- Αυτό το θέμα έχει 886 απαντήσεις, 44 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 9 μήνες πριν από τον χρήστη
dimitrissss.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
2 Ιουνίου 2017 στις 21:03 #51842
Nikos PilikasΣυντονιστήςΜια απ’ τα ίδια κι εγώ. Πήγα στις 6 και μου βγήκε το λάδι. Καίει πολύ ο ήλιος πλέον.
Γι’ αυτό και τα δύο τελευταία κομμάτια τα έφαγε η μαρμάγκα…2 Ιουνίου 2017 στις 21:30 #51844
dimitrissssΣυμμετέχωνΣτο στάδιο της Θήβας να δεις που ποτίζουν μόλις πέσει ο ήλιος το χόρτο για το ποδόσφαιρο και μαζεύεται και κουνούπι. Στις διατάσεις σκοτώνεις κουνούπια πάνω σου και όταν τρέχεις ξεκολλάς τα μυγάκια που παρασέρνεις από τη μπλούζα. Τυχεροί όσοι μπορούν να προπονηθούν πρωί τις καθημερινές.
2 Ιουνίου 2017 στις 23:47 #51846
thanΣυμμετέχωνΠρώτη “σοβαρη” προπόνηση μετά από καιρό. 4*2 χλμ στο 4, μπορω να πω οτι με κούρασε αρκετά, περισσότερο απο ότι ειχα συνηθίσει πριν την Πράγα. Εχιυν σφίξει κ οι ζεστες,δεν είναι εποχή να πιέζεσαι, καλύτερα να τρέχεις μια στο τόσο, πότε αργά πότε γρήγορα, παρα να ακολουθείς πρόγραμμα με στόχο… Γνωμη μου…
Αύριο κατι χαλαρό κ Κυριακή στα όρη στα άγρια βουνά3 Ιουνίου 2017 στις 09:42 #51870
dimitrissssΣυμμετέχωνΚαλημέρα. Πρωί, πρωί για χαλαρό 6άρι σε 35μισι λεπτά. Τα τελευταία 2,5 χιλιόμετρα με τις ειδικές κάλτσες για ξυπόλητο τρέξιμο. Μετά ενδυνάμωση πόδια, κορμός, χέρια.
4 Ιουνίου 2017 στις 10:54 #51878
dimitrissssΣυμμετέχωνΚαλημέρα. Προπόνηση μαρτύριο σήμερα. Κανονικά είχα 2ωρο long run και πήγα στη Φιλοθέη. Μάλλον συνδυασμός γεγονότων με έκαναν να τα παρατήσω στα μισά. Το χθεσινό ξυπολητηλίκι μου άφησε μια ενόχληση στη φτέρνα και από χθες με ενοχλούσε στο περπάτημα αλλά πίστευα ότι δε θα με ενοχλούσε ιδιαίτερα στο τρέξιμο όπως και τελικά έγινε. Ωστόσο κάτι τα χθεσινά βάρη, κάτι ο τελικός του CL με ψητά, μπίρες, γλυκά, ξεκίνησα με δυσφορία και λαχάνιασμα από τα πρώτα μέτρα και με ρυθμό πιο αργό από δε θυμάμαι και εγώ πότε. Σερνόμουν σαν πτώμα. τελικά στα μισά τα παράτησα και έφυγα. Κάποτε θα συνέχιζα μέχρι το τέλος μην και χάσω κάνα χιλιόμετρο. Τουλάχιστον αυτή μου η ψυχοπάθεια έχει θεραπευτεί κάπως .
Τώρα ύπνος ξεκούραση και αν δε δω βελτίωση αύριο μεθαύριο θα κάνω κούρα κάνα 5ήμερο.
Για την ιστορία 10 χιλιόμετρα σε 62 λεπτά.4 Ιουνίου 2017 στις 15:29 #51900
taziΣυντονιστής@dimitrissss Εγω φταιω!!, μολις διαβασα το χτεσινο σου ποστ για τις καλτσες, αμεσως σκεφτηκα, καιρος ειναι……, ξεκινα πιο χαλαρα, γρασιδακι πρωτα, ρωτα και τον @spy, ειναι ειδημονας. Οσο για τη μερα, μη χολοσκας, δε τρεχει τιποτα.
Σημερα και εγω βγηκα για λονγκ στη τεσσαρα, 21 εκανα στο 438, ειχε απο ολα ομως η προπονηση, πιο γρηγορα, πιο αργα αφου δυο φορες κολλησα με παρεα, κανονικα, και τελος σβησιμο δυο χλμ στο 420. Ομολογω οτι κουραστηκα αρκετα. Δεν εχω ποδια ακομα και επειδη δε κανω τιποτα σχετικο με γυμναστικη, το σωμα μου δε κρατιεται οπως πρεπει με αποτελεσμα να καταπονουμε περισσοτερο. Νιωθω οτι δε ρολαρο σωστα.
