- Αυτό το θέμα έχει 45 απαντήσεις, 17 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη
tazi.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
23 Δεκεμβρίου 2016 στις 13:23 #15399
chamavΣυντονιστήςΜου έπεσε ο κλήρος να κάνω τον κακό, μπας και βάλεις μυαλό και επιτύχεις αυτά που θες και αξίζεις.
23 Δεκεμβρίου 2016 στις 14:01 #15400
Nikos PilikasΣυντονιστήςΚι όμως… εγώ διαφωνώ με τον Χαράλαμπο.
Το 2:55 που έχει ήδη ο Νίκος, αν θέλει να το κατεβάσει πρέπει να δουλέψει οριακά. Το “οριακά” σημαίνει ότι φλερτάρεις και με τραυματισμό.
Του δρομέα είναι η απόφαση, ή κάνει πάλι τον ίδιο χρόνο εκ του ασφαλούς (αν τον ικανοποιεί κάτι τέτοιο) ή ρισκάρει για την επίδοση που θεωρεί ότι είναι ικανός. Προσωπικά θα διάλεγα το δεύτερο.23 Δεκεμβρίου 2016 στις 14:34 #15404
EldaΣυμμετέχωνTo θεμα ομως ειναι το φλερτ να μην εξελιχθει σε σχεση! Κι ο Χαραλαμπος αν καταλαβα καλα, αυτο ειπε, ν ακουει τα σημαδια που του δινει το σωμα του, κοπωση κλπ, και να μην τα αγνοει. Να μπορει να παρεκλινει ελαφρως απο το προγραμμα αν το σωμα του του δινει σημαδι οτι θελει ξεκουραση. Με 2-3 χαμενες προπονησεις δε χανεται ο στοχος, με τραυματισμο χανεται.
Καλη επιτυχια Νικο κι ασε μας εμας να λεμε τις αμπελοφιλοσοφιες μας! 🙂
23 Δεκεμβρίου 2016 στις 14:38 #15405
taziΣυντονιστήςΕιναι αληθεια οτι τα χρονικα περιθωρια στενευουν, ειμαι ηδη 49. Το καλο ειναι οτι η δρομικη μου ηλικια ειναι μολις 5 ετων, σχετικα μικρη δηλαδη, και οτι νιωθω πως εχω ακομα να δωσω, το ποσο μενει να φανει. Οπως καταλαβαινετε συμφωνω με τη προσεγγιση του Νικου, οσο για τον καλο μου φιλο Χαραλαμπο, το ξερω οτι μιλαει καλοπροαιρετα και συμφωνα με τη δικια του λογικη για το τρεξιμο, την οποια όμως δε συμμεριζομαι. Σκεφτειτε να ειχαμε ολοι τις ιδιες αποψεις, ποσο βαρετα θα περναγαμε.
Ασχετα παντως με ολα τα παραπανω, ο στοχος μου δε θα πω οτι ειναι το 254, θα ηταν ψεμματα. Θα ηθελα το δευτερο ψηφιο του χρονου μου να ειναι ζυγο. Αν το πετυχω θα ειμαι πανευτυχής, αν οχι θα το προσπαθησω αργοτερα, αν και παλι δεν αξιωθω να το καταφερω δε τρεχει και τιποτα.23 Δεκεμβρίου 2016 στις 14:40 #15406
taziΣυντονιστήςΠολυ σωστη παρατηρηση Μαρια!!!
23 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:13 #15407
Roberto4CarlosΣυμμετέχωνΌταν όμως το φλερτ είναι ένα βήμα πριν την σχέση, τότε ειναι δύσκολο να κάνεις πίσω ακόμα και αν τα σημάδια δείχνουν πως κάτι δεν πάει καλά.
Έχεις ήδη κολλήσει!23 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:44 #1540823 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:48 #15409
taziΣυντονιστήςΟχι τσαμαφ, οχι βαρετο, καθε αλλο, βεβαια μετα την ερωτηση σου μαλλον στους χαζουληδες σε κατατασσω….😂
23 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:16 #15411
spyΣυμμετέχων@tazi: …ωραία πόλη ή Βουδαπεστη για ρεκόρ! Ίσως ή πιο ρομαντική πόλη της Ευρωπης!Βέβαια έχω να πάω εκεί από το 1987 …!Νικολη όλα καλά θα πανε … !Δεν θα τραυματισθείς φυσικά … και θα επιστρέψεις και μ’ενα σημαντικό προσωπικό ρεκόρ πίσω!Καλή επιτυχία … ευχομαι από καρδιάς να το χαρείς όπως πέρσι στη Θεσ/νικη … χοροπηδώντας μισό χλμ πριν τον τερματισμό … με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο σου… και τους “συνφορουμιστες” να σε “κατηγορούν” ότι δεν τα έδωσες όλα …!49 ετών πάντως είσαι πολύ νέος ακόμα!Εγώ σ’αυτην την ηλικία μόλις ξεκίνησα το ταξίδι … και στα 54 … ακόμα ψαχνομαι…!
23 Δεκεμβρίου 2016 στις 16:30 #15413
taziΣυντονιστής@spy Πολλα like στο σχολιο σου Σπυρο!! Στη Πολωνια θα τρεξω, δεν εχω παει ποτε και εβγαλα εισιτηρια για παραπανω ημερες για να την δω λιγακι
23 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:25 #15414
SkakinenΣυμμετέχωνΚαλά τα ευχολόγια αλλά πρέπει να είμαστε πραγματιστές, η πραγματικότητα είναι μία και αμείλικτη.
Ο Χαράλαμπος, με τον οποίο μας χωρίζει ιδεολογική άβυσσος, θέτει ένα εύλογο προβληματισμό αλλά εξίσου θεμιτή είναι και η δεύτερη προσέγγιση του Νίκου ( @Echetlos ) σύμφωνα με την οποία η μεγάλη επίδοση απαιτεί και ένα βαθμό ρίσκου. Το κακό είναι ότι στις ηλικίες (+- 50) μας το ρίσκο είναι μεγαλύτερο. Κι εγώ πάντως στη θέση του Νίκου ( @tazi ) θα ακολουθούσα το μονοπάτι του ρίσκου.24 Δεκεμβρίου 2016 στις 14:16 #15421theok
ΣυμμετέχωνΚι εμείς, 3 άτομα, έχουμε κλείσει για Βαρσοβία και αύριο είναι το πρώτο long run της προετοιμασίας!
Καλή επιτυχία!24 Δεκεμβρίου 2016 στις 14:49 #15422
stratusΣυμμετέχωνΝικολα αμα το ηξερα θα ερχομουνα και εγω,αμα με ηθελες βεβαια.
Του χρονου τωρα24 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:39 #15425
taziΣυντονιστής@stratus Γεια σου Χριστο, καταρχην χρονια σου πολλλα και καλλλα για αυριο!!.
Τι σε εμποδιζει να ερθεις μαζι, μονο αεροπορικα εχω κλεισει;
Απλα αποφασισε το.
Τσιου
και παλι χρονια πολλα!!!24 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:59 #15426 -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.