Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 796 έως 810 (από 887 συνολικά)
  • Συντάκτης
    spy
    Συμμετέχων

…χθες το πρωί τα κλασικά 1500 μέτρα σε κολυμβηση σε 37’21” … και σήμερα το πρωί στο γήπεδο Χαλανδρίου 8 χλμ ελεύθερο ανυποδητο τρέξιμο σε 40’10”!

spy
    Συμμετέχων

…σήμερα 1500 μέτρα κολυμβηση σε 38’06”!
    … καλημερα σας!!!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλησπέρα. Μετά από 2 μέρες ρεπό 9 χιλιόμετρα με μέσο ρυθμό 5:11.

spy
    Συμμετέχων

… σήμερα το πρωί στο γήπεδο Χαλανδρίου 10 χλμ ανυποδητο ελεύθερο τρέξιμο σε 45’09” … και μετά άλλα 4 χλμ πολύ χαλαρά !

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Σήμερα φουλ ενδυνάμωση στο γυμναστήριο γιατί τελευταία το είχαμε ρίξει πολύ στο σορολόπι, να και νομίζω ότι ο κόουτς αν του στείλω το report θα μου πει πολλά έκανες 😛

tazi
    Συντονιστής

21 αργα χιλιομετρα σημερα στην αγαπημενη και ξεχασμενη, εδω και πολυ καιρο απο εμενα τεσσαρα. Πηγα γιατι ηξερα οτι θα βρω γνωστο κοσμο να κολλησω μια και βαριομουνα το σολο τρεξιμο και γενικα δεν ειχα διαθεση. Με το που εφτασα βρηκα ενα φιλο και καναμε ολη τη διαδρομη μαζι, στο ενδιαμεσο συντρεξαμε με τον ακατανοματο!! @chamav καθως και με το γνωστο προπονητη Γιωργο Δουση και τον αδελφο του. Λιγος κοσμος, υπεροχη μερα για τρεξιμο. Αυριο στο Run Together οπου θα τρεξω με τη κορη μου στη κατηγορια ενηλικος, ανηλικος και ο γιος μου που θα τρεξει με τον @mashine στη κατηγορια των ενηλικων μια και ειναι 15+. Και τις τρεις φορες που εχω συμμετασχει με τα παιδια εχουμε ανεβει βαθρο, πρωτη θεση παρακαλω, για να δουμε φετος τι θα καζαντίσουμε…

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Έλεγαν ότι θα βρέξει χθες το βράδυ και σήμερα το απόγευμα αλλά όλα έπεσαν έξω. Τελικά μιας και μου έχει καρφωθεί η ιδέα ότι φέτος δε θα γλιτώσω και θα τρέξω το φθινόπωρο μαραθώνιο με βροχή βγήκα το πρωί στη Φιλοθέη για τα 110 λεπτά που έλεγε το πρόγραμμα. Τελικά η βροχή δυνάμωσε κιόλας μετά τις 9. Το κεφάλι με το καπέλο έμεινε στεγνό. Το μόνο πρόβλημα τελικά είναι τα παπούτσια που γεμίζουν νερό. Ειδικά μετά που μαζεύεται πολύ και γίνονται ποταμάκια που δε μπορείς να υπερπηδήσεις. Με αυτά και με αυτά 19 χιλιόμετρα χαλαρά με 5:50 μέσο όρο ρυθμού.

spy
    Συμμετέχων

… σήμερα το πρωί στο γήπεδο Χαλανδρίου 10 χλμ ελεύθερο ανυποδητο τρέξιμο σε 48’17”!Το περασμένο Σάββατο 8 χλμ δυναμικό βάδην στο Δάσος Συγγρού σε 65′ περίπου !
    … καλημέρα και καλή σας εβδομάδα !!!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Καλημερα και απο εμενα μετα απο πολυ καιρο ξανα γραφω χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν παρακολουθουσα τα θεματα του goRUN!
    Μετα απο 2,5 μηνες λοιπον πληρης απραξιας απο το τρεξιμο λογω αρχικα μιας ιογενους πνευμονιας στις αρχες του Μαρτη οπου νοσηλευτικα 6 ημερες και φυσικα δεν μου επετρεψε ο γιατρος να τρεξω τον Μεγα Αλεξανδρο αλλα και να μου προτεινει για ενα μηνα να μην κανω τιποτα απο αθλητικες δραστηριοτητες..ομως ηρθε και εδεσε το γλυκο με μια ρηξη μηνισκου δεξιου γονατος!
    Ειχε αρχισει το τελευταιο διαστημα να μ ενοχλει το γονατο και να πρηζετε πριν την πνευμονια οποτε αποφασισα αφου ετσι κι αλλιως δεν ετρεχα να κανω την μαγνητικη να δειξει το αποτελεσμα ρηξη μηνισκου+χονδροπαθεια και να κανω την αρθροσκοπηση..
    Ετσι λοιπον μετα απο 2,5 μηνες σημερα εκανα το πρωτο τρεξιμο 7,5 χλμ σε 48′ και ειμαι πολυ χαρουμενος γι αυτο γιατι πραγματικα μου ελειψε πολυ!!
    Το μονο αρνητικο τα αρκετα κιλα που τσιμπησα αυτο το διαστημα..αλλα με υπομονη και επιμονη πιστευω να επανελθω οπως ημουν πριν!
    Ευχομαι ολοψυχα υγεια σε ολους και ολες για να μπορουμε να κανουμε αυτα που αγαπαμε!!

chamav
    Συντονιστής

Σωτήρη, γερός πάντα και καλή επάνοδο! Τώρα με περισσότερη λαχτάρα και κέφι.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@sotos-marathon Καλή επάνοδο και περαστικά, φίλε Σωτήρη!
    Τι να κάνεις, όλα στα πρόγραμμα είναι, δυστυχώς…
    Δε μου λες… Ήταν επιβεβλημένη η αρθροσκόπηση;

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Ευχαριστω πολυ Νικολα μου!Ναι Νικολα @echetlos απο την στιγμη που θες να τρεχεις και εισαι αθλητης μου ειπε ο γιατρος πρεπει να γινει,,εαν ησουν απλα ενας τυπος που πηγαινες μια φορα στο τοσο να παιξεις πχ 5×5 θα σου ελεγα μονο θεραπειες και ενδυναμωση…οποτε την εκανα αμεσως την επομενη μερα.

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Σ ευχαριστω Χαραλαμπε! @chamav!

than
    Συμμετέχων

@sotos-marathon Σώτο περαστικά! Καλή και προσεκτική επάνοδο να έχεις!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Χμμμ…
    Από το 2006 έχω σπασμένο τον έναν μηνίσκο και ραγισμένο τον άλλον.
    Δεν τους εγχείρησα ποτέ, απλά κρατάω πάντα “δυνατά” τα πόδια μου.
    Η τελευταία φορά που με ενόχλησε ήταν το… 2006!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 796 έως 810 (από 887 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.