Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 5ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 5ο Μέρος

• Αυτό το θέμα έχει 1,046 απαντήσεις, 86 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 έτος, 10 μήνες πριν από τον χρήστη Etien.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 46 έως 60 (από 1,047 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tazi
    Συντονιστής

Nomizo oti to thema me ta gioubarlakia xrizei ektenous sizitisis se opoiodipote athlitiko forum. Einai pragmati aporias axio to gegonos oti xinizoun kai kobei i soupa otan paramenoun sto psigeio. Oi kiries mallon exetazan to thema sti fasi tis apotherapeias, exontas prin anebasei tous palmmous se epipeda jempoukomatos gia kaliteri oxigonosi prokeimenou na exoun diaugesteri skepsi gia ti lisi autou tou mistiriou.

Proponisi loipon, ti einai auto parakalo thimiste mou…
    Tp treximo brisketai se fasi ipnosis, kati san kardiografima ipopsifiou nekrou.
    Xrisimopoio omos podilato kathimerina gia ti douleia, mia kai o kairos einai edo kai ena mina katapliktikos, kai exo arxisei edo kai dio ebdomades kopilasia.
    To athlima einai poli texniko kai otan kineisai grigora foul aerobio. Bebaia oi grigoroi rithmoi, pou tous brisko sxetika eukolous logo kalou kardioanapneustkou den sinepagontai kai antistoixi taxitita logo elleipseis oxi toso dinamis alla texnikis. Einai entiposiakoi merikoi pappoudes, 65/75 pos me poli pio ipio ritmo kinountai poli pio grigora. proxtes imoun dipla se ena 80ari, strabomeno sa sougia. E loipon otan arxise na trabaei koupi egine efibos, meta ematha oti exei iparxei protathlitis kosmou.
    Mou kanei entiposi poso grigora dinamosan ta podia mou, to niotho sto podilatoa auto pou tora pao orthopetalo aneta triplasia apostasi apo prin. To arnitiko einai oti exei erethistei o pisinos mou kai eimai olo me kremes, sa moro.
    Me to pou epistrefo ellada exo sxedon kanonisei tin epembasi tin akribos epomeni imera, perierga xristougenna tha einai ta epomena…. O axilleios exei statheropoiithei se mia katastasi pou de me enoxlei katholou, ponos miden diladi sti kathimerinotita alla otan xipnao einai prismenos kai an apofasiso na trexo ligo pio entona erethizetai, kai ponaei.
    I kopilasia opos ti kano ego mia kai de mendiaferei kai poli i texniki alla to aerobio skelos, mou dinei tin aisthisi oti boithaei. Bebaia ta podia dinamonou alla kai barainou, opote bazo to podilato kai dio eleutrera 20alepota tin ebdomada gia na soso oti mporo.
    Kolimpi isos mia fora tin ebdomada, meta apo to koupi pou omos eimai psilodead kai ginetai mono gia xepiasimo kai xalaroma. Periergos de me exei enoxlisei katholou i mesi, ligo omos to pano meros tis platis, ekei pou sinothos emfanizetai i kampoura, kati sa to pappou pou elega pio pano kai ton proponiti tis omadas pou otan kanei koupi amesos petagetai pros ta exo.
    Oraia ola ta alla alla sa to treximo den einai kanena………….

stressbuster
    Συμμετέχων

Tazi με το καλο να ξεπεράσεις γρηγορα το θεμα , ο καιρος περναει γοργα και θα εισαι μια χαρα.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@stratus είμαι εδώ να σας δώσω τα φώτα μου. Γιουβαρλάκια… Το αιώνιο πρόβλημα… Δύο τινά συμβαίνουν…
    Α. Δεν έκλεισε η θεία καλά το τάπερ και πέρασε αέρας με συνέπεια να έρθει το ξυνισμα συντομότερα.
    Β.το ζέστανε παραπάνω από μια φορά, με το γνωστό αποτέλεσμά.
    Γατάκια, σας γονάτισα!!!

stratus
    Συμμετέχων

@kalogeridis Παναγιώτη θα το μεταφέρω στις κύριες άμεσα

Kalogeridis
    Συμμετέχων

15,42 χλμ .
    4,21 χλμ προθέρμανση στο 5’56”
    11,21χλμ που είχαν 6×1000 στο 4’26” με δ/ 3′ στο 5’56” και 15′ αποκατάσταση στο 5’56”. Στο 11+Άρι μέσοι 145 με Μαξ 162.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

Καλησπέρα σας!

