Για πρώτη φορά θα βρεθώ και εγώ Θεσσαλονίκη, αλλά στα 10Κ και θα παλέψω να σπάσω το PB μου.
Την άλλη Κυριακή στα 10Κ του Αγίου Κοσμά θα είναι το ΤΕΣΤ για να δω αν έχω ελπίδες για το κατόρθωμα.
Παρών μετά απο απουσία 2 χρόνων, η προετοιμασία πάει καλύτερα απο κάθε άλλη χρονιά και ο αγώνας φέτος μάλλον θα είναι για μένα στα “κόκκινα” απο την αρχή! Αν ηταν κ δύο βδομάδες νωρίτερα θα ηταν ολα τέλεια, αλλά ετσι όμως την δικαιολογία την έχω απο τώρα…
Θεού θέλοντος,o χειμερινός κύκλος προπονήσεων θα κλείσει με τη συμμετοχή μου για πρώτη φορά στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης…. οπότε… θα είμαι κι εγώ εκεί! 🙂
Θα είμαι και εγώ εκεί και θα είναι ο δεύτερος μου μαραθώνιος. Ξέρετε που μπορώ να βρω πιο αναλυτικές πληροφορίες για την διαδρομή η γενικά πληροφορίες για να δω πως μπορώ να υπολογίσω καλύτερα τον Ρυθμό μου.
Τωρα διαβασα οτι θα εχει και βραβευσεις ηλικιακων κατηγοριων, οι 3 πρωτοι σε 12 κατηγοριες για καθε φυλο και καθε αγωνισμα. Περισυ ημουν 4η με 1′ κι 1:20 διαφορα απο τριτη και δευτερη (Πολυζου) αντιστοιχα. Αντε να δουμε φετος, καλη φαση θα ειναι, να μας βραβευουνε που γερναμε!