Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 856 έως 870 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    sotos-marathon
    Συμμετέχων

Καλημερα και καλο μηνα σε ολους και ολες!
    Ολη αυτη την εβδομαδα δεν καταφερα να τρεξω καθολου λογω οτι ελειπα εκτος Αθηνων για μινι διακοπες με τους γιους μου!
    Λογω οτι το αριστερο γονατο παραπονιεται το τελευταιο διαστημα βρηκα ευκαιρια να το ξεκουρασω 4 μερες..ετσι σημερα πηγα το πρωι στο γηπεδο και ηθελα να κανω κατι λιγο εντονο για να ξεμπουκωσω λιγακι και οχι στο να περιοριστω σε ενα χαλαρο 10αρακι..
    3χλμ ζεσταμα, 2×3χλμ το πρωτο σε ρυθμο 4.30”/χλμ το δευτερο στο 4.25”/χλμ με ενδιαμεσα 1’διαλ.jogging και 3χλμ αποθεραπεια.
    Αυριο οπωςδηποτε ενα 10αρακι και την Κυριακη το προγραμμα εχει μαζι με τον Αργυρη Παρνηθα οπου θα γινει ουσιαστικα το τελευταιο μεγαλο τρεξιμο πριν το Ζαγορι!

panos66
    Συμμετέχων

Χθές 40′ ελεύθερο τρέξιμο και στη συνέχεια σκαλάκια για άλλα 10′. Σήμερα ένα τέμπο 5άρι στο 5′.15″/χιλ πολύ άνετο κουβεντιάζοντας με ένα φίλο….

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@panos66 Άρα δεν ήταν tempo, Πάνο… 😀

…πολύ άνετο κουβεντιάζοντας με ένα φίλο….

panos66
    Συμμετέχων

Πολύ σωστό Νίκο, λάθος μου στη διατύπωση, θα μπορούσε να ήταν τουλάχιστον στο 4′.50″…..

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ναι ρε Πάνο, πλάκα σού κάνω… 🙂

panos66
    Συμμετέχων

Το ξέρω Νίκο…

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Σημερα ενα χαλαρο τρεξιματακι με παρεα τον xipolitako k winarg, 11,5χλμ σε ρυθμο 5.18”/χλμ.

xipolitakos
    Συμμετέχων

20 χλμ με μέσο ρυθμό 5:12.
    Τα μισά με @winarg & @sotos-marathon στον παράδρομο της αττικής οδού και τα υπόλοιπα μόνος στη ρεματιά Χαλανδρίου σε λίγο πιο σβέλτο ρυθμό.

stratus
    Συμμετέχων

Μαυρα καταμαυρα χαλια σημερα.Ειχα την ιδεα να τρεξω ενα 5αρι γρηγορο στο 3.55/χλμ.Αμ δε.Δεν εβγαινε με τιποτα,παροτι οι παλμοι ηταν πολυ χαμηλα,δεν ξεπερασα καν τους 160 ενιωθα σαν να ειμαι στα κοκκινα.Τελικα εβγαλα 4.9 χλμ,δεν ειχα ορεξη να βγαλω τα τελευταια 100 μετρα,με 4.05 χλμ

xipolitakos
    Συμμετέχων

10 χλμ με μέσο ρυθμό 5:39 ξεκινώντας στις 9:40 στο κτήμα Συγγρού.

mashine
    Συμμετέχων

@stratus Μια από τα ίδια…Μας λείπει ύπνος μάλλον ή είναι η μέρα ή δεν πρέπει να ξανατρέξω πρωί ή πρέπει να αρχίσω να τρέχω πρωί. 😛
    Ζυγίστηκα, πριν και μετά και παρά την αναπλήρωση υγρών (ήπια πολύ δεν την πάλευα) έχασα 800γρ. χωρίς να τρέξω γρήγορα.Παλμοί με το ζόρι 140 μέγιστοι.Θα δοκιμάσω και το βράδυ και για να συμπληρώσω αυτά που άφησα και για να δω αν υπάρχει το ίδιο εφέ.

mashine
    Συμμετέχων

Επανέρχομαι μετά από περιπετειώδης βραδινή προπόνηση (με κλείδωσαν στο στάδιο).Καμμία σχέση με το πρωί που δεν σηκώνονταν τα ποδάρια.Βέβαια δεν θα παραλείψω την συνεισφορά του pegasus που έβαλε φτερά στα πόδια μου.Τα adios θα τα χρησιμοποιώ από δω και περα για recovery 😛
    Οι παλμοί ανέβαιναν κανονικά ίσως να είχα και 2 παραπάνω λόγω κούρασης (155μαχ).Δεν ξέρω αν βοήθησε το ελαφρύ βραδινό αεράκι αλλά το πρωί έσταζα χωρίς να κάνω και τπτ!

spy
    Συμμετέχων

…χθες 110′ ασκησεις ενδυναμωσης κορμου, χεριων και ποδιων … και σημερα το πρωι, μετα απο 3 ημερες συνεχομενης αποχης απο το τρεξιμο, 10 χλμ ανυποδητος σε 51’43”!

aroulio
    Συμμετέχων

Σάββατο πρωί στις 9:30, στο πεδιο του αρεως και στους δρομους γκυζη και κυψέλης τελευταίο long. Μετα το επιτυχημενο τεστ του προηγουμενου ΣΚ (20+40), αισθανομουν πλήρης κι έτσι είχα προαποφασισει να κόψω το προγραμματισμενο 30άρι, σε 20άρι και με πολυ χαλαρούς γενικώς και λογω ζεστης (30-32c) ρυθμούς. Μετά από καιρό χωρίς gel.

Το βραδακι 2χλμ κολύμπι στον Κορινθιακό με ρευματα.

Κυριακή 8:30 το πρωί, τράβηξε λιγο παραπάνω το ελεύθερο και βγηκαν 17.5 μόνο με 800μλ νερό.

Μεσημερι 1χλμ κολύμπι.

Δευτερα μασάζ και κρυοθεραπεία.

Elda
    Συμμετέχων

Δεν ξέρω αν βοήθησε το ελαφρύ βραδινό αεράκι αλλά το πρωί έσταζα χωρίς να κάνω και τπτ!

Εδω στα νοτια παντως κανενα αερακι. Ετρεξα ενα 20αρι στο 6 χθες βραδυ 9:30-11:30 και εσταζα απο το 2ο χλμ!!! Παροτι ειχα τρεξει μονο ενα 11αρι αυτη την εβδομαδα βγηκε πολυ ανετα και μυικα και καρδιοαναπνευστικα, αλλα ειχα απωλειες υγρων 1.6, 800γρ/10χλμ, οταν σε ολα τα LR του Μαρτιου (χωρις κρυο, 12-2 το μεσημερι και με λιακαδα) ειχα 500γρ/10χλμ. ΔΕ μου αρεσει η καλοκαιρνη προετοιμασια, καθολου μα καθολου! (και δεν εχω αρχισει καν :-P)

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 856 έως 870 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.