Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 646 έως 660 (από 887 συνολικά)
  • Συντάκτης
    spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι στο γηπεδο Χαλανδριου, 3χλμ ανυποδητο ζεσταμα σε 15’32” … στη συνεχεια 60’tempo σε ρυθμο 4:25/ χλμ, που βγηκαν 13,71 χλμ και τελος 3χλμ αποθεραπεια σε 20′ περιπου!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Εχθές αργά το βράδυ, ένα 5αρι τζόκινγκ. Πάρα την ατελείωτη υγρασία οι παλμοί ήταν εντυπωσιακά χαμηλά. Το κακό είναι πως ακόμα βραζω στο στήθος από το φλεγμα. Είναι και ο μικρός με τα ίδια. Άλλο κακό να μη μας βρει.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Το κακό ήθελα να γράψω.

PanDex
    Συμμετέχων

Καλησπέρα στην παρέα!!
    2χλμ ζέσταμα, 3 χλμ 4.15, 6χ 200 στο 3.30 σήμερα για επιστρέψω σε ρυθμούς 10ριων μετα τους ταλαιπωρημένους ημι…

Έχει κάποιος εμπειρία απο Επιδαύριο δρόμο;

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι διαλειμματικη προπονηση στο γηπεδο Χαλανδριου: 3χλμ ζεσταμα, μετα 5Χ1000 σε ρυθμο 4:00/χλμ με 2’διαλειμμα με περπατημα ενδιαμεσα και τελος 2 χλμ αποθεραπεια …συνολικα 10,97χλμ σε 57’42”!Ειναι η πρωτη φορα που καταφερνω να βγαλω ολα τα 1000αρια οριακα κατω απο 4′, χρησιμοποιωντας μαλιστα χρονομετρο, ενω το περιεργο ειναι οτι τη περασμενη Δευτερα αδυνατουσα να κανω 2000αρα κατω απο 4:20/χλμ!Δυο ακομα δυσκολες προπονησεις Κυριακη και Δευτερα … και μετα ξεκουραση!Την ανεβαζω, για να την θυμαμαι … κι επειδη προβλεπω οτι δυσκολα θα καταφερω να την επαναλαβω στο κοντινο μελλον!

Καλημερα σας!

than
    Συμμετέχων

Μετά από τους 2 ημιμαραθωνίους (Καλαμπάκα αγωνιστικά και Αθήνα “γρήγορο-αβίαστα”), αρκετά χαλαρά recovery runs ενδιάμεσα και τα κατάλοιπα της ίωσης να με ακολουθούν, αλλά ευτυχώς σιγά σιγά να φεύγουν, έκανα χθες μια δυνατή προπόνηση: 2*10 χλμ @ 4:15-4:20 με 10′ διάλειμμα. Το 10λεπτο διάλειμμα (περπάτημα και λίγη ακινησία αντί για χαλαρό jogging που κάνω συνήθως) εξυπηρετούσε στο να “σφίξουν” τα πόδια ώστε να προσομοιωθούν τα τελευταία στάδια του μαραθωνίου. Πραγματικά την άκουσα στο τέλος… Ξεκούραση τώρα και χαλαρά μέχρι την Κυριακή…

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Σπύρο φτου σου… άρχοντας!
    Στα δικά μου, Εχθές ένα εννιαρι σε ρυθμό αγώνα , 5’15”. Οι παλμοί 149 μο.
    Βέβαια στον αγώνα λόγω αλλαγών κλίσης, δε πρόκειται να κρατήσω τέτοιο ρυθμό. Θα προσπαθήσω να μείνω κάτω από τους 150 όσο περισσότερο μπορώ. Τους 160 δε πρέπει να τους περάσω πριν το 35ο.οπότε Πάμε για οικονομικό αγώνα και ο,τι βγει.

mashine
    Συμμετέχων

Χειμώνας τέλος!Καλό καλοκαίρι;

spy
    Συμμετέχων

@mashine: … ενταξει … την επομενη εβδομαδα πεφτει η θερμοκρασια λιγο … αλλα ηρθε οχι η ανοιξη … αλλα κατ’ευθειαν το καλοκαιρι!Θα εχει και καυσωνες πολλους … αντε να ιδρωσουμε λιγακι … μπας κι ερθει κανενα ρεκορ!!!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Σάββατο πρωί στη Γκράβα 3 χιλιόμετρα ζέσταμα 9 χιλιόμετρα στο 4:50 και 2 χιλιόμετρα αποθεραπεία. Ο χειμώνας μας άφησε για τα καλά και ο ήλιος σε έκανε να αισθάνεσαι ότι η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλότερη.

tazi
    Συντονιστής

Χτες εκανα την πρωτη ουσιαστικη δοκιμη. Τρεξιμο στο αλσος Συγγρου σε ρυθμο κοντα στο 5 για δεκα χιλιομετρα. Διαφορετικη αισθηση σε καθε ποδι, με το προβληματικο να ενοχλειται λιγο. Περιτο να σας πω πως ειμαι πιασμενος παντου, κυριως στο σβερκο τον πισινο και τα χερια. Αναπνευστικα πηγε καλα. Σημερα θα ξαναδοκιμασω, παλι στο αλσος

spy
    Συμμετέχων

@tazi: … καλή επάνοδο Νικολή!

…σημερα το πρωί στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ … 1χλμ ζεσταμα στο 5:24 …μετα 14 χλμ στο 4:25/χλμ … και τέλος 1 χλμ αποθεραπεία στο 5:36 … συνολικά 16 χλμ σε 1:12:06 νομίζω … διότι το γκαρμιν για πολλοστή φορά μπλόκαρε …!Πάντα παραμονές μαραθωνίου συμβαίνει αυτό…!Εκτός απ’αυτο έχω κι ένα θεματακι στο αριστερό πόδι … πισω από το γόνατο … σε ήπια μορφή, αλλά δεν μου πολυαρεσει, διότι μου συμβαίνει για πρώτη φορά και δεν ξέρω τι είναι…!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@spy Λογικά είναι το ιγνυακό νεύρο, έχει κουραστεί μάλλον η άρθρωση και λόγω tapering στο βγάζει τώρα.

Elda
    Συμμετέχων

@spy, Σπυρο, να μη σε τρομαξω αλλα και σε μενα ετσι ξεκινησε με πονο πισω απο το γονατο, ο,τι κι αν ειναι επειδη μιλαμε για αρθρωση πιθανον καταπονημενη οπως ειπε κι ο echetlos πηγαινε παρε χαπια κουρκουμα (γινομαι γραφικη το ξερω, αλλα ειναι θαυματουργο) να προλαβεις να μην εξελιχτει σε κατι χειροτερο. Φυτικο ειναι, παρενεργειες δεν εχει, και θα σε βοηθησει να ξεπερασεις αμεσα τον πονο της αρθρωσης.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@Elda Επειδή μ’ ενδιαφέρει, υπάρχει καμιά καταγεγραμμένη περίπτωση που κάποιος να έβγαλε μαλλιά παίρνοντας κουρκουμά;

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 646 έως 660 (από 887 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.