Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 391 έως 405 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    xipolitakos
    Συμμετέχων

@echetlos αφού το χεις. Εύκολα θα το βρεις πάλι.

xipolitakos
    Συμμετέχων

@winarg τα ίδια έκανα και εγώ. Μόνο που στο 4:15 βγήκαν 7,5 περίπου χλμ. Έπρεπε να έρθω Χαλάνδρι.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@xipolitakos Μακάρι Χρήστο γιατί σε λίγο θα με περνάει κι ο Ταζάρτες…

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Εχθες το απογευμα 6χλμ σε 30′, 12×100μ ανηφορες 20”-40” επιστροφη, 2χλμ αποθεραπεια.
    Σημερα το πρωι χαλαρο 8αρακι σε 41.30” και αυριο το πρωι εχει fartlek!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

1000άρια λοιπόν στο γήπεδο σήμερα.
    Ήταν κι ένα παρδαλό κατσίκι στο χορτάρι, γελούσε κι αυτό…

Elda
    Συμμετέχων

Bρε συ, σε σκεφτομουν τωρα, λεω να βγω για ενα easy κι εχει ενα σπαστικο νοτια που φερνει μια απιστευτη σκονη, δεν ξερω πώς ειναι εκει, αλλα σκεφτομουν πώς στην ευχη θα μπορουσες να κανεις χιλιαρια με τετοιο καιρο ειδικα μετα απο τοση αποχη. Διαλεξες τη μερα για επανοδο στα κομματια τρομαρα σου!

spy
    Συμμετέχων

@Echetlos:…ημουν μεταμφιεσμενος σε “παρδαλο κατσικι”!Μια χαρα μου φαινεται οτι τα πηγες … !Απο δω και περα … ολο και καλυτερα…!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@spyrkotz Χαχαχα… Την επομένη φορά μεταμφιέσου σε παρδαλό λαγό και μπες μπροστά μου! 😀

@maria_gotsi Μια χαρά ήταν εδώ ο καιρός, Μαρία. Μακάρι να ήταν αυτό… Μέχρι και τα πόδια μου κουράστηκαν, κάτι που ποτέ δεν μου συμβαίνει σε διαλειμματικές.

ale
    Συμμετέχων

Σημερα το απογευμα στην 4αρα του Υμηττου ηταν χαλια απο υγρασια και σκονη. Ειχα 3 x 4km στο 4:00 και δεν βγηκε κανενα, ουτε και το πρωτο!!
    Βεβαια μπορει να μην φταιει ο καιρος αλλα η 2 ωρες βαρη που εκανα χθες.
    Δεν πειραζει ομως δεν ειμαστε ρομποτ, εχουμε και κακες μερες.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Τελικά αυτό σήμερα ήταν σκόνη, ήταν συννεφιά, ήταν όλα μαζί σαν το νέφος του Πεκίνου ήταν. Έτσι και αλλιώς το στάδιο εδώ έκλεισε για 5 μέρες λόγω έργων οπότε γυμναστήριο για λίγο από όλα. Το τουρλού τουρλού συμπεριελάμβανε 10 χιλιόμετρα διάδρομο σε 55 λεπτά ακριβώς και ενδυνάμωση άνω και κάτω. Κοιλιακούς δε κάναμε μας πήρε αργά!

Elda
    Συμμετέχων

Μια χαρά ήταν εδώ ο καιρός, Μαρία. Μακάρι να ήταν αυτό…

E, πες και κανα ψεμα, 3 ανθρωποι σε 3 διαφορετικες περιοχες σου λεμε οτι ειχε σκονη και υγρασια, οοοχι εσυ, μια χαρα ηταν ο καιρος, εσυ δεν τραβαγες!!! 😛

tazi
    Συντονιστής

Πραγματι σημερα η κατασταση δε παιζοτανε, υγρασια ζεστη και σκονη, ο συνδυασμος που σκοτωνει, με οσος ηρθα σε επαφη δεν ακουσα ουτε εναν να λεει πως του βγηκε η προπονηση, αυριο ο το θερμομετρο θα τριανταρισει!!! και μη χειροτερα. Εγω βγηκα το πρωι και μαζι με το φιλο μου τον Ηλια καναμε 1000αρια, 9 τον αριθμο παρακαλώ κοντα στο 345. με διαλειμμα 200μετρα περπατημα. Κουραστηκα αρκετα, το ιδιο και ο Ηλιας. Αυριο το απογευμα ελευθερο στη Φιλοθέη, θα ξεκινησω στις 730 το απογευμα εξω απο το στιβο, κοντα στο αγαλμα του Κυριακιδη, αν θελει κανεις να ερθει για παρεα θα το χαρω πολυ. Ο ρυθμος υπολογιζω να ειναι της ταξης του 430-450 για καμια ωριτσα

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@maria_gotsi Ε κάτσε, τώρα έγιναν τρεις, πριν ήσουν μόνη σου και 60χλμ μακρυά…
    Έτσι αλλάζουν τα δεδομένα, το ξανασυζητάμε!

@alexandrosraptis
    3X4K..?!? Πολύ δυνατή προπόνηση πήγες να κάνεις, Αλέξανδρε!!!

mashine
    Συμμετέχων

8k joggging στις 2200 με το ζόρι!Τι παλιόκαιρος!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Να, κι άλλος… το σώσαμε τελικά!

8k joggging στις 2200 με το ζόρι!Τι παλιόκαιρος!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 391 έως 405 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.