- Αυτό το θέμα έχει 1,200 απαντήσεις, 59 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 6 μήνες πριν από τον χρήστη
xipolitakos.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
29 Μαΐου 2016 στις 13:28 #7650
thanΣυμμετέχωνΝίκο, ίσως να παιζει ρολο κ η ζέστη, ο καιρός είναι εντελώς ακατάλληλος για τρεξιμο.
Αλλα εσύ απο’οτι θυμάμαι, με ζεστη κ με ηλιο προπονιοσουν ανεκαθεν… Θα το ξαναβρείς, πού θα παει, κύκλους κανει…
Γενικά, αν δεν εχει κανεις συγκεκριμένο στόχο, δυσκολα ξεπερνα τα 15χλμ σε προπόνηση.
Εγω(να μη με ματιασω) δεν εχω βαλει κωλο μέσα τους τελευταίους μήνες. Και τρεξιμο και ποδηλατο και γυμναστηριο και παιχνίδι εξω με τον πιτσιρικά. Πριν μια βδομαδα εκανα μαραθωνιο στο Γκέτεμποργκ (εστω σε 2 ημιχρονα) και αυτην τη βδομάδα νιωθω πιο φρεσκος απο ποτέ με φουλ προπονησεις!29 Μαΐου 2016 στις 13:44 #7651
taziΣυντονιστήςTeleftaia mera sto londino simera kai eipa na tin timiso me ena eikosari, telika ekana kakein kakos 7 giati de trabousa katholou. Oi apanotoi agones me exoun xekanei. Podia baria kai xoris aisthisi, diathesi periorismeni kai aisthisi oti prepei na kano kratei. Apo ton iouni an ola pane kala epistrofi sta kathimas. Diladi eleuthera eleythera kai pali eleuthera xalara treximata me kana fartlek i epitaxinomeno endiamesa. Episis xana gimnastirio mia fora tin ebdomada
29 Μαΐου 2016 στις 14:06 #7652mashine
ΣυμμετέχωνΑπό ότι διαβάζω μάλλον έχει πέσει επιδημία ανορεξιάς…Μια από τα ίδια σήμερα όπου πραγματικά καταπιέστηκα για να ολοκληρώσω ένα 10αρι σε αγώνα όχι λόγω κόπωσης αλλά γιατί πραγματικά δεν ήθελα να τρέξω.Με κούρασε ψυχολογικά άσε που μου χάλασε και την διάθεση μετά η κακή επίδοση αφού ούτε τουριστικά αλλά ούτε και αγωνιστικά πήγα. @Vlod Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις;
29 Μαΐου 2016 στις 15:11 #7654
spyΣυμμετέχων@mashine: … δεν χρειαζεται ν’αποτεινεσαι σε ψυχολογους, αφου για την περιπτωση που περιγραφεις, η απαντηση ειναι πολυ απλη:… ακολουθεις τη μεθοδο της ομοιοπαθητικης … και συνεχιζεις να τρεχεις ακομα πιο εντατικα … εως οτου παυσει η αισθηση της ανορεξιας που περιγραφεις!
Η τρεχουμε και χαιρομαστε … η δεν τρεχουμε κι γκρινιαζουμε…!Δεν χωραει τιποτα ενδιαμεσα…!!!29 Μαΐου 2016 στις 18:02 #7655mashine
Συμμετέχων@spyrkotz Η απλά ακούς το σώμα σου και γυρίζεις πλευρό…Η γκρίνια θα ήταν μετά γιατί θα έχανα την ευκαιρία να τρέξω 10000μ που δεν εμφανίζεται συχνά τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα.
29 Μαΐου 2016 στις 18:09 #7657
spyΣυμμετέχων@mashine:… να σε”πειραξω” ηθελα, αλλα φαινεται οτι δεν τα καταφερα, διοτι με πηρες στα σοβαρα!Εσυ εισαι εμπειρος και καλος δρομεας, απ’αυτους που ξεχωριζουν, κι ειμαι βεβαιος οτι θα την βρεις την ακρη…!Το σημαντικοτερο ειναι να ειμαστε υγιεις … και για ολα τα υπολοιπα υπαρχουν λυσεις!!!
29 Μαΐου 2016 στις 18:26 #7658mashine
Συμμετέχων@spyrkotz Ευχαριστώ αλλά ούτε έμπειρος είμαι ούτε και θεωρώ τον εαυτό μου καλό αντικειμενικά μιλώντας.Θα συμφωνήσω ότι όντως το σημαντικότερο είναι να είμαστε υγιείς και ας πηγαίνουμε για αγώνα και να βγαίνει τέμπο.Την επόμενη…
29 Μαΐου 2016 στις 19:58 #7659
aroulioΣυμμετέχωνLong Run 35km/233min @ 6:40.
