Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Αγωνιστικοί στόχοι για άνοιξη 2020

Αγωνιστικοί στόχοι για άνοιξη 2020

• Αυτό το θέμα έχει 159 απαντήσεις, 37 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 9 μήνες πριν από τον χρήστη pseiras.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 160 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Elda
    Συμμετέχων

Ποια πειτε, ποια ειναι τα πλανα σας, σε ποιους αγωνες λετε να κατεβετε? Να κανω την αρχη να πω οτι θα παω οπωσδηποτε Τρικαλα για τον ημι στις 15/3 και Θεσσαλονικη για το Μεγαλεξανδρο στις 12/4. Απο εκει και περα αναλογα με τις ημερομηνιες των αλλων αγωνων που δεν εχουν ανακοινωθει ακομα ισως παω και στον ημι του ΣΔΥΑ (κατι ακουσα για Φεβρουαριο ωστε να μην ειναι κοντα στον ημι της Αθηνας) ή στον ημι Αιγιαλειας (αν γινει επισης Φεβρουαριο οπως περισυ) που ειναι απο τους αγαπημενους μου αγωνες. Μια απο τα ιδια με περισυ δηλαδη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Ημιραθωνιο Ναυπλίου δεν θα πας ? Ο πρώτος της ανοιξης?8/3/20

naftony
    Συμμετέχων

Θα τρέξω στο μαραθώνιο Ναυπλίου 8/3, ωραίος μαραθώνιος, φλατ, το μεγαλύτερο κομμάτι δίπλα στη θάλασσα. Μετά ημι Αθήνας και κάτι λιμά από δω και από κει.

Dimitris Voutyras
    Συμμετέχων

Βασικός στόχος ένας μαραθώνιος την άνοιξη (πιο πιθανό Θεσσαλονίκη – αν κάτσει εξωτερικό Ρότερνταμ) και στα πλαίσια της προετοιμασίας ο ημι του ΣΔΥΑ + αν κάτσει κάτι άλλο στην πορεία.

Elda
    Συμμετέχων

@giorgos-pliakos Δεν εχω κανενα λογο να παω στον ημι του Ναυπλιου. Αν προκειται να κανω ημι εκτος Αττικης θα παω στου Αιγιου που τον αγαπω πολυ και το συνδυαζουμε με διημερο στο χωριο του αντρα μου κοντα στο Αιγιο καθως και στον Καλαμπακα-Τρικαλα που ειναι ο πιο γρηγορος ημι της Ελλαδας οπου θα παω για PB καλα να ειμαι και θα ειναι τεστ για το Μεγαλεξανδρο.

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Μαρία δυστυχώς ή ετυχώς μόνο Ήμι Αθήνας και μέρικά 10ράκια.
    Στο Ναύπλιο δεν εχω τρέξει ποτέ, αλλά με χαλάει η ιδεά Μαραθωνίου σε 2 στροφές. Ίσως ο Ημι να αξίζει, έχω ακούσει καλά λόγια για τη διοργάνωση. Θα μείνω όμως Αθήνα, που έχω μέτρο σύγκρισης με προηγούμενα χρόνια, και δεν απαιτείται και μετακόμιση.
    Το Καλαμπάκα-Τρίκαλα το θεωρώ “μούφα” για να πάμε μόνο και μόνο για PB, αφού είναι κατηφόρα. Είναι σα να λέμε ότι πάμε για PB στο 10ρι του Νιάρχος!

dpap147
    Συμμετέχων

Μετά το 10αρι του Μαραθωνίου όπου έσπασα το 50λεπτο ο επόμενος στόχος είναι το 5άρι του Ημιμαραθωνίου για sub 24…. και μετά ένα – δυο 10αρια, ίσως ένα να είναι του Νιάρχος…

aroulio
    Συμμετέχων

Καλά να είμαστε και ιδέες υπάρχουν μπόλικες

19/1 Βυζαντινος 50κ
    23/2 Ψάθα 100κ ?
    29/3 Μαραθώνιος Μεσσήνης ή Ρώμης ή 50άρι Δρόμος Γερακίου
    26/4 Μαραθώνιος Ζυρίχης
    22/5 Ολύμπιος Δρόμος 180κ

Periklis
    Συμμετέχων

Αν όλα πάνε καλά ως τότε έχω βάλει στόχο να τρέξω στον ημι-μαραθώνιο της κύπρου. ΑΝ κατι στραβώσει τότε σίγουρα Ημί Αθήνας.

Elda
    Συμμετέχων

@aristidi

Το Καλαμπάκα-Τρίκαλα το θεωρώ «μούφα» για να πάμε μόνο και μόνο για PB, αφού είναι κατηφόρα. Είναι σα να λέμε ότι πάμε για PB στο 10ρι του Νιάρχος!

