Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 151 έως 165 (από 887 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tazi
    Συντονιστής

8Χ800 χτες το απογευμα σε 252/255 με 2′ διαλειμμα 4 ζεσταμα 2 αποθεραπεια. Παγωσα, τα ποδια σα ξυλα ανεβοκατεβαιναν.
    Αργοτερα σημερα 12 ελευθερο, θα προσπαθησω για 440+
    Αυριο 40λεπτο με ανοιγματα
    Σάββατο οικογενειακη βαφτιση και ξεκοιλιασμα
    Κυριακη αγωνας.

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι 100′ ασκησεις ενδυναμωσης κορμου, χεριων και ποδιων … και το απογευμα 1500 μετρα κολυμβηση σε 36’53”!

panosd
    Συμμετέχων

Σήμερα το βράδυ 10Km όπου τα πρώτα 7 χαλαρά από 6:30 εως 6:00 και τα τελευταία 3 από 5:50 έως 4:55. Συνολικός χρόνος 59:37 που είναι και ρεκορ-άκι για μένα. Καλό σας βράδυ!!!

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι, τη γνωστη ωρα παντα, 16 χλμ στους ερημους δρομους της Κηφισιας σε 1:19:53!
    Καλημερα σας!

than
    Συμμετέχων

Κ εγώ ήθελα πρωινό τρέξιμο σήμερα, αλλά …και ο ύπνος προπόνηση είναι! Το 12άρι χαλαρό θα γίνει το μεσημέρι…
    Καλημέρα!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Το πρωινο τρεξιμο για μενα ειναι το καλυτερο αλλα πρεπει να υπαρχει και μια ενναλακτικη οταν κατι στραβωσει οπως εγινε σημερα με εμενα…δεν μπορεσα να ξυπνησω οποτε σημερα δεν θα τρεξω…

dimitrissss
    Συμμετέχων

Προπόνηση καρμπόν με την προχθεσινή. Δέκα χιλιόμετρα σε 5:26. Το πρωινό τρέξιμο είναι το καλύτερο αλλά για μένα είναι εφικτό μόνο σαββατοκύριακο, αργίες και όταν έχω άδεια.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Νέο αρνητικό κιλών παρ όλες της κραιπάλες της εβδομάδας. Μάλλον η προετοιμασία από ένα σημείο και μετά αυξάνει πολύ τον μεταβολισμό και αυτό συνεχίζεται και μετά για ένα διάστημα όταν οι ρυθμοί πέφτουν. Δε ξέρω αν συμβαίνει και σε εσάς.

Elda
    Συμμετέχων

Το ιδιο κι εγω Δημητρη. Μετα απο μια 20ετια+ ειδα το 4 μπροστα! Και να πεις οτι δεν τρωω, μια χαρα τρωω και ποσοτητες και σοκολατες και απ ολα τρωω!

than
    Συμμετέχων

Μπα… εγώ οσο κ αν προπονηθω, αν δεν το ράψω, δε χανω γραμμάριο…
    Σήμερα 12χλμ χαλαρα στο στίβο Χαλανδρίου.

Vicky
    Συμμετέχων

Πως το καταφερνετε Μαρια και Δημητρη;; Τρεφομαι αρκετα υγιεινα εως πολυ…..δεν μπορω να μειωσω το βαρος μου….δεν μπορω να πειναω με αποτελεσμα να τρωω πολλες φορες….μικρα γευματα…υγιεινα….

dimitrissss
    Συμμετέχων

Βίκυ σε κάθε προετοιμασία για μαραθώνιο έχω χάσει από 3 έως 6 κιλά. To θέμα είναι να μην τα πάρω πίσω μετά, καλά κάνα δυο θα τα πάρω λογικά. Πάντως και στις 2 περιπτώσεις η αλλαγή στο μεταβολισμό έπεται. Το καλοκαίρι που έκανα 30 μέρες αποχή από κάθε είδους προπόνηση δεν πήρα ούτε ένα γραμμάριο και άρχισα να παίρνω κιλά μετά που είχα αρχίσει προπονήσεις.

dimitrissss
    Συμμετέχων

@thanasiskypraios το ράψιμο εννοείται 😛 Το καλοκαίρι του 2012 είχα πάρει 5 κιλά ενώ έτρεχα 40 με 50 χιλιόμετρα κάθε βδομάδα αλλά ταυτόχρονα οι πίτσες και οι μπίρες πήγαιναν και έρχονταν!

than
    Συμμετέχων

Αυτό που με σώζει κατα κάποιον τρόπο ειναι οτι κανω κ γυμναστήριο, οποτε κανα 2 κιλά θα οφείλονται κ σε μυϊκή μάζα.
    Στόχος μεχρι το Πάσχα να εχω πεσει στα 70 (απο 74 τώρα) οποτε να είμαι στο μαραθωνιο το Μάιο περίπου στα 71-72.
    Δεν βοηθάει κ ο καιρος…το κρυο ανοίγει την ορεξη…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Κι εγώ το ίδιο.
    Στον κλασικό του ’13 που είχα πέσει 6 κιλά για τον αγώνα, πάλευα να ξαναπάρω κάποια πίσω, με πολύ φαί και gym, αλλά δεν κρατούσα ούτε γραμμάριο.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 151 έως 165 (από 887 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.