Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 571 έως 585 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    than
    Συμμετέχων

Νίκο, ίσως να παιζει ρολο κ η ζέστη, ο καιρός είναι εντελώς ακατάλληλος για τρεξιμο.
    Αλλα εσύ απο’οτι θυμάμαι, με ζεστη κ με ηλιο προπονιοσουν ανεκαθεν… Θα το ξαναβρείς, πού θα παει, κύκλους κανει…
    Γενικά, αν δεν εχει κανεις συγκεκριμένο στόχο, δυσκολα ξεπερνα τα 15χλμ σε προπόνηση.
    Εγω(να μη με ματιασω) δεν εχω βαλει κωλο μέσα τους τελευταίους μήνες. Και τρεξιμο και ποδηλατο και γυμναστηριο και παιχνίδι εξω με τον πιτσιρικά. Πριν μια βδομαδα εκανα μαραθωνιο στο Γκέτεμποργκ (εστω σε 2 ημιχρονα) και αυτην τη βδομάδα νιωθω πιο φρεσκος απο ποτέ με φουλ προπονησεις!

tazi
    Συντονιστής

Teleftaia mera sto londino simera kai eipa na tin timiso me ena eikosari, telika ekana kakein kakos 7 giati de trabousa katholou. Oi apanotoi agones me exoun xekanei. Podia baria kai xoris aisthisi, diathesi periorismeni kai aisthisi oti prepei na kano kratei. Apo ton iouni an ola pane kala epistrofi sta kathimas. Diladi eleuthera eleythera kai pali eleuthera xalara treximata me kana fartlek i epitaxinomeno endiamesa. Episis xana gimnastirio mia fora tin ebdomada

mashine
    Συμμετέχων

Από ότι διαβάζω μάλλον έχει πέσει επιδημία ανορεξιάς…Μια από τα ίδια σήμερα όπου πραγματικά καταπιέστηκα για να ολοκληρώσω ένα 10αρι σε αγώνα όχι λόγω κόπωσης αλλά γιατί πραγματικά δεν ήθελα να τρέξω.Με κούρασε ψυχολογικά άσε που μου χάλασε και την διάθεση μετά η κακή επίδοση αφού ούτε τουριστικά αλλά ούτε και αγωνιστικά πήγα. @Vlod Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις;

spy
    Συμμετέχων

@mashine: … δεν χρειαζεται ν’αποτεινεσαι σε ψυχολογους, αφου για την περιπτωση που περιγραφεις, η απαντηση ειναι πολυ απλη:… ακολουθεις τη μεθοδο της ομοιοπαθητικης … και συνεχιζεις να τρεχεις ακομα πιο εντατικα … εως οτου παυσει η αισθηση της ανορεξιας που περιγραφεις!
    Η τρεχουμε και χαιρομαστε … η δεν τρεχουμε κι γκρινιαζουμε…!Δεν χωραει τιποτα ενδιαμεσα…!!!

mashine
    Συμμετέχων

@spyrkotz Η απλά ακούς το σώμα σου και γυρίζεις πλευρό…Η γκρίνια θα ήταν μετά γιατί θα έχανα την ευκαιρία να τρέξω 10000μ που δεν εμφανίζεται συχνά τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα.

spy
    Συμμετέχων

@mashine:… να σε”πειραξω” ηθελα, αλλα φαινεται οτι δεν τα καταφερα, διοτι με πηρες στα σοβαρα!Εσυ εισαι εμπειρος και καλος δρομεας, απ’αυτους που ξεχωριζουν, κι ειμαι βεβαιος οτι θα την βρεις την ακρη…!Το σημαντικοτερο ειναι να ειμαστε υγιεις … και για ολα τα υπολοιπα υπαρχουν λυσεις!!!

