- Αυτό το θέμα έχει 1,026 απαντήσεις, 58 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 7 έτη, 7 μήνες πριν από τον χρήστη
tzatzikis90.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
13 Οκτωβρίου 2017 στις 16:05 #58860
taziΣυντονιστήςEpitelous xanakineitai to thema ton proponiseon!!
Spiro mia idea einai na pas trexontas mexri tous athanatous, tha einai ena kalo zestama!!!
Ego xanaxekinisa treximo, tin triti dio xlm poli arga, tetarti 4 pio grigora, ebgainan abiasta kai apona sto 420. Tin epomeni imoun mia xara. Xtes ekana 9, pali ston idio rithmo xoris problima, basika eimai poli xekourastos kai niotho oti mou einai eukolo. Malista prospatho na trexo pio ‘sosta’, diladi kratontas euthigramismeno ton kormo, sikonontas ligo perissotero ta podia kai kanontas pio olokliromeni aiorisi. Paratirisa pos eno stin arxi einai diskolo, siga siga sinithizo kai pisteuo oti trexo pio oikonomika. Episis auto me boithaei sto na diatiro pio xalara kapoia meri tou somatos mou kai na auxano kata ti to mikos tou diaskelismou, nomizo omos oti anapidao perissotero. Sintoma leo na foreso to parakolouthitiri tis garmin pou dinei autes tis plirofories gia na do diafores.
Distixos omos simera, apotelesma tou rithmou nomizo, to podi einai kapos, logiko afou kai ego sa ma…as parasiromai13 Οκτωβρίου 2017 στις 16:07 #58862
taziΣυντονιστής@spy De tha mou kanei ti paramikri entiposi an sintoma mpeis stous sub40, to antitheto einai pou de mou kollaei!!
13 Οκτωβρίου 2017 στις 16:15 #58864
spyΣυμμετέχων@tazi:… Νικολή αν ποτε κάνω sub40 … όταν το κάνω … θα σας μαζέψω όλους όσους γράφετε στο νήμα αυτό … και θα σας κεράσω μπύρες …!!! Φυσικά, εξυπακούεται ότι το 10ρι θα είναι σωστά μετρημένο … ! Αυτό αποτελεί διακαή μου πόθο … κι όσο τρέχω … θα το διεκδικώ όσο μπορώ … με τις πιθανότητες που μου αναλογούν …!!!
13 Οκτωβρίου 2017 στις 16:21 #58866
taziΣυντονιστής@spy spiro to dekembri!!! pali ston idio agona pou etrexes kai persi na to prospathiseis, kai me ton idio lago i an thes bale mprosta sou ton @chamav poy that kanei mallon tin idia prospatheia. Apla opos panta leo xekiniste pio arga oxi apo tin arxi kleidomenoi sto 4, persi isoun nomizo gia pio kato alla xekinises grigora, fanike noris an thmamai oti den eixes zestathei oso eprepe, mi xexnas oso megalonoume, eidiak emeis oi opsimoi dromeis, toso pio pali mazout kaime. An broume omos rithmo…………
13 Οκτωβρίου 2017 στις 16:31 #58868
PanDexΣυμμετέχων@spy @tazi όλων εμάς των up 40’το απωθημένο είναι να σπάσει το ρημάδι. Αν σπάσει θα το ακούσεις το μπαμ στην Αγγλια Νίκο.
Αλλά όντως ένα 19.59 είναι εφικτός στόχος και θα πρέπει να είναι για κάποιον που θέλει sub40. Ανάλογα πως θα μου πάει το 10αρι του ΚΜΑ θα χαρώ αν βρείτε κανα ισάδι να ακολουθήσω να διεκδικήσω ενα 41′.Υ.Γ. Οταν το σπάσω το 40αρι λογικά ο @tazi θα κάνει τον λαγό στο ΜοΦαρα που μπαίνει στους δρόμους σιγά σιγά…
13 Οκτωβρίου 2017 στις 16:33 #58870
spyΣυμμετέχων@tazi: Νικολή το έχω υπόψη μου …πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν από τους Αθάνατους … και την κατάσταση στην οποία θα βρίσκομαι μετά τον τερματισμό … αν βέβαια τα καταφερω! Αν όλα πάνε καλά … κι έχω γρήγορη αποκατάσταση …θα έρθω οπωσδήποτε … διότι μου έχουν σύρει τόσα στο Σαββατιατικο πηγαδακι … που πρέπει να δώσω απαντήσεις ! Πάντως, είμαι καλύτερος από πέρσι … κι εγώ δεν τα λέω εύκολα αυτά …!Βέβαια ο @chamav …είναι πολύ καλύτερος από μένα …! Στενοχωριεμαι λιγάκι … αλλά οφείλω να του το αναγνωρίσω …! Άσε που κανονικά πρέπει να συμμετέχει στη πιο γρήγορη σειρά από τη δικιά μου … διότι πέρσι με είχε αφήσει πίσω μισό στίβο κι ίσως παραπάνω …!
