Gps Watch

Τοποθέτηση ετικέτας: 

• Αυτό το θέμα έχει 67 απαντήσεις, 23 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 εβδομάδες πριν από τον χρήστη Johnbrb.
Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 61 έως 66 (από 66 συνολικά)
  • Συντάκτης
    naftony
    Συμμετέχων

@Elda αν και almost 50 και πρεσβύωψ, με έχει βολέψει το Datarun plus 2, τόσο ώστε πλήρωσα και 2 ευρώ για κωδικό ενεργοποίησης. Έχει 7-8 δεδομένα, τα κεντρικά με μεγαλύτερη γραμματοσειρά, αυτό όμως που ήθελα ήταν τον εκτιμώμενο χρόνο τερματισμού, που δίνεις στις ρυθμίσεις την απόσταση και σου λέει ανά πάσα στιγμή με το ρυθμό που πας, τι χρόνο θα κάνεις. Δοκίμασέ το, η δωρεάν έκδοση έχει περιορισμό και μετράει νομίζω μέχρι 5 λεπτά. Επιπλέον να ξέρεις ότι μερικές εφαρμογές τρώνε πολλή μπαταρία. Είχα βάλει μια όψη ρολογιού (δε θυμάμαι ποια) που μου έτρωγε σχεδόν 30% περισσότερη μπαταρία που νόμιζα ότι χάλασε το ρολόι. Φυσικά την έβγαλα και όλα ΟΚ. Καλοφόρετο

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Συμφωνώ απόλυτα με @stratus
    4 πεδία: Distance, Total Time, Lap Pace και HR είναι υπερ-αρκετά.
    Για κάποιες ιδιαίτερες προπονήσεις (π.χ. fartlek ή progressive/cut down tempo) έχω και άλλη μια οθόνη με 4 διαφορετικά πεδία: Lap Dist, Lap Time, Lap Pace, Avg. Pace
    Οι υπόλοιπες πληροφορίες νομίζω έχουν αξία να τις δείς εκ των υστέρων, και όχι real time.

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

@Elda , Καλορίζικο Μαρία!
    Καλώς ήρθες στην ομάδα των 735ντάρηδων!
    Προσωπικά, χρησιμοποιώ οθόνες με 2 ενδείξεις για να μπορώ να βλέπω καλά τα νούμερα! Επίσης επειδή άλλα θέλω να βλέπω σε ένα τέμπο με manual laps, άλλα σε τεμπο με auto laps per km, άλλα σε μια διαλειμματική, άλλα σε ένα μεγάλο τρέξιμο, έχω φτιάξει 3-4 προφίλ προπονήσεων και έτσι δεν χρειάζεται να πειράζω κάθε φορά ρυθμίσεις, οθόνες, κτλ!
    Τέλος ένα πεδίο που χρησιμοποιώ κάποιες φορές σε αγώνες, είναι το Peter’s (Hi Vis) Pacer, στο οποίο δηλώνω πόσο χρόνο θέλω να τρέξω το 10αρι μου, και αυτό μου εμφανίζει συνεχώς πόσα δευτερόλεπτα μπροστά ή πίσω είμαι από τον στόχο μου!

Τέλος τα μεγέθη που δίνει η garmin με τη χρήση της ζώνης, δεν τα βλέπω καθόλου κατά την προπόνηση, παρά μόνο όταν μπαίνω και βλέπω τις λεπτομέρειες της προπόνησης από το web !

giorgosgr
    Συμμετέχων

στα ρολογια της garmin Garmin Forerunner 735XT και forerunner 245 σου δείχνουν και τα 2 στιγμιαίο ρυθμό;

PanDex
    Συμμετέχων

@giorgos-grig σε όλα τα δρομικά της Garmin, εννοείται και σε αυτά.

Johnbrb
    Συμμετέχων

Καλημερα θελω να παρω το πρωτο μου ρολοι με ενδιαφερει μονο για τρεξιμο και να μετραει σωστα τα χιλιόμετρα διαθετω μεχρι 180 ευρω ποια η γνωμη σας για το Garmin 55? Παιζει ρολο π ειναι παλιο του 2021?

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 61 έως 66 (από 66 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.