Τοποθέτηση ετικέτας: Ρολόι gps
- Αυτό το θέμα έχει 66 απαντήσεις, 22 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη, 9 μήνες πριν από τον χρήστη
PanDex.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
25 Απριλίου 2016 στις 22:12 #6122
Tyrion
ΣυμμετέχωνΧαιρετίζω την παρέα του gorun.gr και εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο αυτό δρομικό site(τη θεωρώ δεδομένη).
Ανοίγω αυτό το θέμα,για να ακουστούν απόψεις απο διάφορα άτομα,όσον αφορά το ρολόι gps που χρησιμοποιεί ο καθένας,με σκοπό να γνωρίζουμε θετικά και αρνητικά,πριν προχωρήσουμε σε κάποια αγορα.
Εγώ προσωπικά χρησιμοποώ το Garmin Forerunner 310xt.Τα έχει “φάει” όμως τα ψωμία του και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω,αν και ειναι ακόμα σε καλή κατάσταση.Έχει κανείς εικόνα για το Garmin 230/235/630/920xt;
Περισσότερο για τα 3 πρώτα γιατί το 920xt πρέπει να είναι τριαθλητικό (Βέβαια το βρίσκω στο startfitness στα 330 €).
Οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί κάποιο από αυτά ας δώσει μία χείρα βοηθείας.
Ευχαριστώ!25 Απριλίου 2016 στις 22:20 #612325 Απριλίου 2016 στις 23:16 #6125Ανώνυμος
ΑνενεργόςTo θεμα ρολοι εχει πολλα κεφαλαια και εχω ψαξει αρκετα αο αυτα ως γκατζετακιας…..εχω να παρατηρησω τα εξης:
1. Χρηση ρολογιου….αλλο ρολοι θα παρεις μονο για τρεξιμο αλλο αν θελεις για τριαθλο αλλο για ποδηλατο κλπ….επισης σημαντικο τα χρηματα που θελεις να δωσεις…αυτη την στιγμή τα Garmin ισως ειναι λιγο μπροστα σε design και εφαρμογες…επισης επειδη τα φορανε ακομη και τα σκυλια βρισκεις πολυ ευκολα αναλωσιμα…..τωρα το μοντελο ειπαμε εξαρταται απο το τι ψαχνεις….προσωπικα θεωρω οτι τα παλιοτερα μοντελα ειναι καλυτερα και πιο ανθεκτικα….πχ το garmin 220 ειναι πιο δοκιμασμενο απο το νεο 230….στο ιδιο επιπεδοι τα SUUNTO….για πιο πολυ γκατζετακιδες μιας και φτιαχνεις εσυ οτι εφαρμογη γουσταρεις….πιο αλμυρα στην τιμη…οι αντιπροσωπειες στην Ελλαδα ειναι αστειες αλλα η SUUNTO με ενα μειλ σου στελνει κουριερ στην πορτα σου καιπαιρνει το ρολοι…..κατα συνεπεια εγω θα επελεγα μεταξυ των δυο….Πραγματι το Fenix 2 ειχε καποια προβληματα τα οποια ομως με τις αναβαθμισεις λυθηκαν….
από αλλες εταιρειες…..Timex…εκανε ξεπεταγμα με το run trainer 2 (αυτο εχω) αλλα εμεινε στασιμη….αντιπροσωπεια στην ελλαδα αθλια….
Polar soileus κλπ δεν τα γνωριζω καθολου…..
τελικη αποψη….αγορασε ρολοι που θα σε καλυψει για πολυ καιρο…προεβλεψε και μελλοντικες αναγκες….αν θελεις παραπανω βοηθεια μου λες…25 Απριλίου 2016 στις 23:25 #6126ale
ΣυμμετέχωνΦιλε @Tyrion περιμενε πρωτα να χαλασει το 310xt και μετα πηγαινε για αλλα. Γιατι αξιοπιστο ρολοι σαν και αυτο, δυσκολα θα βρεις!
25 Απριλίου 2016 στις 23:54 #6127Elda
ΣυμμετέχωνΦιλε @Tyrion περιμενε πρωτα να χαλασει το 310xt και μετα πηγαινε για αλλα. Γιατι αξιοπιστο ρολοι σαν και αυτο, δυσκολα θα βρεις!