Επίτηδες εξολοκλήρου εντός πεδίου Άρεως και σε χαλαρούς αυτή τη φορά ρυθμούς. 9:20 – 13:13 με θερμοκρασία από 21 έως 28 βαθμούς και αίσθηση για 31. Ευτυχώς κατά διαστήματα υπήρχε ελαφριά συννεφιά. Καλή και μετρημένη φαινότανε η τροφοδοσία σε τακτικά διαστήματα. 4 saltstick, 3 gel (το 3ο με καφείνη) κι 1.5 λίτρο νερό. Η κούραση άρχισε από το 20ο km και μετά το 30ο σούρωσα τελείως, έτσι στο τέλος έκανα αναγκαστικά προπόνηση στο run-walk μοτίβο
Ζυγίζομαι σπίτι και βλέπω απώλεια ιδρώτα 4.6 λίτρα!!! Έτσι εξηγούνται πολλά!! Την επόμενη φορά με ισοτονικό μαζί.29 Μαΐου 2016 στις 22:05 #7660
EtienΣυμμετέχωνΠροπονηση βουνου , εν οψει Mythikal100!
Απογευμα , 10αρακι σε κλιση 12% ,χωματοδρομος ,μπλεγμενος με τις υπεροχες[:p] μυρωδιες προβάτων , γιδιών και αγελαδων !!!Tα ανηφορικα βγηκαν με μεσο ορο 7,20/χιλ….τα κατηφορικα στο 4…. Ολα καλα !!
Ευχαριστω
29 Μαΐου 2016 στις 23:29 #7663
Βαγγέλης ΜπαλατσόςΣυμμετέχωνΑπογευματινό 15άρι, με δυνατό 6άρι ανάμεσα στο 4΄10΄΄. Τα είδα όλα, αλλά τουλάχιστον βγήκε. Πάμε γερά.
29 Μαΐου 2016 στις 23:32 #7665
tzatzikis90Συμμετέχωνμε παρηγορεί κάπως που βλέπω πως δεν είμαι ο μόνος που νιώθει κορεσμό και την ανάγκη για “ξεκούραση”. βέβαια η δική μου δρομική εμπειρία φτάνει μετά βίας τα 2,5 χρόνια και αν στα 10 χρόνια κάτι τέτοιο θεωρείται φυσιολογικό, με εμένα μάλλον η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! η αλήθεια είναι πως έχουν πέσει όλα μαζί τελευταία.. αρκετή δουλειά, αρκετή ζέστη, λίγη ξεκούραση και η ψυχολογία γενικά στα κάτω της αλλά μάλλον δικαιολογίες ψάχνω 😛
τέλος πάντων.. έτσι για αλλαγή, βγήκα την Τετάρτη για χαλαρό 9ράκι με ένα φίλο για βόλτα με 5:58 μἐσο. μετά από αυτό όμως, με έπιασε μια απίστευτη βαρεμάρα και διάφορες υποχρεώσεις ως και χτες είχαν ως αποτέλεσμα να μην κάνω τίποτα απολύτως Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο. σήμερα λοιπόν πήρα απόφαση να βγω για χαλαρό μεγάλο, να μαζέψω κανένα χιλιόμετρο και να κοροϊδέψω τον εαυτό μου! ένα 18ρι τελικά αργά το απόγευμα άνετα στο 5:19, όμως κάτι ανεξήγητες στομαχικές διαταραχές δε με άφησαν να το χαρώ όσο θα ήθελα. 37 χιλιόμετρα σύνολο λέει αυτή την εβδομάδα..ζούμε μεγάλες στιγμές!
μετράω αντίστροφα για την πολυπόθητη ξεκούραση.. 2 εβδομάδες έμειναν!
30 Μαΐου 2016 στις 07:33 #7670
xipolitakosΣυμμετέχωνΚυριακή απόγευμα 17640 μέτρα στο Συγγρού σε 1:40:14
30 Μαΐου 2016 στις 10:04 #7673
spyΣυμμετέχων…σημερα το πρωι στο στιβο του Ζηρινειου 10 χλμ ανυποδητο τρεξιμο σε 52’58” … και στη συνεχεια 1500 μετρα κολυμβηση σε 39’07”!
30 Μαΐου 2016 στις 10:20 #7674
xipolitakosΣυμμετέχωνΣήμερα 14 χλμ. Συγγρού και Ζηρίνειο.
30 Μαΐου 2016 στις 11:22 #7675
stratusΣυμμετέχων2 ωρες τρεξιμο στις οποιες ετρεξα 25,21 χλμ
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.