- Αυτό το θέμα έχει 886 απαντήσεις, 44 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 9 μήνες πριν από τον χρήστη
dimitrissss.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
8 Ιανουαρίου 2017 στις 14:41 #15637
dimitrissssΣυμμετέχων@echetlos δεν ευνοούσαν και οι συνθήκες.
8 Ιανουαρίου 2017 στις 16:41 #15638
thanΣυμμετέχων22 χλμ στον Υμηττό, με αρκετό χωματόδρομο κ λίγο μονοπάτι. Κρύο στην αρχή, μετά έβγαλε ήλιο.
8 Ιανουαρίου 2017 στις 17:56 #15639
taziΣυντονιστής@kostao πολυ κρυο ρε παιδι μου…!!!
@lion75 Πραγματι, με δεδομενο το καιρο, πολυ καλη αγωνιστικη προπονηση
@stratus Νομιζω οτι με τετοια παγωνια το ολο αναπνευστικο θα ειχε παθει μεγαλο ταρακαουλο, με δεδομενη την ευαισθησια σου και παλι καλα να λες, δοκιμασε με τετοιους καιρους να τρεχεις με μαντηλι τυπου buff, νομιζω οτι θα δεις διαφορα.8 Ιανουαρίου 2017 στις 19:12 #15641
KostãoΣυμμετέχων@tazi φαίνεται ότι όλη η εβδομάδα έτσι θα μας πάει εδώ, και επειδή δεν είμαι σε θέση να σταματήσω, θα έχουμε και άλλους ηρωισμούς. Αν εξαιρέσεις τον άνεμο, και στις περιπτώσεις που έχει ήλιο, πιστεύω ότι μπορεί κανείς να τρέξει. Ο άνεμος σε αυτές τις θερμοκρασίες είναι απάνθρωπος. Εγώ προσωπικά φοράω μακρυμάνικο τρεξίματος (και αντιανεμικό όταν φυσάει από πάνω), γάντια fleece, ένα buff να καλύπτει κεφάλι και αυτιά, και πάντα σορτσάκι με επένδυση και με καλύπτουν( εκτός από τα γάντια).
8 Ιανουαρίου 2017 στις 19:58 #15643
dimitrissssΣυμμετέχωνΜια που λέτε για κρύο σήμερα το μόνο ακάλυπτο σημείο του σώματος ήταν στο πρόσωπο. Όταν έτρεχα στη μαρίνα και φυσούσε πάγωνα μόνο και μόνο από το πρόσωπο ενώ ο κορμός ήταν ζεστός. Σε γενικές γραμμές νοιώθω πολύ πιο κουρασμένος από άλλες φορές μετά το σημερινό και σαν να έχει ερεθιστεί το αναπνευστικό από τις εισπνοές παγωμένου αέρα. Όσον αφορά τα ρούχα πήρα τα Χριστούγεννα από το στοκ της Nike στην Αχαρνών κάτι σαν λεπτό running jacket έχει επένδυση fleece είναι ότι πρέπει από ένα σημείο και μετά ιδρώνεις κιόλας.
8 Ιανουαρίου 2017 στις 21:24 #15644
taziΣυντονιστής@kostao Αυτες τις μερες ειτε φοραω καπρι ειτε κολαν, βαζω παντα συμπιεστικες. Ο λογος ειναι γιατι θελω να προστατευσω τις γαμπες μου που ειναι και ενα απο τα ευαισθητα μου σημεια. Ετσι τις κραταω ζεστες και πιστευω σε ταση για αποφυγξ τραυματισμου, μπορει να ειναι και πλασιμπο αλλα νιωθω οτι βοηθανε
8 Ιανουαρίου 2017 στις 21:27 #15645
taziΣυντονιστής@dimitrissss Γενικα τα πολυ ζεστα ρουχα, εχω και εγωε ενα τετοιο, δεν ειναι πολυ χρησιμα, μετα απο λιγο παραζεστενεσαι, ιδρωνεις και χεσε μεσα. Στην αρχη βεβαια ειναι σουπερ, το ντυσιμο κρεμμυδι ειναι το ποιο ενδεδειγμενο νομιζω. Βεβαια οι βουνισιοι σιγουρα θα ξερουν καλυτερα!
