- Αυτό το θέμα έχει 1,200 απαντήσεις, 59 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 6 μήνες πριν από τον χρήστη
xipolitakos.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
2 Ιουνίου 2016 στις 11:51 #7771
spyΣυμμετέχων…σημερα το πρωι 80’ασκησεις ενδυναμωσης κορμου και χεριων … και μετα απο 1 ωρα … κατα τις 10 και, μεσα στη νταλα …16χλμ με μεγαλη υψομετρικη σε Κηφισια, παρυφες Πεντελης, Μελισσια μετ’ επιστροφης στη βαση σε 1:23:58, ετσι ωστε να συνηθιζει ο οργανισμος σε συνθηκες αγωνα (τρομαρα μας!)!!!
2 Ιουνίου 2016 στις 12:09 #7772
xipolitakosΣυμμετέχων16χλμ. σύνολο. Τα 12 από αυτά σε 58:24 (4:52 pace).
Ζεστή μέρα σήμερα2 Ιουνίου 2016 στις 12:57 #7773
dimitrissssΣυμμετέχων@punivanwebergman To πρόβλημά μου με τον ύπνο τον τελυταίο χρόνο είναι ότι ενώ θέλω να κοιμηθώ πολύ ακόμα και όταν έχω το χρόνο δε τα καταφέρνω. Ξυπνάω πάντα νωρίτερα από την ώρα που θέλω είτε αισθάνομαι κουρασμένος είτε όχι.
2 Ιουνίου 2016 στις 15:07 #7775
JeremyalfistiΣυμμετέχωνΚαλησπέρα φίλοι μου! Ισως επαιξε ρόλο η τόση ζέστη χθες για το αερισμό και οτι είναι ολοκαίνουρια ακόμα η οτι είχα λάθος αίσθηση! Στα δικά μου και αφου η κουβέντα έχει να κανει με την ψυχολογία του δρομέα, χάλια σήμερα. Στο ίδιο ακριβώς σημείο με το Μαρτη, μετά τις δύο τελευταίες γρηγορες προπονήσεις της προετοιμασιας για τον αγώνα στοχο, στο χθεσινό αποκατάστασης μάλλον μου τα έσκασε πάλι το αριστερό αυτή τη φορά ισχίο. Δε ξερω τι να πω και τι να κάνω. Εντονο κρακ διαπιστώνω με το που βάζω το χέρι μου στο ισχίο κατά τον βηματισμό. Απογοήτευση και πάλι. Το ενθαρρυντικό ειναι οτι δεν εχω τον ίδιο πόνο που είχα στο δεξί, είναι πιο ηπιος θα έλεγα έως και καθόλου απλά νιώθω ένα κάψιμο. Τότε τον Μαρτη είχα ας πούμε δυσκολία και στο περπάτημα, τώρα απλά νιώθω κάτι να υπάρχει εκεί. φφφφφφφ
2 Ιουνίου 2016 στις 19:39 #7776
JeremyalfistiΣυμμετέχωνΚαλησπέρα ξανά, συγνώμη πραγματικά για το κλάμα πιο πάνω. Είναι ενδεικτικό το πόσο από φόβο έχω πάρει τον τραυματισμό του Μάρτη. Πήγα για ένα χαλαρό ακόμα, αφου γύρισα σκασμένος και απογοητευμένος από το εργαστήριο και τελικά όλα καλά! Καμία ενόχληση και συνεχίζουμε. Κάτι για την ψυχολογία του δρομέα δεν λέγαμε!!;;;
2 Ιουνίου 2016 στις 23:07 #7778
taziΣυντονιστήςφαρτλεκ σημερα, με πραγματικα πολυ βαρια ποδια και πιασμενα χερια απο το χτεσινο γυμναστηριο, αισθηση και διαθεση πολυ μετρια. Σιγουρα φταιει και η ζεστη. Οι παλμοι πολυ οκ αλλα δε μπορουσα να τους ανεβασω!! περιεργο πραμα
2 Ιουνίου 2016 στις 23:58 #7779
Βαγγέλης ΜπαλατσόςΣυμμετέχωνΈχοντας διάθεση να τσιμπήσω το κοντερ και να ξεμπουκώσω λιγάκι, έβγαλα 7 Χ 1000 στο 3΄45΄΄ ,με διάλειμμα στο 1΄30΄΄ – 1΄45΄΄. Τόσα ήθελα, τόσα έκανα κι ας έβγαιναν άνετα κι άλλα. Κρατάω το ότι μετά από 5 λεπτά ήμουν όπως μετά το ζέσταμα και τα ανοίγματα.
