεργο με μένα είναι ότι με πονάνε σημεία που ποτέ δεν είχα νιώσει τίποτα, μιλάμε από τη στιγμή που σηκώνομαι από το κρεβάτι.

spy
    Συμμετέχων

@Elda: Μαρία … την Αννούλα την έχω σκεφτεί πολλές φορές … βρίσκεται και σε εξαιρετική κατάσταση … την έχω για πολύ μεγάλα πράγματα την Κυριακή!Είναι πλέον αρκετα ταχύτερη από μενα και με πιο ελαφριά πόδια (λιγότερα χλμ) … φοβάμαι λιγάκι να την ακολουθήσω … διότι μπορεί και να καω !Περισσότερο αστειευόμενος το έγραψα το σχόλιο … φαντάζομαι ότι είναι εκνευριστικο ν’ακολουθεις κατά πόδας κάποιον , χωρίς προηγούμενη συνεννόηση … και χωρίς να γνωρίζεις τους στόχους που έχει …! Στο πόδι τελικά το πρόβλημα είναι ο ιγνυακος μυς που έχει σφίξει από την καταπόνηση … και δεν προλαβαίνω τώρα να κάνω τίποτα!Φυσικά, ακολουθώ πιστά τις συμβουλές σου μέχρι σήμερα … και αισιοδοξω ότι στον αγώνα … θα με απασχολούν αλλα … και όχι αυτό !

@kostao
    :Κώστα εσύ χαλαρά θα κάνεις 3:25 με 3:20 … αρκεί να μην θεωρήσεις τίποτα εκ των προτέρων δεδομένο, διότι ο μαραθώνιος … είναι μαραθώνιος !!!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Μια ενόχληση παρουσιάστηκε χθες στο δεξί καλάμι. Έβαλα αρνικα και περιμένω. Πιθανόν να είναι από τις αποκαταστάσεις του τάπερ. Σε αναμονή μέχρι την Κυριακή που έχω τα 13,5. Η καταρροή έχει υποχωρήσει πολύ αλλά από το πολύ φύσημα έχω ενοχλήσεις στα αυτιά. Έλεος…

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Με το μυαλό σε όσους τρεχάτε, έκανα το τελικό 13,5χλμ σε ρυθμό αγώνα. Οι παλμοί με την δοκιμή στις αναπνοές έμειναν χαμηλά και έκλεισα με 142μο. Το καλάμι δε με ενόχλησε καθόλου. Το άκυρο έγινε στο 12οχλμ, όταν χωρίς κάποια ενόχληση, μου ήρθε στο στόμα ένα κομμάτι πύον σε μέγεθος φασολιου… αηδία σκέτη. Σκληρό. Το είχα πάθει προ 6ετιας ξανά και ο ωρλ μου το αποτέλεσε περιαμυγδαλικο φλεγμονα ή κάπως έτσι. Τώρα δε με ενοχλεί καθόλου. Το αυτί εξακολουθεί να βουίζει παρότι η καταρροή έχει μειωθεί αισθητά. Σε.αναμονή λοιπόν. Μια βδομάδα έμεινε.

