Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 571 έως 585 (από 887 συνολικά)
  • Συντάκτης
    spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι στο γηπεδο Χαλανδριου, με τη βροχη να πεφτει δυνατα ακαταπαυστα, ο μοναδικος τρελος του γηπεδου εκανε τη διαλειμματικη του προπονηση, η πρωτη μετα την Ψαθα: 3 χλμ ζεσταμα και στη συνεχεια 5Χ1000 σε ρυθμο 4:05-4:00/χλμ με 2′ διαλειμμα αργου τρεξιματος ενδιαμεσα και τελος 3 χλμ αποθεραπεια, συνολικα 12,30χλμ σε 1:02:08!

Καλημερα σας!

than
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους!
    Τελευταία δυνατή προπόνηση χθες το βράδυ (κανονικά έπρεπε να γίνει την Τρίτη…): 6*90sec ανηφόρα και μετά 6 χλμ tempo @ 4:19. Όλα καλά!
    Αλλά από σήμερα το πρωί, έχω φοβερό πονόλαιμο, πονοκέφαλο και κρυάδες… κάτι με τριγυρίζει, αλλά δε θα του περάσει…

sotos-marathon
    Συμμετέχων

12χλμ ακριβως σε μια ωριτσα! Με πολυ πολυ βροχη!!

”Run smart..Run For Life”

giorgostatsis
    Συμμετέχων

Ζέσταμα + ανοίγματα 3km
    3×5km στο 4:37
    Αποθεραπεία λόγω βιασύνης…400 μέτρα!
    Όλα καλά!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@giorgostatsis Αυτό το “αποθεραπεία λόγω βιασύνης”, το διαβάζω χρόνια… 😛

dimitrissss
    Συμμετέχων

Χαλάρωμα 35 λεπτά στο διάδρομο κοιτώντας υπό καταρρακτώδη βροχή τη από το παράθυρο. @mashine μου άρεσε πολύ ο όρος “Καλογερίδεια προπόνηση”.

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι 10 χλμ ελευθερο ανυποδητο τρεξιμο σε 51’29”!

…καλημερα σας !!!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Καλημερα!Σημερα το πρωι 2χλμ ζεσταμα και 14χλμ σε 1ωρα 5′..

…σημερα εφαγα την ουρα , αυριο θα φαω τον γαιδαρο!

”Run smart..Run For Life”

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλησπέρα. Απόψε δεκάρι στη Γκράβα σε ρυθμό 5:10. Το θέμα είναι ότι οι κοιλιακοί μου. Μετά τον ημιμαραθώνιο στο Ναύπλιο όταν έκανα 2 πολύ αργά χιλιόμετρα για αποθεραπεία με ενοχλούσαν οι πάνω κοιλιακοί.Τώρα κατά τη διάρκεια της προπόνησης τους ένοιωθα σφιγμένους. Μετά που τέλειωσα σαν να με ενοχλούν. Με έχουν ζώσει τα φίδια.

tazi
    Συντονιστής

Καλημερα σε ολους, συνηθως ξυπνουσα τετοια ωρα το Σαββατοκυριακο, συνηθως χωρις πολυ διαθεση, για να βγει το προγραμματισμενο λρ, να μαι λοοπον, 630 το πρωι, ξεκουρστος μια και δε τρεχω, να βολοδερνω μεσα στο σπιτι μη ξεροντας τι να κανω και με ολους τους υπολοιπους στην αγκαλια του μορφεα. Βεβαια σημερα βρεχει, οποτε μαλλον θα παω για κολυμπι, ερζατς καταστασεις, τρεξιμο μου εχεις λειψει πολυ, ακους….

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι-πρωι 20 χλμ μεταξυ Κηφισιας και Διονυσου μεσα στη δυνατη βροχη σε 1:41:04!Η επομενη εβδομαδα … διαβολοβδομαδα …!

than
    Συμμετέχων

Ταξίδι σήμερα στην Καλαμπάκα. Μονο ταξίδι γιατι αγώνα δεν θα τρέξω. Ειμαι άρρωστος απο την Πέμπτη κ παρότι σήμερα ειμαι λιγο καλύτερα, δε θα το ρισκάρω.
    Ευκαιρία να χτυπήσω τον ημι της Αθήνας που θα πηγαινα χαλαρά.

@tazi
    σε νιώθω φίλε… σαν την αδικη κατάρα μες στο σπίτι…! Τελικα το τρέξιμο είναι πρέζα! Περαστικά!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Και εγώ ξεκινάω για Καλαμπάκα αλλά δε θα τρέξω. Ανεβαίνω ως υποστήριξη 😛

than
    Συμμετέχων

Ευκαιρία λοιπόν για φαγητό κ γλυκό χωρίς το άγχος του αγώνα!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@thanasiskypraios Έλα ρε φίλε, τι γκαντεμιά είναι αυτή..!
    Κρίμα… Θα έκανες ωραία πράγματα.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 571 έως 585 (από 887 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.