3 Ιουνίου 2016 στις 08:18 #7780
spyΣυμμετέχων…σημερα το πρωι-πρωι διαλειμματικη στο γηπεδο Χαλανδριου: 3 χλμ ζεσταμα, στη συνεχεια 16Χ400μ. σε 1’32″(ρυθμος 3:50/χλμ) με 1’30” ενδιαμεσα διαλειμμα αργου τρεξιματος, και τελος 3χλμ αποθεραπεια … συνολικα 15,74 χλμ σε 1:23:54! Τα 400αρια βγηκαν τελικα μεταξυ 1’32” και 1’35” … αλλα οπως κατ’επαναληψη εχω επισημανει … δυστυχως στη ταχυτητα υστερω σημαντικα, αλλα παρ’ολα αυτα το δουλευω, προσδοκωντας στο μελλον καποια βελτιωση και στον τομεα αυτον!
Καλημερα σας!
3 Ιουνίου 2016 στις 10:24 #7783
sotos-marathonΣυμμετέχων2χλμ ζεσταμα,
12χλμ με μ.ο ρυθμο 4.33”/χλμ.
3 Ιουνίου 2016 στις 11:21 #7786
xipolitakosΣυμμετέχων14χλμ. σύνολο. Τα 10 σε 49:35
3 Ιουνίου 2016 στις 13:07 #7791
taziΣυντονιστής8 χιλιομετρα σημερα το πρωι στη τεσσαρα στον Υμηττο, παρεα με τον συν-administrator @chamav. Ελεγα να κανω και κανενα ανοιγμα αλλα τα ποδαρακια δε θελανε οποτε πηγαμε χαλαρα και κουβεντιαστα. Ο ρυθμος στο 532, ουτε και εγω θυμαμαι ποσο καιρο ειχα να τρεξω ετσι. Δε σας κρυβω οτι μου φανηκε αρκετα κουραστικο αλλα τωρα νιωθω πιο χαλαρος.
Σε καποια στιγμη ο Xαραλαμπος μου λεει, καλα ειπαμε να παμε χαλαρα, οχι να κανουμε tempo!!, η αληθεια ειναι ομως οτι αυτος ητανε μπροστα και εγω ακολουθουσα.
Η τεσσαρα ειχε σκια μεχρι και της 9, καλο αυτο για τη περιοδο που διανυουμε.3 Ιουνίου 2016 στις 13:42 #7796mashine
Συμμετέχων@spyrkotz Μόνο εσύ δουλεύεις εδώ μέσα μου φαίνεται…Λίγο μεγάλο το διάλειμμα πιστεύω ή πολλές οι επαναλήψεις γιατί έπεσες 7″ σε ρυθμό προς το τέλος;Αν δεν παίζει ζέστη την άλλη βδομάδα επειδή ζήλεψα θα κάνω και εγώ Χ400..
@tazi H κουρασμένος φαίνεσε ή μπουκωμένος3 Ιουνίου 2016 στις 13:45 #7797
taziΣυντονιστήςΜαλλον και τα δυο @mashine, τρεις αγωνες σε 3 ΣΚ και τωρα παω για τεταρτο, λογικο μου φαινεται. Απο βδομαδα σταματαω και ξεκιναω πιο αργα αλλα και πιο πολλα χλμ. Βαση δηλαδη
3 Ιουνίου 2016 στις 13:52 #7799
Nikos PilikasΣυντονιστής@tazi Ε δεν έχει υπάρχει και κανένας άλλος… Αλλιώς θα πήγαινες.
3 Ιουνίου 2016 στις 15:34 #7800
spyΣυμμετέχων@mashine:…η αληθεια ειναι οτι προσπαθω πολυ, αλλα βεβαια υπαρχουν και φυσικοι περιορισμοι, που εμποδιζουν την ταχυτερη προοδο … οποτε πρεπει να κανουμε υπομονη … και φυσικα να δουλευουμε!Αν σ’αρεσει αυτο που κανεις…τοτε η δουλεια ειναι ευχαριστηση και τ’αποτελεσματα ερχονται ευκολοτερα και αβιαστα!Αλλα στη παρουσα φαση…εχω φτασει κι εγω στα ορια μου … κυνηγωντας πολλους κι αντιφατικους στοχους, κανοντας πολλα εβδομαδιαια χλμ,προσπαθωντας παραλληλα να βελτιωθω και στη ταχυτητα!Το αποτελεσμα θα δειξει … παντως προσωπικα το χαιρομαι …κι αυτο εχει σημασια!Τωρα, οσον αφορα στα 400αρια … ο στοχος ηταν φιλοδοξος …γι’αυτο και κουραστηκα … και αρκετα απ’αυτα ξεφυγαν!Περσυ τετοια εποχη εκανα 400αρια στο 1’45” (με διαλειμμα 1/1) … φετος κανω στο 1’35” … του χρονου θελω να ελπιζω οτι θα μπορω κατω απο 1’30” … ωστε τα 1000αρια μου να πεσουν κατω απο 4’/χλμ … και μετα θα φωναξω τον @tazi, αν θελει κι εκεινος φυσικα, να μου κανει τον λαγο για μια επιδοση κατω απο 42′ στα 10χλμ!Για 4+ χρονια που τρεχω παντως … παω καλουτσικα … ασχετα αν οι επιδοσεις μου ειναι ενος μετριου ερασιτεχνη δρομεα … και χρηζουν περαιτερω βελτιωσης…!
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.