Γενικα δεν εχεις αδικο, αλλα δε μιλαμε για καμια τρελη διαφορα, εξαλλου μεγαλη κατηφορα ειναι μονο τα 3 πρωτα χλμ οπου αν παρασυρθεις και τα βαρεσεις το πληρωνεις μετα. Τα επομενα 18 ειναι απο 3 εως 8μ κατηφορα/1000μ, δε γινεται ιδιαιτερα αισθητο την ωρα που τρεχεις. Το strava που το εκανε αναγωγη σε φλατ μαραθωνιο μου εδωσε 1′ κερδος. Περα απο αυτο ομως στα πλαισια προετοιμασιας για μαραθωνιο πιστευω πως ειναι ενα καλο τεστ, γιατι εγω προσωπικα ετρεξα χωρις tapering, σε εβδομαδα με διαλειμματικη και συνολικο ογκο 67χλμ μαζι με τον ημι και με 78χλμ την προηγουμενη εβδομαδα με 32αρι μεσα με αποτελεσμα να νιωθω αρκετα κουρασμενη και σπο το 11 να θελω να εγκαταλειψω. Χωρια τη ζεστη και τον ηλιο (23 ειχε στον τερματισμο) που μας ταλαιπωρησε αρκετα κατα τη διαρκεια του αγωνα. Δεδομενων των συνθηκων δηλ δικαιουμαι να μου το αναγνωρισω ως PB! 😀

Vicky
    Συμμετέχων

Εγώ δυστυχώς αναρρώνω ακόμα οπότε πλάνο θα κάνω όταν γίνω καλά. Θα ήθελα όμως να προσθέσω κάτι στην κουβέντα σας.
    Το Μάιο έχει στην Καστοριά το Run Greece Καστοριάς όπου είναι το μοναδικό που έχει δεκάρι και ημιμαραθώνιο. Είναι επίσημος αγώνας αναγνωρισμένος από τον ΣΕΓΑΣ.
    Τον Μάιο που μας πέρασε Μαρία πήγα και έκανα πολύ άνετα 45 λεπτά στο δεκάρι.
    Είχε περάσει ενάμιση μήνας από τον μαραθώνιο οπότε είχα ρίξει αρκετά τα χιλιόμετρα και είχα ξεκουραστεί.
    Σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να πάω για τον ημιμαραθώνιο την επόμενη φορά.
    Αν θέλετε βάλτε αυτό τον αγώνα στον προγραμματισμό σας. Η Καστοριά είναι πολύ όμορφη πόλη που αξίζει να την επισκεφθείτε, και η συγκεκριμένη διαδρομή είναι πολύ ωραία γιατί γίνεται γύρω γύρω από τη λίμνη της.

StefanosM
    Συμμετέχων

Τα 21 του ΣΔΥΑ το έχω σημειώσει για 23/2/2020

Elda
    Συμμετέχων

Μια χαρα καθεται τοτε, 3 εβδ πριν τα Τρικαλα και 7 πριν το μαραθωνιο. Αν ειναι κι ο ημι Αιγιου 9/2 (περισυ ηταν 10) θα ερθει τελεια.

@vicky
    οι αγωνες στην Καστορια ειναι στα υπ οψιν εδω και χρονια καθοτι εχουμε και συγγενεις εκει να μας φιλοξενησουν, αλλα δυστυχως την εποχη εκεινη χαλαρωνω και προτιμω να τρεχω κατι σε βουνο για ψυχικη αποφορτιση, παρα αγωνιστικο ημι ή δεκαρι. Δεν αποκλειω τιποτε παντως…

tazi
    Συντονιστής

Έπεσε η ιδέα από ένα φίλο για τον ήμι του Εδιμβούργου. Ήμι θέλω έτσι και αλλιώς, στην Αγγλία λογικά θα είμαι, στο Εδιμβούργο δεν έχω πάει, άρα ο κύβος ερρίφθη.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Φέτος όπως έχω ήδη αναφερθεί, το πλάνο έχει Αλέκο. Αν στραβωσει κατι έχω την επιλογή την ίδια μέρα τον αγώνα στα Χανιά. Δε με ψήνει όμως καθόλου. Θα γίνει καλή δουλειά και η επίδοση θα έρθει στη Θεσσαλονίκη. Ενδιάμεσα ίσως κάτι δυνατά πενταρια που γίνονται 1-2 φορές το μήνα στη δουλειά τα οποία δε τα πολυκυνηγαω. Δεκαρι και ημι με ψήνει αλλά ακομα δεν έχω εικόνα για το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κρήτης του νέου έτους. Μετά τον Αλέκο , ίσως τρέξω το samaria run. Μάη πέφτει, περισυ με τις καταστροφές δεν έγινε. Έχω εκκρεμότητα δύο χρόνων , από αγώνα που μου γύρισε ο αστράγαλος στο πρώτο χλμ και το έβγαλα ταλαιπωρημένος όσο δε πήγαινε. Βέβαια αν εξαιρέσουμε τον βασικό στόχο στα υπόλοιπα εγώ θα προτείνω και ο κοουτς θα αποφασίσει τι είναι σωστό και τι όχι. Έτσι δε κάνουν όλοι οι ελίτ?

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 160 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.