Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,006 έως 1,020 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Skakinen
    Συμμετέχων

@tazi

@Echetlos

Τώρα δηλαδή είσαι έτσι…;;;

(Αυτό είναι για λίγους)

tazi
    Συντονιστής

Μπα.Διονυση παω για μπανιο.με.τα παιδια,οικογενειακες υποχρεωσεις βλεπεις!!!, Ευχσριστω Χρηστο, παντως απεχει παρασαγγας απο τη πραγματικοτητα, θα το δω οταν γυρισω, thanks!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@Skakinen εγώ δεν το κατάλαβα…

big-blue
    Συμμετέχων

@stratus που βασίζεται ο αλγόριθμος, σε πίνακες όπως του Daniels ας πούμε; Και παίρνει δεδομένα από κάποιες γρήγορες προπονήσεις σου;
    Πέφτει ποτέ μέσα;

mashine
    Συμμετέχων

@tazi Να το φορέσεις αυτήν την Τετάρτη; ε;; να δούμε τι θα βγάλει μετά…

Skakinen
    Συμμετέχων

@Echetlos
    Με απογοητεύεις…

stratus
    Συμμετέχων

@big-blue Ηλια απο οτι εχω καταλαβει συνδυαζει παλμους και ταχυτητα με καποιους αλγοριθμους.Σε μενα η vomax πεφτει μεσα,εννοωντας οτι βγαζει οτι και το εργομετρικο στο εργαστηριο.Για τις επιδοσεις σε αγωνες,αν κα πολυ θα ηθελα να ειναι σωστες,οπως εγραψε και ο tazi πεφτει τρομερα εξω.Σημερα ας πουμε μου εδινε δεκαρι σε 35 λεπτα και αναθεμα αν μπορω να τρεξω δυο χλμ με ρυθμο 3,5 το χλμ

big-blue
    Συμμετέχων

Άρα η VO2max πέφτει έξω σε σχέση με επιδόσεις στους αγώνες.
    Μεγάλες συζητήσεις, παω για μπάνιο:)

panos66
    Συμμετέχων

2χιλ ζέσταμα 4χιλ στο 4′.45″/χιλ και 1χιλ αποθεραπεία.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Νομίζω ότι αλγόριθμο της firstbeat χρησιμοποιεί και η Suunto. VO2max βγάζει πάντα πολύ πιο κάτω από την εργομέτρηση ακόμα και σε τοπ αγώνες ενώ το recovery time συχνά με τρελαίνει. Μετά από long run 30χλμ έβγαλε χρόνο αποκατάστασης 48 ώρες (τρώγεται) και μετά από αργό 35αρι 2 βδομάδες μετά 96!!!!

mashine
    Συμμετέχων

Οποιος θέλει να μάθει την VO2max ας αφήσει τους αλγόριθμους και να κοιτάξει τους πίνακες του Daniels!Τα λένε όλα!

big-blue
    Συμμετέχων

Vdot είναι αυτή mashine! Αλλά όντως τα λένε όλα:)

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Στα δικά μας τώρα, κι από τις κορφές του Ζαγοριού στις μαρίνες του Φλοίσβου, κατάφερα μετά από ~ 12 μήνες να κάνω LR (ας το ονομάσουμε έτσι)!
    20Κ κι ευτυχώς που βρήκα παρέα κάπου στο 7ο γιατί αλλιώς στο 15ο, όπως πάντα θα βαριόμουν και θα σταμάταγα.
    Ευχαριστώ πολύ Θανάση!

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι 1500 μετρα κολυμβηση σε 38’33” … και αργα το απογευμα 75′ ασκησεις ενδυναμωσης … και στη συνεχεια 20′ ανυποδητο χαλαρο τρεξιμο ολοκληρωνοντας 3890 μετρα!

tzatzikis90
    Συμμετέχων

χτες συμμετοχή στο 10ρι του Ζαγορίου με τερματισμό σε 1:10 ακριβώς. δεδομένης της κατάστασης του ποδιού μου (σταθερή αλλά μικρή βελτίωση), είμαι ευχαριστημένος κυρίως που τερμάτισα χωρίς σοβαρά προβλήματα τον αγώνα αφού το φοβόμουν πολύ, λόγω τερρέν κυρίως. η επίδοση έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

σήμερα κοιλιακοί, ραχιαίοι και ενδυνάμωση χέρια.

αύριο στο στάδιο και αναλόγως τα κέφια του αστραγάλου, ελεύθερο όσο βγει ή διαλειμματική σε ρυθμούς τέμπο με επίδοξους μαραθωνοδρόμους 4+ωρών στην Αθήνα. οψόμεθα!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,006 έως 1,020 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.