Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 841 έως 855 (από 887 συνολικά)
  • Συντάκτης
    dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλησπέρα μετά από 3 ημέρες ξεκούραση δεν είχα και πολύ όρεξη για τρέξιμο ούτε απόψε, αλλά τελικά σε μια απόφαση της στιγμής ανέβηκα γήπεδο και έτρεξα με φίλους 13 χιλιόμετρα αργά με 6:00 και πολύ κουβέντα.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Πρωινό δεκαράκι σε 54 λεπτά.

Etien
    Συμμετέχων

Και παλι-ωρα πρωινη πρωινη – 11χιλ. ανηφορικα σε γοργο βηματισμο αυτη την φορα κ επιστροφή σε δυνατο τρεχαλητο !!!!

Καλημέρα σας!

https://panosmaltezos.wordpress.com

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλησπέρα. 13 χιλιόμετρα απόψε σε 1 ώρα και 6 λεπτά. Παρότι κουρασμένος αρκετά από τη δουλειά βγήκε πιο γρήγορο από ότι το είχα υπολογίσει.

tazi
    Συντονιστής

Χωρις προγραμμα εδω και αρκετο καιρο, αποφασισα για πρωτη φορα στην ενηλικη δρομικη μου ζωη….., να κανω ταχυτητες. Τι ταχυτητες δηλαδη, διακοσαρια. 3χλμ ζεσταμα, χαλαρωμα, διατασεις και 3 σετ απο 8Χ200 με μεγαλο διαλειμμα αναμεσα σε καθε διακοσαρι, οσο ηθελα δηλαδη και ενιωθα οτι ειναι αρκετο για να ξαναμπω. Αναμεσα στα τρια σετ το διαλειμμα ηταν οκταλεπτο. Μη σας τα πολυλογω, ειμαι πια αργος και απο τη καθυστερηση. Ξεκινησα με 37 και εφτασα στο καλυτερο να κανω 33,5. Τα περισσοτερα ηταν στο 34,5. Στα τελευταια δυο, ημουν να με κλαιν οι ρεγγες. Διπλα μου, αθλητης σοβαρος με πολυ καλους χρονους σε ολα τα μηκη και πλατη των δρομων, με τραβηξε σε δυο και εκανε 27 με 28, ηλικια 55 νομιζω. Επισης ετερος δρομεας, πιο αργος κατα τεκμηριο απο εμενα δεν δυσκολευτηκε να με περασει. Μετα ομως σταματησε.
    Γυρισα σπιτι πολυ κουρασμενος, κοιμηθηκα καμια ωριτσα, τωρα ομως νιωθω τα ποδια μου παναλαφρα!!!!!
    Λεω να τρεξω και το βραδυ κανα δεκαρακι

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Τι ωραία τα 200άρια, μόνο τέτοια θα ήθελα να κάνω!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Εγώ έχω 800αρια απόψε 😐

tazi
    Συντονιστής

Αλλα δεκα τελικα σερα το απογευμα, στο 437, με τα ποδια να πηγαινουν μονα τους αλλα λογω διπλης οχι συνολικα ανετα

dimitrissss
    Συμμετέχων

Τελικά έγινε μάλλον απροβλημάτιστα η διαλειμματική 7×800 με μέσο όρο 3:20 το κομμάτι. Χαλαρό ζέσταμα 3 χιλιόμετρα, ανοίγματα και αποθεραπεία 2 και κάτι. Όχι ότι θα μπορούσα να πάω και γρηγορότερα βέβαια.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Πόσο διάλειμμα;

dimitrissss
    Συμμετέχων

90 sec

Etien
    Συμμετέχων

Χτες ετρεξα 15αρακι ορεινο, σε κλιση 12%….σε χρονο 71 λεπτα …εγκαινιασα ολοκαινουργιο βουνισιο παπουτσακι , εν οψει ythikal !! Q-)

Καλημερα σας !!

tazi
    Συντονιστής

Ραθυμα και πιασμενος ξεκινησα χτες για ενα δωδεκαρι, μετα το 8 ομως κατι εγινε και αρχισα να χαιρομαι που τρεχω, καιρο ειχε να συμβει αυτο. Το αποτελεσμα ηταν να κανω 16 στο 433 με το τελευταιο να βγαινει πολυ χαλαρα στο 411, ειχα την αισθηση οτι ανετα το γυριζα σε λονγκ σε αυτο το ρυθμο. Για να δουμε σημερα….

tazi
    Συντονιστής

Σημερα λοιπον 5χ1600 σε ρυθμο 355 με 1+λεπτο διαλλειμα. Φοβερη υγρασια, βγηκανε με δυσκολια

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Κι εγώ είχα ένα 10άρι @4:25 αλλά δεν διανοήθηκα καν να πλησιάσω τον ρυθμό, με τόση υγρασία. Σούρωσα στην ιδέα και μόνο.
    Η προπόνηση βγήκε σχεδόν όλη υπό πολλή βροχή αλλά ήταν ωραία η αίσθηση.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 841 έως 855 (από 887 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.