Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 148 συνολικά)
  • Συντάκτης
    aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@trikalos έβαλαν και το group στις starting lists.. check it
    όντως 5ο group είσαι

http://www.athensauthenticmarathon.gr/entries/index.php/start-list-marathon?format=html&reset=false&orderby=bib&limit=20&start=4055

@billant
    lol δίκιο έχεις. Και απ’οτι βλεπω στη διαδρομή στο 5ρι εχουν μονο 2 time check points στο 1km και 3km. Καθαρά για θέμα marketing έβαλαν το 5ρι, να κατεβάσουν περισσότεροι την εφαρμογή και να βλέπουν τους χορηγούς. Δεν πειράζει, χαβαλές να γίνεται

tazi
    Συντονιστής

Mporei o senior tis oikogeneias, ego diladi, na mi trexei fetos sto marathonio, alla o beniamin uios tha simmetasxei gia mia akomi fora sta 5 tou apogeumatos. To noumero parakalo 70001, proti mouri sto kabouri pou lene!!

trikalos
    Συμμετέχων

Ναι το τσέκαρα τωρα ευχαριστω.

big-blue
    Συμμετέχων

Μεγάλα νούμερα είμαστε Μήτσο!
    (Τα στυλό & τα κομπιουτεράκια έχουν πάρει φωτιές!)

Spyros
    Συμμετέχων

Καλησπέρα στην παρέα! Δρομικό “βρέφος”, 11 μηνών μόνο (κόλλησα το μικρόβιο τον περασμένο Δεκέμβρη), και φυσικά πρώτη μου φορά στον Μαραθώνιο. Με δηλωμένο ημι- 2:07′ (δυστυχώς δεν έλαβαν υπόψη τον τελευταίο με 1:56′, γιατί τον δήλωσα εκπρόθεσμα), είμαι στο 11ο block… Μα καλά, τόσοι γρήγοροι δήλωσαν φέτος; Υποτίθεται ότι οι δηλωμένοι χρόνοι διασταυρώνονται, σωστά; Ή μήπως όχι; Χμ… Θα με φάνε τα ζικ-ζακ και το πεζοδρόμιο μου φαίνεται. 🙁

tazi
    Συντονιστής

@spyrosgarz xekina arga spiro kai ase ta zik zagk gia ligo meta, afou arxisei na kilaie to prama, stin arxi tha sou stoixisoun poli

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@spyrosgarz Καλωσήρθες, Σπύρο!
    Οι δηλωμένοι χρόνοι ελέγχονται δειγματοληπτικά, με το δείγμα να είναι αρκετά μεγάλο όμως. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχουν και “αδικίες”, δεν γίνεται διαφορετικά.
    Βγάλε την ιστορία ζικ-ζακ και πεζοδρόμιο απ’ το μυαλό σου εντελώς, είναι ένα απ’ τα μεγαλύτερα λάθη που θα μπορούσες να κάνεις!
    Καλόν αγώνα.

Spyros
    Συμμετέχων

Οκ, θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ, όσο και να μου σπάσουνε τα νεύρα… Σας ευχαριστώ και τους δυο!

Kostão
    Συμμετέχων

@spyrosgarz έχεις ακούσει να λένε σε άλλους τομείς της ζωής “δεν είναι σπριντ, είναι μαραθώνιος”… ας πούμε για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ή για δημοσιονομικούς στόχους που πρέπει να πετύχει μια χώρα…. Ε, εδώ λοιπόν είναι Ο Μαραθώνιος. Άκου και τους προηγούμενους. Και αν τόσο πολύ θέλεις να αποφύγεις το συνωστισμό στην εκκίνηση θα σου πω τι έκανα εγώ πέρσι. Ήμουν στο ανάλογο τελευταίο μπλοκ και ένιωθα πολύ γρήγορος για να είμαι εκεί. Κάθισα λοιπόν και έκανα προθέρμανση στο τέλος του προηγούμενου μπλοκ, και όταν άρχισαν να κινούνται απλά περίμενα να με φτάσει το 10ο μπλοκ και μπήκα σχετικά μπροστά. Βέβαια, εκεί αν δε θέλει προσοχή, δεν υπάρχει κανείς να σε καθυστερεί και μπορεί να ξεχυθείς με ρυθμό 4:30 χωρίς να το καταλάβεις. Όταν κάνεις κάτι για πρώτη φορά πρέπει να είσαι λίγο πιο συντηρητικός από όσο έχεις συνηθίσει.

Spyros
    Συμμετέχων

Καλή ιδέα μου φαίνεται αυτή! Εντάξει, να συγκρατήσω το ρυθμό νομίζω θα τα καταφέρω. Ευχαριστώ!

Lion
    Συμμετέχων

Καλησπέρα!
    3ω 28′ 49” πέρυσι και 4ο μπλοκ φέτος. Με περίμενα στο 3ο, αλλά με τις αλλαγές που έχουν κάνει νομίζω θα είμαι οκ (έναρξη 9.02 αντί 9.06 πέρυσι που ήμουν πάλι μπλοκ 4).

@thanasiskypraios
    Θανάση θα τρέξεις να το πάμε παρέα μπας μου κάνεις το λαγό; 🙂

than
    Συμμετέχων

@lion75 Κωνσταντίνε ευχαρίστως να τρέχαμε παρέα αλλά θα πάμε μαζί με μια φίλη για το 3:45. Ούτως ή άλλως σκοπεύω να μην το πιέσω πολύ φέτος. Θα είμαστε 5ο μπλοκ.
    Αλλά για τα Λιοφίλια το κλείνουμε απο τώρα, καλά να ‘μαστε!
    Καλή επιτυχία την Κυριακή!

Lion
    Συμμετέχων

@thanasiskypraios Επίσης Θανάση για την Κυριακή! Έκλεισε το ραντεβού για τα Λιοφίλια!

trikalos
    Συμμετέχων

Έχουμε ακούσει τίποτα για καιρό την Κυριακή στο Μαραθώνιο? Η είναι ακόμα νωρίς.

stratus
    Συμμετέχων

@trikalos Υπομονη μεχρι Τεταρτη,για τον καιρο

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 148 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.