8 Ιανουαρίου 2017 στις 22:35 #15654
EldaΣυμμετέχωνΣυμφωνω κι εγω για το ντυσιμο κρεμμυδι, αν κι αυτο προϋποθετει να περνας τακτικα απο το αυτοκινητο ωστε ν αφηνεις τα εξτρα ρουχα ή εστω να δεσεις ενα αντιανεμικο στη μεση σου. Απορω παντως που δεν φορατε μπαφ, εγω σημερα εβγαλα ολο το 30αρι εισπνεοντας μεσα απο το μπαφ, πού και πού το κατεβαζα οπαν ενιωθα να ζεσταινομαι αρκετα και για να πιω λιγο νερο, αλλα μετα το ανεβαζα ξανα. Στην αρχη φορουσα και μπαφ και σκουφι (μονο τα ματια ακαλυπτα), αλλα στην πορεια εβγαλα το σκουφι μια και το κεφαλι μου ειχε ζεσταθει αρκετα, τ αυτια που κρυωναν τα καλυπτε το μπαφ και μου αρκουσε. Στο σωμα φορουσα ισοθερμικη μακρυμανικη και τρεξιματικη κοντομανικη και απο κατω ισοθερμικο κολαν και τρεξιματικο κολαν. ΚΑι γαντια φυσικα. Στην αρχη και αντιανεμικο που μετα τα 3 πρωτα χλμ το εβγαλα. Καμια ενοχληση απο το κρυο, μια χαρα ημουν. (11:30-2:30 το μεσημερι)
9 Ιανουαρίου 2017 στις 00:45 #15661
tzatzikis90Συμμετέχωνβγήκα σήμερα γύρω στη 13:00 για ότι βγει αφού οι -5 δεν μου άφηναν πολλά περιθώρια. για να πω την αλήθεια, ο μόνος λόγος που βγήκα με τέτοιο ψοφόκρυο (είμαι και κρυουλιάρης πανάθεμά με!) ήταν για να μη χάσω την τρίτη σημαντική προπόνηση της εβδομάδας και δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ από τις τύψεις! τελικά καλύτερα να μην έβγαινα αφού πάγωσα όσο δεν πήγαινε και φυσικά με ανάσες στα χαμένα η προπόνηση δε βγήκε ούτε για πλάκα. τελικά 8,4χλμ με 4:39 μέσο (αντί για 8 στο 4:28) και…πάλι καλά να λέω που ζω! άνοιξη άνοιξη είσαι δω!?
η 2η εβδομάδα τελείωσε με συνολικά χιλιόμετρα τον τρομακτικό αριθμό των 35…!
εγώ με το κρύο φοράω σκούφο (τρεξιματικό), μπαφ, ισοθερμικό, από πάνω κοντομάνικο και μπουφάν αδιάβροχο (και αντιανεμικό και καλά), κολλάν μακρύ και σορτσάκι από πάνω! και πάλι όταν έχει αέρα όπως σήμερα κρυώνωωωω!
οκ κλάφτηκα, μπορώ να πάω να ξεκουραστώ, καληνύχτα σας!
9 Ιανουαρίου 2017 στις 01:54 #15662
LionΣυμμετέχων@tazi @Echetlos σας ευχαριστώ. Είναι αλήθεια ότι δεν έχω δουλέψει πολύ ταχύτητες και μετά τη συζήτηση που κάναμε και με το Γιάννη την περασμένη Τετάρτη (ότι δηλαδή οι ταχύτητες βοηθούν περισσότερο από τον όγκο χλμ.), αποφάσισα να τις δουλέψω λίγο παραπάνω :).
Η βδομάδα έκλεισε με ένα απλό recovery βλέποντας τους λύκους του Γιελοστόουν στο Nat Geo Wild 🙂 , ενώ ακολούθησαν 600μ barefoot.9 Ιανουαρίου 2017 στις 06:23 #15663
dimitrissssΣυμμετέχων@tazi Νίκο συμφωνώ συνήθως για το κρύο φοράω διπλή μπλούζα τεχνική, μακρυμάνικη από κάτω, κοντομάνικη από πάνω, αλλά με το συγκεκριμένο running jacket την έχω καταβρεί φοριέται και χωρίς τίποτα από μέσα. Χθες από μέσα φόρεσα και τεχνικό μπλουζάκι μακρυμάνικο και μούσκεψε αυτό. Συνεχίζω πάντως να λέω ότι αυτά τα ρούχα κατασκευάζονται κυρίως για κατοίκους βορειότερων χωρών. ΗΠΑ κεντρική Ευρώπη κτλ.
@elda Μαρία κάποια στιγμή συνάντησα κάποιον που έτρεχε ντυμένος όπως εγώ συν το μπαφ στο πρόσωπο και τότε αμέσως είπα μέσα μου να τι ξέχασα!9 Ιανουαρίου 2017 στις 07:16 #15664
spyΣυμμετέχων…σημερα το πρωι – πρωι, σε συνθηκες ολικου παγετου, στους -4 βαθμους, 20 χλμ στους δρομους της Κηφισιας με πολυ μεγαλη προσοχη σε 1:43:33!Χθες 1500 μετρα κολυμβηση σε 35’38” και μετα 90′ ασκησεις ενδυναμωσης κορμου, χεριων και ποδιων!
Καλημερα σας … και καλη εβδομαδα!!!9 Ιανουαρίου 2017 στις 08:25 #15665
Nikos PilikasΣυντονιστής@Elda Εγώ δεν έχω buff αλλά neck gaiter (πολύ μπούγιο το buff), με το οποίο δεν μπορείς ν’ αναπνεύσεις με τίποτα, αν καλύψεις στόμα-μύτη.
Με το buff αναπνέεις κανονικά;9 Ιανουαρίου 2017 στις 09:09 #15667
EldaΣυμμετέχων@Echetlos, ναι, μια χαρα αναπνεεις μεσα απο το buff, ειναι πολυ λεπτο υφασμα και δεν ενοχλει καθολου. 3 ωρες μεσα απο το buff ανεπνεα σου λεω, κανενα προβλημα. Και πλενεται και στο πλυντηριο και ειναι ετοιμο για την επομενη χρηση.
9 Ιανουαρίου 2017 στις 09:13 #15668
Nikos PilikasΣυντονιστής@Elda Θα πάρω ένα να το δοκιμάσω γιατί το κρύο στο πρόσωπο δεν παλεύεται.
Thanks, Μαρία! -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.