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Μιας και η πρώτη μου συμμετοχή σε αγώνα (Καλλιθέα 5Km) ήταν σε προπονητικό επίπεδο την αναφέρω εδώ. Είχα δηλώσει συμμετοχή πολύ νωρίς όταν καλά καλά δεν είχαν ξεκινήσει οι προπονήσεις με GoRUN με Γιάννη Ψαρέλλη. Με τις υπέροχες προπονήσεις του Γιάννη και τη μέτρηση των προπονήσεων πλέον μόνο με χρονόμετρο, δεν άργησα να συνειδητοποιήσω ότι τον προηγούμενο 1,5 χρόνο που μετρούσα τα πάντα με το gps είχα πέσει τελείως έξω (π.χ. ρεκορ 5 χιλιομέτρων, 25’50”, όταν σε πρόσφατη διαλειμματική με χιλιάρια κατάλαβα πολύ καλά τί σημαίνει 5’30” χωρίς να αντέχω να κάνω δεύτερο χιλιάρι χωρίς το 1′ ξεκούραση… πόσο μάλλον 5 συνεχόμενα χιλιόμετρα με 5’10” χαχα). Οπότε αν την προηγούμενη βδομάδα ήταν να δηλώσω συμμετοχή σε αγώνα, δε θα δήλωνα. Πήγα λοιπόν προπονητικά μιας και είχα δηλώσει συμμετοχή, χάρηκα πάρα πολύ (δεν το περίμενα) το κλίμα και τον κόσμο που ήταν μαζεμένος σε διάφορα σημεία της διαδρομής και τελικά κατέληξα με 28’26” ως πρώτη μου αγωνιστική επίδοση στα 5Km και το απόλαυσα (με μια μικρή εξαίρεση το τελευταίο 1 ανηφορικό χιλιόμετρο που πάλεψα με τον εαυτό μου να μην τα παρατήσω αλλά και τα πρώτα 2,5 χιλιόμετρα μέχρι τα μαγικά νερά όπου ίσως λόγω άγχους τα χείλη μου ήταν τελείως αφυδατωμένα).

spy
    Συμμετέχων

… στα πλαίσια της αποκατάστασης, χθες περπάτησα 8 χλμ σε κάτι λιγότερο από 90′ … και σήμερα κολυμπησα τα γνωστά 1500 μέτρα σε 41′ και κάτι…Τα πόδια είναι λίγο σφικτά, αλλά είναι εντάξει … το πρόβλημα εντοπίζεται στα χέρια μου … που πονάνε …!Είναι δυνατόν μετά από ένα μαραθώνιο να πονάνε τα χέρια ???

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Ταληρο τζόκινγκ στους 125. Φουλ διατάσεις και σανιδά.

spy
    Συμμετέχων

…και σήμερα 1500 μέτρα κολύμβηση σε 37’11” … ενώ χθες το απόγευμα 7 χλμ χαλαρό περπάτημα στους δρόμους της Κηφισιάς …!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Τελευταίο 9αρι Ρυθμού . Σκόπιμα ρεστος από υδατάνθρακες, λογικά ανέβηκα στους 142 μο παλμούς. Αύριο ταλιρο τζόκινγκ και Πάμε για άλλα.

George-Karagiannis
    Συμμετέχων

Καλημέρα χθές 12 χιλιόμετρα με καλή παρέα κουβεντουλα λίγο κάτω από 5 λ/χ.
    Σήμερα 1.20 ώρα ποδήλατο με 15 Χ 2 λεπτό δυνατά

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωί πρώτο τρέξιμο μετά τη Θεσ/νίκη: … 6 χλμ ανυποδητο τρέξιμο σε 29’46”! Βγήκε λίγο ταχύτερα απ’οτι έπρεπε, αλλά η δική μου αποθεραπεία ήταν τα τελευταία 6 χλμ του αγώνα!

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι στη μικρη κυκλικη διαδρομη στους δρομους της Κηφισιας 8 χλμ ελευθερο ανυποδητο τρεξιμο σε 41’34”!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Πρώτη έξοδος μετά το μαραθώνιο του Μιλάνου. Χαλαρό 6άρι στη Γκράβα σε 33 λεπτά.

than
    Συμμετέχων

Χαλαρό 12αρι στον Υμηττο, τα 4 τελευταία με την παρέα του @chamav. Κραξαμε τους νικους (@tazi & @echetlos), ωραία ήταν!
    Αυριο 22αρι παραλιακό. Να μην ξεχασω αντηλιακό…

tazi
    Συντονιστής

@thanasiskypraios Θαναση να προσεχεις τις κακες παρεες…

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 691 έως 705 (από 887 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.