+1000. Το δικο μου κλεινει τα 4 χρονια τον Ιουλιο και η μπαταρια του δουλευει ακομα οπως τον πρωτο καιρο, δε μου εβγαλε ποτε κανενα προβλημα εκτος απο κατι ψιλα που τα ελυνα μονη μου ψαχνοντας.
27 Μαΐου 2016 στις 08:49 #7598Echetlos
ΣυντονιστήςΠοιο σύγχρονο Garmin έχει τέσσερα πεδία στην οθόνη;
27 Μαΐου 2016 στις 09:41 #7599stratus
ΣυμμετέχωνΝικο τα περισσοτερα εχουν.Σιγουρα το 920 εχει.Παντως αν βρεις καποιο που θελεις να αγορασεις για να εισαι σιγουρος πηγαινε κατεβασε το manual και δες τι γραφει.Επισης μπαινεις στο φορουμ της garmin Και ρωτας
27 Μαΐου 2016 στις 09:46 #7600Echetlos
ΣυντονιστήςΕυχαριστώ, Χρήστο! 🙂
27 Μαΐου 2016 στις 09:51 #7601chamav
ΣυντονιστήςΚαι το Fenix 3 υποστηρίζει 4 πεδία στην οθόνη και μάλιστα σε διαφορετικές διατάξεις.
27 Μαΐου 2016 στις 12:50 #7607Nestoras Katsios
Συμμετέχωνκαι το 910xt αν θες σε κατι φθηνοτερο επίσης “χωράει” 4 ενδείξεις στην οθόνη
27 Μαΐου 2016 στις 14:48 #7610Echetlos
Συντονιστής@nestoras_katsios Ευχαριστώ, Νέστορα!
Βασικά, ρωτάω γιατί το 310 άρχισε κάνει κάτι τσαλιμάκια κι αν χαλάσει, δεν ξέρω αν θα το ξαναβρώ σε καινούργιο ή refurbished.1 Αυγούστου 2016 στις 17:39 #9384costastsico
ΣυμμετέχωνΚαλησπερα σε όλο το forum. Θελω την βοήθεια των φίλων γκατζετακιδων για μια συγκεκριμένη και πολυ βασική για μένα ένδειξη που θελω να εχει ενα δρομικο ρολόι . Θα ήθελα λοιπόν να με πληροφορησει οποίος γνωρίζει ποιο μοντέλο garmin διαθέτει στην οθόνη ένδειξη μέσου ρυθμού κατα την διάρκεια της προπόνησης και οχι μονο στο τέλος αυτής. Θελω να τονίσω οτι με ενδιαφέρει ο μέσος ρυθμός σε λεπτα απο την έναρξη της προπόνησης ή του αγωνα και οχι ο μέσος ρυθμός του lap ή του εκάστοτε χιλιομέτρου . Το τονίζω γιατί την έχω πατήσει με παλιότερη αγορά που ειχα κανει.
Ευχαριστω εκ των προτέρων1 Αυγούστου 2016 στις 17:48 #9385dimitrissss
ΣυμμετέχωνΣυγνώμη αλλά όλα τα ρολόγια, δείχνουν το average pace κατά την ώρα της άσκησης, εκτός αν δεν έχω καταλάβει τι ζητάς.
1 Αυγούστου 2016 στις 18:01 #9386costastsico
ΣυμμετέχωνΝαι Δημήτρη αυτό ζητάω , όμως δεν το εχουν ολα τα ρολόγια. Έχω αγοράσει ενα και ενα έχω δανειστεί για λίγες μέρες και δεν υπαρχει αυτη η ένδειξη παρά μονο το στιγμιαίο pace και το average στο τέλος της προπόνησης . Εκτος αν δεν μου κόφτει καθόλου … ( παίζει και αυτό σαν γεγονός )
1 Αυγούστου 2016 στις 18:20 #9387stratus
ΣυμμετέχωνΕχω αλλαξει πολλα ρολογια και δεν υπηρχε ουτε ενα που να μην εχει αυτη τη δυνατοτητα.Αν επιτρεπεται ποιο εχεις αγορασει;
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.