Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,066 έως 1,080 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    mashine
    Συμμετέχων

Περιέργως σήμερα είχε ένα αεράκι με συννεφιά αργά το απόγευμα που βοήθησε θα έλεγα να κρατηθούν οι παλμοί χαμηλότερα.

@xipolitakos
    Elevation gain 0!!!Αυτά είναι!Εδώ στον στίβο πάμε και γράφουμε υψομετρικά 😛 βλ @tzatzikis

Etien
    Συμμετέχων

15αρακια[:p] απογευματινα , καθημερινα ,με καπελο κ γυαλια στο 5,40 μεχρι 5,50 !!! Ολα καλα !!

Καλημερα !!

spy
    Συμμετέχων

… χθες το απόγευμα 1000 μέτρα κολύμβηση σε 24’05” … σήμερα το πρωί 110′ ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού, χεριών και ποδιών!

Nestoras Katsios
    Συμμετέχων

πισίνα χτες για γρηγορα (τρομάρα μου) 100-50αρια, και λίγο μετά 10αράκι να τεστάρω για πρώτη φορά το boston boost. Παπουτσάρα! συνηθισμένος από τα adios φάνηκε αρκετά προστατευτικό στο χωμάτινο με πέτρες τερέν του περιβάλλοντος χώρου στο νταμάρι Χολαργού, χωρίς να στερείται ταχύτητας.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@nestoras_katsios Μεγειά Νέστορα!
    Όπως ακριβώς το περιγράφεις, κάνουν για τα πάντα τα Boston.

xipolitakos
    Συμμετέχων

21,5χλμ. @ 5:28

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι-πρωι στο γηπεδο Χαλανδριου 10 χλμ ανυποδητο ελευθερο τρεξιμο σε 49’31”!

tazi
    Συντονιστής

Καλημερα σας!!, υποψία αρχης τραυματισμού εν οψη. Γενικα το προγραμμα μου εχει αλλαξει το τελευταιο καιρο, πιο πολύ ενταση, λιγο λιγοτερα χλμ. Τωρα στο Πηλιο οπου δεν υπαρχει ουτε υποψια επίπεδου κομματιου τρεχω είτε σε ανηφορα ειτε σε κατηφόρα. Προσπαθω βεβαια να αποφευγω τις μεγαλύτερες κλισεις αλλα αυτο δεν ειναι παντα ευκολο.
    Το αποτελεσμα ειναι τα πολύ γρηγορα κομματια να μη βγαινουν και να με καταπονουν αρκετα.
    Ο γλουτος εχει αρχισει να παραπονιεται και μου θυμιζει την ενοχληση που ειχα πριν τραυματιστω και χασω το μαραθωνιο της Θεσσαλονίκης του 2015. Προσπαθω να αλλαξω λιγο πατημα, οταν παω γρηγορα σηκωνω το ποδι ψηλοτερα, κατι γινεται αλλα δε ξερω αν αυτο ειναι αρκετο.
    Σημερα το απογευμα εχω 50λεπτο χαλαρωμα, δε το φοβαμαι, αυριο επίσης λρ, ουτε και αυτο με φοβίζει, η ενταση ομως ειναι προβλημα.
    Οψομεθα…

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

@tazi
    Νίκο σιγουρα δεν εχω την εμπειρία σου αλλά στους μικροτραυματισμους γλουτών εχω ειδικότητα και σου λεω τις εντάσεις μην τις φοβάσαι.Να φοβάσαι τα ελευθερα προερχόμενος απο εντάσεις και ίσως κακοζέσταμα ειδικα οταν υπάρχει κατηφόρα στην αρχή της προπόνησης. Ξεκινα απο τώρα διατάσεις, μπαλάκι τενις και πρόσεχε το ζέσταμα. Ευχομαι να μην είναι τίποτα.

billant
    Συμμετέχων

@ xipolitakos

Φίλε επειδή ειδα την διαδρομή σου στο garmin και το ΣΚ θα είμαι Κοκκώνι και επειδή σκεφτομαι Κυριακή πρωι να κανω ενα 15αρι στο 5.25 στην ίδια διαδρομή, αν μπορείς και έχεις όρεξη , να κανονισουμε να παμε παρέα.

Etien
    Συμμετέχων

Αντε , για να αλλαξω παραστασεις , σημερα το απογευμα ετρεξα 21 χιλ στο 5,30 !!!
    Κι αυριο πρωι ωρα 05,30 γρηγορο βαδην σε 11 χιλ αναβαση βουνου , κλισης 12% και μετα , τα ιδια 11 , σε σβελτη καταβαση !!!

Ευχαριστω !!

https://panosmaltezos.wordpress.com

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Ένα 8αρακι σήμερα το πρωί στη Γκράβα σε 44 λεπτά. Τα πρώτα χιλιόμετρα με τα νέα Go Run Ride 5

xipolitakos
    Συμμετέχων

22χλμ σύνολο.
    Τα 20 παρά κάτι στο 5:28.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. 15 χιλιόμετρα στη Φιλοθέη με μέσο όρο ρυθμού 5:50 βαρετά θα έλεγα. Ειδικά στην αρχή το κάρο δε τραβούσε με τίποτα. Αρκετοί δρομείς αν και εβδομάδα φουλ διακοπών, κανένα αυτοκίνητο, πάμπολλα γατιά και πολλά τζιτζίκια!

spy
    Συμμετέχων

…σήμερα το πρωί 110’ασκησεις ενδυνάμωσης κορμού,χεριων και ποδιών!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,066 έως 1,080 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.