Δύο πολύ ενθαρρυντικές προπονήσεις την εβδομάδα που διανύουμε, τόσο για τη συνεχή βελτίωσή μου από την ώρα που πρόσθεσα 4η προπόνηση όσο και για τον επερχόμενο Μαραθώνιο!

αρχικά την Τρίτη ένα 10ρι με 5:01 μέσο και 153 παλμούς, που στην περίπτωσή μου θεωρείται (χωρίς να γνωρίζω με σιγουριά λόγω απουσίας εργομέτρησης) καθαρό αερόβιο και

χθες 30ρι με 5:16 μέσο και 162 παλμούς. Ίδιος ρυθμός ακριβώς με τον αγώνα στα Ιωάννινα δύο εβδομάδες πριν αλλά με 2 παλμούς κάτω και καμιά 10ρια ανηφορικά χιλιόμετρα μέσα επομένως…πάμε καλά!

ένα μεγάλο έμεινε, 32ρι σε 15 μέρες και μετά το αγαπημένο μου ταπεράκι, μιαμ μιαμ!!!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Έγινε και το Λονγκ . 31 χλμ σε 2:54:00 . Στο 5’36”. Μο 135 και Μαξ 155 στην αρχή που κάνει τρέλες το ρολόι. Στο φίνις που έδινα ήμουν στο μο 140(31ο χλμ). Έγινε σε μανίκι διαδρομή με κλίσεις αγώνα, ίσως και λίγο παραπάνω, στο σύνολο, αλλά είχε δυστυχώς και πολλές επικίνδυνες για τα πόδια μου πλάγιες κλίσεις που με ζορισαν στα ισχία. Τεσπα. Τέλος καλό. Την άλλη εβδομάδα έχω 3 x 5 χλμ σε ρυθμο αγώνα με δ/30″. Όλα πάνε καλά με εξαίρεση το θερμοσίφωνα που δε λέεινα βγάλει ζεστό νερό και περιμένω 2 ώρες μήπως και ξεκολλήσει…

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Διαλλειματικη 8 βρασιματα νερού Χ 1,7λιτρο still loading!!!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Ξέχασα να αναφέρω ότι αν στην Αθήνα έχει τον σημερινό καιρό της Βέροιας, τότε όλοι θα κάνουμε pb.

tazi
    Συντονιστής

1700 watt σημερα στη κωπηλασια, παλι αψητο θα το φαμε το αρνακι…

big-blue
    Συμμετέχων

Εμείς τρέξαμε στην Καλαμάτα χτες.
    Μπερδεμένα τα συμπεράσματα, δε βόηθησε και ο καιρός. Το μπάνιο ήταν σούπερ όμως. Με τέτοιον ήλιο στον κλασσικό θα γελάσει ο κάθε πικραμένος-πάλι…

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Ενα LR σήμερα 36km και μείνανε 2 40αρια ακόμα και είμαστε έτοιμοι για την κλασσική
    Κανονικά δεν χρειάζεται τόσο πολύ αλλά η ανηφόρα είναι φοβιστικη.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@eigen Αν επιτρέπεται, τα 40άρια σε τι ρυθμό θα τα κάνεις;

giorgostatsis
    Συμμετέχων

Αλλο ενα 24άριέγινε, την Κυριακή στο Ακραίφνιο εχει 26 με το ζέσταμα αντε να πάει 28.
    Μετά ενα 26άρι και φυσικά φέτος δεν υπάρχει long ούτε με 30.
    Επειδή εχω χάσει και 4 κιλά πλεον ο μαραθώνιος θα ειναι καλή απόλαυση φέτος…..

Ανώνυμος
    Ανενεργός

@Echetlos Αργα πολυ αργα γυρω στις 3.30′-3.45′ ωρες. Δεν ειμαστε για υπερκοπωση πριν τον αγωνα.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 46 έως 60 (από 1,047 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.