Η μια παρεα ηταν απο την νεοτευκτη ομαδα the band of runners,(https://www.facebook.com/groups/runningband/?fref=ts) μπειτε στο fb να την δειτε και να γινετε μελη, νομιζω οτι την ξεκινησε ο @thanassis priskos, του οποιου τα κειμενα που αναρτα στο διαδικτυο ειναι καταπληκτικα.
Καλη συνεχεια τριημέρου4 Ιουνίου 2017 στις 15:31 #51902
taziΣυντονιστής@dimitrissss Εγω φταιω!!, μολις διαβασα το χτεσινο σου ποστ για τις καλτσες, αμεσως σκεφτηκα, καιρος ειναι……, ξεκινα πιο χαλαρα, γρασιδακι πρωτα, ρωτα και τον @spy, ειναι ειδημονας. Οσο για τη μερα, μη χολοσκας, δε τρεχει τιποτα.
Σημερα και εγω βγηκα για λονγκ στη τεσσαρα, 21 εκανα στο 438, ειχε απο ολα ομως η προπονηση, πιο γρηγορα, πιο αργα αφου δυο φορες κολλησα με παρεα, κανονικα, και τελος σβησιμο δυο χλμ στο 420. Ομολογω οτι κουραστηκα αρκετα. Δεν εχω ποδια ακομα και επειδη δε κανω τιποτα σχετικο με γυμναστικη, το σωμα μου δε κρατιεται οπως πρεπει με αποτελεσμα να καταπονουμε περισσοτερο. Νιωθω οτι δε ρολαρο σωστα.
Η μια παρεα ηταν απο την νεοτευκτη ομαδα the band of runners,(https://www.facebook.com/groups/runningband/?fref=ts) μπειτε στο fb να την δειτε και να γινετε μελη, νομιζω οτι την ξεκινησε ο @thanassispriskos, του οποιου τα κειμενα που αναρτα στο διαδικτυο ειναι καταπληκτικα.
Καλη συνεχεια τριημέρου4 Ιουνίου 2017 στις 17:50 #51904
Thanassis PriskosΣυμμετέχωνΦίλε ήταν μεγάλη χαρά σήμερα που σε είδαμε…Ήσουν διαστημικός και το ρολάρισμά σου για σεμινάριο, ακόμη και στα πλέον απαιτητικά-ανηφορικά σημεία! Είχες άνεση, δύναμη και εξαιρετική ροή…Φαντάσου δηλαδή, όπως γράφεις, να είχες και “πόδια”… 🙂
4 Ιουνίου 2017 στις 19:31 #51906
dimitrissssΣυμμετέχων@tazi Είναι που θέλω να τα προλάβω όλα. Και πρόγραμμα και βελτίωση τεχνικής και ενδυνάμωση, αν και τελικά για όλα φταίει ο Πλατινί. Μια χαρά ήταν οι τελικοί τις Τετάρτες, το πολύ, πολύ να σερνόμασταν στη δουλειά το άλλο πρωί. Από τότε που έγινε Σάββατο σερνόμαστε στα long run 😛
4 Ιουνίου 2017 στις 21:35 #51908
spyΣυμμετέχων…σήμερα το πρωί 16 χλμ σε νέα, πολύ ομορφη διαδρομή, από το γήπεδο Χαλανδριου σε παλαιά Πεντέλη και μετά προς Ντράφι, με πολύ καλή παρέα στη μισή διαδρομή, σε 1:25:52!
4 Ιουνίου 2017 στις 22:01 #51910
thanΣυμμετέχωνΤετραωρο trail στην Πάρνηθα. Σκαλάκια, Μπάφι, Χουνη, ανεφοδιασμός στο αμαξι κ μια γύρα το μονοπάτι του Αη Γιώργη.
Σύνολο 25χλμ με 1200μ υψομετρική κ πολλή ζέστη.6 Ιουνίου 2017 στις 09:10 #51952
spyΣυμμετέχων… σήμερα το πρωί στο γήπεδο Χαλανδρίου 12 χλμ ανυποδητο τρέξιμο σε 59’08”, ενσωματώνοντας ενδιάμεσα 3 χλμ σε ρυθμό 4:20/χλμ. Χθες το πρωί 100′ ασκήσεις ενδυναμωσης, στη συνέχεια 1500 μέτρα κολύμβηση σε 38’53” …και το απόγευμα 5 χλμ δυναμικό βάδην στη παραλία του Σχινιά σε 50′ περίπου!
6 Ιουνίου 2017 στις 21:37 #52008
taziΣυντονιστήςΜετα απο πολυ καιρο στο γνωστο τριγωνακι
6 Ιουνίου 2017 στις 21:39 #52010
taziΣυντονιστήςΜετα απο πολυ καιρο, στο γνωστο τριγωνακι, 10Χ600
7 Ιουνίου 2017 στις 22:03 #52022
EtienΣυμμετέχων7,5 χιλ. ανηφορικα σε χωματοδρομο στα 61 λεπτα ….και 7,5 κατηφορικα στα 31 !!
Ειχα κ θεατες , μερικα μοσχαρακια !!! Μια χαρα ολα !!!Ευχαριστω .
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.