mashine
    Συμμετέχων

@spyrkotz Ευχαριστώ αλλά ούτε έμπειρος είμαι ούτε και θεωρώ τον εαυτό μου καλό αντικειμενικά μιλώντας.Θα συμφωνήσω ότι όντως το σημαντικότερο είναι να είμαστε υγιείς και ας πηγαίνουμε για αγώνα και να βγαίνει τέμπο.Την επόμενη…

aroulio
    Συμμετέχων

Long Run 35km/233min @ 6:40.
    Επίτηδες εξολοκλήρου εντός πεδίου Άρεως και σε χαλαρούς αυτή τη φορά ρυθμούς. 9:20 – 13:13 με θερμοκρασία από 21 έως 28 βαθμούς και αίσθηση για 31. Ευτυχώς κατά διαστήματα υπήρχε ελαφριά συννεφιά. Καλή και μετρημένη φαινότανε η τροφοδοσία σε τακτικά διαστήματα. 4 saltstick, 3 gel (το 3ο με καφείνη) κι 1.5 λίτρο νερό. Η κούραση άρχισε από το 20ο km και μετά το 30ο σούρωσα τελείως, έτσι στο τέλος έκανα αναγκαστικά προπόνηση στο run-walk μοτίβο
    Ζυγίζομαι σπίτι και βλέπω απώλεια ιδρώτα 4.6 λίτρα!!! Έτσι εξηγούνται πολλά!! Την επόμενη φορά με ισοτονικό μαζί.

Etien
    Συμμετέχων

Προπονηση βουνου , εν οψει Mythikal100!

Απογευμα , 10αρακι σε κλιση 12% ,χωματοδρομος ,μπλεγμενος με τις υπεροχες[:p] μυρωδιες προβάτων , γιδιών και αγελαδων !!!Tα ανηφορικα βγηκαν με μεσο ορο 7,20/χιλ….τα κατηφορικα στο 4…. Ολα καλα !!

Ευχαριστω

Απογευματινό 15άρι, με δυνατό 6άρι ανάμεσα στο 4΄10΄΄. Τα είδα όλα, αλλά τουλάχιστον βγήκε. Πάμε γερά.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

με παρηγορεί κάπως που βλέπω πως δεν είμαι ο μόνος που νιώθει κορεσμό και την ανάγκη για “ξεκούραση”. βέβαια η δική μου δρομική εμπειρία φτάνει μετά βίας τα 2,5 χρόνια και αν στα 10 χρόνια κάτι τέτοιο θεωρείται φυσιολογικό, με εμένα μάλλον η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! η αλήθεια είναι πως έχουν πέσει όλα μαζί τελευταία.. αρκετή δουλειά, αρκετή ζέστη, λίγη ξεκούραση και η ψυχολογία γενικά στα κάτω της αλλά μάλλον δικαιολογίες ψάχνω 😛

τέλος πάντων.. έτσι για αλλαγή, βγήκα την Τετάρτη για χαλαρό 9ράκι με ένα φίλο για βόλτα με 5:58 μἐσο. μετά από αυτό όμως, με έπιασε μια απίστευτη βαρεμάρα και διάφορες υποχρεώσεις ως και χτες είχαν ως αποτέλεσμα να μην κάνω τίποτα απολύτως Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο. σήμερα λοιπόν πήρα απόφαση να βγω για χαλαρό μεγάλο, να μαζέψω κανένα χιλιόμετρο και να κοροϊδέψω τον εαυτό μου! ένα 18ρι τελικά αργά το απόγευμα άνετα στο 5:19, όμως κάτι ανεξήγητες στομαχικές διαταραχές δε με άφησαν να το χαρώ όσο θα ήθελα. 37 χιλιόμετρα σύνολο λέει αυτή την εβδομάδα..ζούμε μεγάλες στιγμές!

μετράω αντίστροφα για την πολυπόθητη ξεκούραση.. 2 εβδομάδες έμειναν!

xipolitakos
    Συμμετέχων

Κυριακή απόγευμα 17640 μέτρα στο Συγγρού σε 1:40:14

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι στο στιβο του Ζηρινειου 10 χλμ ανυποδητο τρεξιμο σε 52’58” … και στη συνεχεια 1500 μετρα κολυμβηση σε 39’07”!

xipolitakos
    Συμμετέχων

Σήμερα 14 χλμ. Συγγρού και Ζηρίνειο.

stratus
    Συμμετέχων

2 ωρες τρεξιμο στις οποιες ετρεξα 25,21 χλμ

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 571 έως 585 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.