Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 2ο Μέρος

• Αυτό το θέμα έχει 693 απαντήσεις, 34 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη big-blue.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 211 έως 225 (από 694 συνολικά)
  • Συντάκτης
    stratus
    Συμμετέχων

@xipolitakos Πως δε σε πετυχα;Και εγω αλσος ημουν κατα τις 8.15

xipolitakos
    Συμμετέχων

@stratus 8:10 μπήκα μέσα και ξεκίνησα με 2 γύρους (2.4 χλμ.) στο κάτω επίπεδο μέρος για ζέσταμα.

stratus
    Συμμετέχων

Μα να μην σε πετυχω πουθενα;Εγω δεν εκανα ανηφορες,αλλα καπου επρεπε να σε πετυχω
    21 χλμ σε 1:48 Αντε για να μην μου την πειτε χρονος και αποσταση στρογγυλα.Παντως τα ειδα ολα.Κουραστηκα πολυ,υποτιμησα και τον καιρο και δεν ηπια αρκετο νερο αφυδατωθηκα,βαρυναν τα ποδια και συν τοις αλλοις σκυλοβαριομουν

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Χθες 50′ τέμπο στο 4:35 με απειρη υγρασία και σήμερα 4Χ400, 1Χ800, 4Χ400 με 100μ διαλειμμα και ακόμα περισσότερη υγρασία. Τα 400 Πολύ άνετα στο 1:22-23 και το 800άρι στο 2:50.

tazi
    Συντονιστής

@spy, @xipolitakos, @stratus ευχαριστω πολυ παιδια! Δυστυχως το σασι εχει προβληματα, μεσα στο προγραμμα ειναι και αυτα, το εχω φιλοσοφησει λιγακι, απο αναγκη βεβαια. Εχω ακομα μια μικρη ελπιδα για να μη χασω το φετινο φθινοπωρο, αυτο θα φανει πιστευω στα μεσα της επομενης εβδομαδας.
    Γεια σας συντρεχτες, καλα χιλιομετρα ευχομαι!!!😂

than
    Συμμετέχων

Περαστικά ρε συ Νίκο… Να γυρισεις στους δρόμους Σιδερένιος!
    Στα δικά μου, Τρίτη κ Τετάρτη απο 12 χλμ χαλαρά κ σήμερα θα κάνω 4 ανηφόρες των 90″ και στη συνέχεια 6χλμ τεμπο στο 4:20. Με ζέσταμα κ αποθεραπεία.

Skakinen
    Συμμετέχων

@tazi
    Νικόλα, ξέρεις (ξέρουμε) ότι προσεγγίζοντας τα όριά μας, υπάρχει ο κίνδυνος να δυσανασχετήσει το σώμα. Είναι μέσα στο παιχνίδι. Εύχομαι γρήγορη αποκατάσταση!

ΥΓ
    Χαθήκαμε, αλλά έχω πολλά στο κεφάλι μου αυτό τον καιρό…

Etien
    Συμμετέχων

[:)]
    16 χιλ στο 5,35 και με 117 παλμους μ.ο. !

Ευχαριστω

dimitrissss
    Συμμετέχων

Μιάμιση ώρα ενδυνάμωση στο γυμναστήριο.

spy
    Συμμετέχων

…σήμερα το πρωί 50′ ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού!

@echetlos
    : …χθες αγορασα τα NB 1500, σε χρώμα πορτοκαλί, αφού δεν υπηρχε αλλο,με τα οποία θ’αρχισω να τρέχω από την άλλη εβδομάδα!Ο υπεύθυνος επέμενε να δοκιμασω και τα 1400, τα οποία είναι κατασκευασμενα με την ίδια φιλοσοφια, όπως μου είπε, αλλά εμένα δεν μ’ενθουσιασαν τόσο όσο τα 1500 κι έτσι τα απερριψα … και μάλιστα σχετικά εύκολα!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@spy Μεγειά, Σπύρο! Πολύ ωραίο είναι το πορτοκαλί, racing! 😉
    Τα 1400 είναι λίγο διαφορετικά, αν και μάλλον σου έδειξε το προηγούμενο μοντέλο.

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Σημερα το πρωι: 3,5χλμ ζεσταμα , 4 ανοιγματα των 100μ , 13×600μ σε ρυθμο 3.50”/χλμ με 1′ διαλ. jogging.
    Ολα τα κομματια μου βγηκαν απο 2.15”-2.16”.
    1,5χλμ αποθεραπεια.

Αυριο ρεπο και την Κυριακη 26αρι οπου θα κλεισει η εβδομαδα στα 83χλμ.

”Run smart..Run For Life”

tazi
    Συντονιστής

Ποδηλατικη προπονηση εντος γυμναστηριου σημερα, κοινως spinning. Το.προγραμμα κρατησε 37 ΟΛΟΚΛΗΡΑ και ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ λεπτα. Οπως υπολογισα μεσα σε αυτο το διαστημα, αφου ζυγιστηκα πριν και μετα χωρις τη μπλουζα, εχασα 840 γραμμαρια υγρων!!! I rest my case!!!

Etien
    Συμμετέχων

Λοιπον….καθημερινα τρεχω 15αρια στο 5,35 μεχρι 5,50 !! Εναλλαξ φοραω την μια μερα μπρουκς 3 κ την αλλη μιζουνο….! Σημερα ειπα να αλλαξω λιγο κ φορεσα τα παλαια μπουστ ετσι για αλλαγη ….χωρις να πιεστω τα ετρεξα 5 λεπτα γρηγοροτερα !!! Οπως μου ειπε και ο φιλος Λεων (lemonidas) ” πανε μονα τους αυτα !!!” Χα χα χα !!!

Ευχαριστω

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι 20′ (4450 μετρα) γρηγορο τρεξιμο, για τα δεδομενα μου παντα, στη Κηφισια εν οψει του αυριανου αγωνα στη Ψαθα!Φυσικα η προπονηση δεν προβλεποταν στο προγραμμα μου, αλλα επειδη εχω συνηθισει παραμονες αγωνα να τρεχω ειπα να την ενσωματωσω απο μονος μου!Αλλωστε, ουτε χθες ετρεξα…!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 211 έως 225 (από 694 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.