Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 586 έως 600 (από 887 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tazi
    Συντονιστής

@thanasiskypraios Κριμα ρε Θαναση, τι να πω και εγω που θα παω στη Βαρσοβια, δες το απο την αλλη όμως, αναγκαστικη ξεκουραση, βολτα στα Μετεωρα με το αντιστοιχο ψωυχολογικο πριζομα, και συντομα δυνατο αγωνα στην Αθηνα!

stratus
    Συμμετέχων

Δυστυχως μια απο τα ιδια και εγω.Χθες στα τελευταια μετρα ειχα πονο στο δικεφαλο,ακριβως στο ιδιο σημειο που ειχα προβλημα πριν τρια χρονια μια εβδομαδα πριν το μαραθωνιο.Θα ψαξω για φυσικοθεραπειες απο Δευτερα,αλλα οπως το βλεπω θα παμε παλι για τουρισμο.Κριμα γιατι απο εκεινο τον τραυματισμο δεν ειχα καποιο σημαντικο προβλημα,αλλα πανω στην επετειο ειπε να μου κανει δωρακι.

tazi
    Συντονιστής

@spy Σπυρο σε θαυμαζω

tazi
    Συντονιστής

Ο δικεφαλος ρε γμτ ειναι πολυ ατιμο πραμα, εμενα ευτυχως οσες φορες με εχει τσιμπησει ειναι για να μου θυμισει την υπαρξη του, χωρις δυσαρεστες παρενεργειες αλλα με μεγαλη διαρκεια υπενθυμιστικων συμπτωματων. Ξερω δρομεις που ταλαιπωρουνται χρονια. Χρηστο δοκιμασε αμεσα δυνατο πατημα.
    Τωρα που ξεκινησα κολυμπι, μου “υποσχεθηκαν” οτι θα εκλειψουν οι τραυματισμοι, ειδωμεν…

spy
    Συμμετέχων

@tazi: Νικολή ήμουν τόσο πολύ μούσκεμα, που όταν επέστρεψα … απλά κατεγραψα την προπόνηση, χωρίς να προσέξω την ανάρτηση σου πιο πάνω !Εντάξει … σήμερα δεν έχασες τίποτα … ειλικρινά δεν είναι ευχαριστο να τρέχεις με τόσο μεγάλη ένταση βροχής…τους δρόμους πλημμυρισμένους … και τα διερχόμενα αυτοκίνητα των ξενυχτηδων να σε μπουγελωνουν κάθε τόσο και λιγακι …!Θα κανείς λίγο υπομονή ακόμα … θα βελτιωθουν κι οι καιρικές συνθήκες … και θα ξαναξεκινησεις σιγα-σιγα … αυτό είναι βέβαιο!!!Το επίπεδο σου είναι τόσο υψηλό που σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα βρίσκεσαι εκεί που ήσουν … απλά δωσ’ του λίγο επιπλέον χρόνο…και μη βιαστεις … για να ξεμπερδεψεις μία και καλή με το συγκεκριμένο θέμα !Μπάνιο στη θάλασσα, που είναι κρύα …Θα βοηθήσει πάρα πολύ!Το περασμένο Σαββατοκύριακο που είχε ήλιο έκανα τα πρώτα μου δύο μπάνια για φέτος κι ειλικρινά τα πόδια μου ξανανιωσανε…!Πολλά περαστικά … η αλήθεια είναι ότι κι εγώ τρελαίνομαι με τέτοια πράγματα, αλλά όπως λέει κι ο έτερος Νίκος αυτά δυστυχώς είναι μέρος του παιχνιδιού … και πρέπει να τη φιλοσοφουμε την κατάσταση…!

tazi
    Συντονιστής

Ο βρεγμενος την βροχη δε την φοβαται, παω για κολυμπι.

mashine
    Συμμετέχων

Αγαπημένη προπόνηση σήμερα…ΛΡ από τον καναπέ στο κρεβάτι!

stratus
    Συμμετέχων

@mashine Αποθεραπεια εκανες;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Χαχαχα… 😀 😀

Elda
    Συμμετέχων

Σαββατοκυριακο, συνηθως χωρις πολυ διαθεση, για να βγει το προγραμματισμενο λρ, να μαι λοοπον, 630 το πρωι, ξεκουρστος μια και δε τρεχω, να βολοδερνω μεσα στο σπιτι μη ξεροντας τι να κανω και με ολους τους υπολοιπους στην αγκαλια του μορφεα

@tazi
    , εγω ευτυχως δεν εχω τετοια, μια χαρα κοιμαμαι τα ΣΚ, αλλα τα LR που ΘΑ εκανα κι εγω τα σκεφτομουν. Αλλα ενταξει, στην τελικη δε με πειραξε τοσο πολυ που εχασα το μαραθωνιο, μαλλον το σωμα και το μυαλο μου ειχαν αναγκη τηνξεκουραση, πιο πολυ με πειραζει που δεν μπορω να επανελθω. Περαστικα ευχομαι και με το καλο ξανα στις επαλξεις.

@stratus
    περαστικα και σε σενα, ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο και να τρεξεις αγωνιστικα στη Σαλονικα και οχι τουριστικα.

than
    Συμμετέχων

1:28:55 τελικά ο άρρωστος…!
    Υπάρχει ακόμα φλόγα μέσα μου!

spy
    Συμμετέχων

@thanasiskypraios: Θανάση πολλά συγχαρητήρια! Εκπληκτικος…!!! Ειλικρινά … δεν έχω λόγια … ! Επιβεβαιώνεται ο κανόνας ότι όταν δεν πάμε για τίποτα … έρχονται όλα !!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@thanasiskypraios Μπράβο ρε φίλε, επιτέλους!!!
    Εδώ και πολύ καιρό άξιζες μια τέτοια επίδοση.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Δυστυχώς κάτι δε πάει καλά. Την περασμένη Κυριακή δεν έβγαλα το 30 αεί. Δοκίμασα ξανά σήμερα αλλά πάλι δεν… 23,5 την περασμένη Κυριακή και 16 σήμερα. Την ερχόμενη Κυριακή έχω 35. Και δε με βλέπω σε φάση…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@kalogeridis Τι πάει να πει δεν το έβγαλες;
    Κουράστηκες; Πόδια; Ενέργεια;

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 586 έως 600 (από 887 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.