Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 14ος μαραθώνιος Θεσσαλονίκης

14ος μαραθώνιος Θεσσαλονίκης

• Αυτό το θέμα έχει 146 απαντήσεις, 34 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 7 μήνες πριν από τον χρήστη italian.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 147 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Joot20
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους . 51 μέρες ακόμη και είπα να ανοίξω το θέμα. Ποιοι θα συμμετέχουν στον αγώνα?

Elda
    Συμμετέχων

Παρουσα για 6η φορα στη Θεσσαλονικη. Τον αγαπω πολυ αυτο το μαραθωνιο.

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Για πρώτη φορά θα βρεθώ και εγώ Θεσσαλονίκη, αλλά στα 10Κ και θα παλέψω να σπάσω το PB μου.
    Την άλλη Κυριακή στα 10Κ του Αγίου Κοσμά θα είναι το ΤΕΣΤ για να δω αν έχω ελπίδες για το κατόρθωμα.

giorgostatsis
    Συμμετέχων

Παρών μετά απο απουσία 2 χρόνων, η προετοιμασία πάει καλύτερα απο κάθε άλλη χρονιά και ο αγώνας φέτος μάλλον θα είναι για μένα στα “κόκκινα” απο την αρχή! Αν ηταν κ δύο βδομάδες νωρίτερα θα ηταν ολα τέλεια, αλλά ετσι όμως την δικαιολογία την έχω απο τώρα…

sifounas
    Συμμετέχων

Θεού θέλοντος,o χειμερινός κύκλος προπονήσεων θα κλείσει με τη συμμετοχή μου για πρώτη φορά στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης…. οπότε… θα είμαι κι εγώ εκεί! 🙂

skandi
    Συμμετέχων

Και εγω μετα απο απουσια 2 χρονων θα ειμαι στην γραμμη εκκινησης ,Θεου θελοντος

George-Karagiannis
    Συμμετέχων

Πρώτη συμμετοχή και για εμένα στον Μαραθώνιο

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ
    Συμμετέχων

Και εγώ εκεί θα είμαι!
    Για να σας δω να τερματίζετε. 🙂

Χρήστος Ιωαννίδης
    Συμμετέχων

@iwannhs-vafeiadhs κι εμείς να δούμε τους καρπούς της προπονησής μας.

Vicky
    Συμμετέχων

Θα είμαι και εγώ εκεί…. πέμπτη συμμετοχή σε μαραθώνιο.

Fotoc
    Συμμετέχων

Θα είμαι και εγώ εκεί και θα είναι ο δεύτερος μου μαραθώνιος. Ξέρετε που μπορώ να βρω πιο αναλυτικές πληροφορίες για την διαδρομή η γενικά πληροφορίες για να δω πως μπορώ να υπολογίσω καλύτερα τον Ρυθμό μου.

Elda
    Συμμετέχων
    Elda
    Συμμετέχων

Τωρα διαβασα οτι θα εχει και βραβευσεις ηλικιακων κατηγοριων, οι 3 πρωτοι σε 12 κατηγοριες για καθε φυλο και καθε αγωνισμα. Περισυ ημουν 4η με 1′ κι 1:20 διαφορα απο τριτη και δευτερη (Πολυζου) αντιστοιχα. Αντε να δουμε φετος, καλη φαση θα ειναι, να μας βραβευουνε που γερναμε!

Fotoc
    Συμμετέχων

@Elda ευχαριστώ, το είχα δει το διάγραμμα του αγώνα. Απ’ ότι έχω καταλάβει είναι μια σχετικά βατη διαδρομή σε σχέση με τον αυθεντικό.

stratus
    Συμμετέχων

@elda Δε γερνάμε απλά ωριμάζουμε
    Πέρυσι ήμουν τρίτος σίγουρα, άλλες χρονιές δε θυμάμαι

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 147 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.