13 Οκτωβρίου 2017 στις 16:37 #58872
taziΣυντονιστήςAgali agali ginetai i agourida meli!!! Ola ta aerobia spor einai poli timia athlimata. Oso dineis pairneis, ayto exo na po. De thelei biasini, apla ipomonmi kai epimoni, ta isia elega kai ego kapote, tora to leo gia to 37 me 38 kai thelo na elpizo se ligo gia to 36/37.
Kali sinexeia!!!!!!!!!!13 Οκτωβρίου 2017 στις 16:40 #58874
taziΣυντονιστήςO @chamav einai periergo treno. Einai grigoros alla de to xerei. De toy aresei kai na piezetai, aporo pou trexei!!!! Pantos einai kalo paidi kai tou ta sigxoroume ola………..
13 Οκτωβρίου 2017 στις 16:54 #58876
chamavΣυντονιστήςΜην τα βάζετε με τον τιτανοτεράστιο @chamav που κάνει μόνο αργές προπονήσεις, δεν κάνει διατάσεις και είναι ανίκητος, ιδιαίτερα σε 5άρια και 10άρια!
Στα σοβαρά τώρα, @spy είχες ξεκινήσει λίγο γρήγορα πέρσι στα Λιοφίλια. Σε θυμάμαι μπροστά για τουλάχιστον το 1/3 της διαδρομής. Αντιθέτως, είχα ξεκινήσει πιο αργά από 4:10 λ/χλμ στα πρώτα 2χλμ και έτρεχα γρηγορότερα από 4:00 λ/χλμ στα τελευταία δυο. Αν πάμε στον αγώνα, λογικά μαζί θα είμαστε, θα τραβήξουμε ο ένας τον άλλον. Εγώ πάντως, παρά το περσινό 40:46, δεν έχω βλέψεις για <40:00.
Όπως έχω ξαναπεί, αν η μονάδα του λεπτού είχε για υποδιαίρεση 100 δευτερόλεπτα και όχι 60, θα μιλάγαμε για τα ίδια νούμερα, αλλά για άλλους αντικειμενικούς χρόνους. Δεν έχει σημασία για μένα το σπάσιμο των “στρογγυλών” χρόνων.
13 Οκτωβρίου 2017 στις 17:05 #58878
spyΣυμμετέχων@chamav: Χαραλαμπε σωστά τα λες … είχα ξεκινήσει γρήγορα … αλλά δεν έφταιγα εγώ τόσο … όσο ο λαγός μου, ο οποίος έτρεχε χωρίς ρολόι … βάσει της πολύχρονης εμπειρίας του και μόνο ! Στόχος για μένα πέρσι ήταν κάτι καλύτερο από 43′ … κάτι που τελικά επετεύχθη …! Αν τρέξω φέτος ο στόχος θα είναι μια καλύτερη επίδοση από την περσινή δηλ.κατι κοντά στο 41’30” ! Θα είναι χαρά μου να συντρεξουμε … και φυσικά θα χαρώ ακόμα πιο πολύ αν καταφέρω και μικρύνω την απόσταση που μας χωρίζει …! Εξυπακούεται ότι όλα αυτά λέγονται στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι … και φυσικά χαίρομαι πολύ για τις απλησίαστες για μένα επιδόσεις σου … τόσο στο τρέξιμο … όσο και στο κολύμπι …!!!
13 Οκτωβρίου 2017 στις 22:20 #58884
thanΣυμμετέχων@chamav & @spy Για τον Δεκέμβρη είμαι κ εγώ μέσα για sub40 στα Λιοφίλια. Χάσουμε/κερδίσουμε, η μπυρίτσα μετά έκλεισε από τώρα!!
Λογικά και ο @sotos-marathon, αν ακούει???13 Οκτωβρίου 2017 στις 23:45 #58888
big-blueΣυμμετέχωνΝα πάτε οι γρήγοροι στο γκρουπ 35-40 μπας κ πλασσαριστώ ψηλά εγώ στο 40-45:)
Αν κ μετά τον κλασσικό ποιος έχει όρεξη…
Ο @echetlos γιατί δεν τρέχει;;)14 Οκτωβρίου 2017 στις 10:27 #58900
chamavΣυντονιστήςΦοβάται. Τον έχω προκαλέσει πολλές φορές και πάντα βρίσκει δικαιολογίες.
14 Οκτωβρίου 2017 στις 10:41 #58904
Nikos PilikasΣυντονιστήςΈχω συνταξιοδοτηθεί, είμαι τεχνικός διευθυντής πλέον.
17 Οκτωβρίου 2017 στις 23:22 #59112 -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.