Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 601 έως 615 (από 887 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kalogeridis
    Συμμετέχων

Δε ξέρω. Κακή διάθεση, πολύ κούραση, πολλά κρυωματα μαζεμένα, πολλές βδομάδες προετοιμασίας… Ίσως κάτι από αυτά, ίσως κάτι άλλο. Την Κυριακή θα ξέρω κατά πόσο θα κατέβω, και σε ποια απόσταση.

giorgostatsis
    Συμμετέχων

…ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ!!
    24άρι σήμερα ok
    ημί αθηνών την άλλη Κυριακή στο 5 περίπου
    ΚΑΙ φύγαμε για Χανιά!
    Παναγιώτη εαν είναι να κάνεις…35άρι να σε γράψω Ευχίδα!

tazi
    Συντονιστής

@thanasiskypraios Μπραβο θαναση, πολυ καλα τα πηγες δεδομενης της ατυχιας σου, βεβαια νομιζω οτι εισαι ευκολα για πιο κατω. Συγχαρητηρια!!!

mashine
    Συμμετέχων

@kalogeridis Πεζοπορεία είναι τα 35;

@stratus
    Εκανα σήμερα αποθεραπεία 24k και ξανακουράστηκα.Να δω πότε θα ξεκουραστώ…

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Με φάγατε… από ότι νιώθω, μάλλον το αναπνευστικό μου έχει πολλά να βγάλει ακόμα από τα τελευταία κρυωματα. Καπνισα αρκετά την τελευταία εβδομάδα, και απέγινε το κακό. Θα βγάλω ακαπνος όλη τη βδομάδα μέχρι την Κυριακή μπας και στρώσει το θέμα.

Ανώνυμος
    Ανενεργός

15 χλμ σήμερα με μέσο ρυθμό 5.53/χλμ…. τα πρώτα 8 σε ρυθμό 5.35 και τα υπόλοιπα στο 6.10 λόγω κλίσης… την άλλη Κυριακή θα τρέξω στον ημι της Αθήνας με στόχο ένα ρυθμό στο 6/χλμ.αντί για Lr θα τρέξω με παρέα χωρίς όμως να πιέσω καθόλου ή να παρασυρθώ από τον αγώνα….στόχος είναι να τρέξω στον Ημι του Αιγίου 26 Μαρτίου αγωνιστικά με στόχο το 1.50…

Elda
    Συμμετέχων

@thanasiskypraios Συγχαρητηρια ΘΑναση, εξαιρετικος χρονος! ΝΑ σαι υγιης να πας ακομη πιο κατω!

@dionisis_giakoumelos Πας για 1:50 στον ημι του Αιγιου που ειναι 400-500μ παραπανω? Ή αλλαξανε τη διαδρομη και βγαινει κανονικα?

chamav
    Συντονιστής

Έχει και μια ανηφόρα στο τέλος στο Αίγιο…
    Είναι πολύ ωραίος αγώνας όμως!

Ανώνυμος
    Ανενεργός

@Elda: Καταρχάς εσύ πως είσαι;;;με τον τραυματισμό όλα εντάξει;;; εύχομαι τα καλύτερα…το 1.50 πάει στην απόσταση ημιμαραθωνίου…πέρισυ είχα κάνει 2 ώρες ακριβώς…στο Ναύπλιο 1.55 στις 5 Μαρτίου αλλά ήμουν μπουκωμένος και μια ίωση που είχα περάσει είχε σαν συνέπεια να στεγνώσω μετά το 16 χλμ….μέχρι το 15 χλμ πήγαινα για 1.49-1.50…και το 1.50 είναι λίγο δύσκολο αλλά θα το παλέψω…

@Chamav
    : η διαδρομη στο Αίγιο έχει δυο δύσκολα κομμάτια για μένα….από το 15.5 μέχρι το 17 περίπου που είναι μια ευθεία που είναι τόσο βαρετή που σου πειράζει το ήδη κουρασμένο μυαλό….και από το 19.5 μέχρι το τέλος που ξεκινά μια γλυκιά ανηφορίτσα που γινεται διαβολική στην Μητροπόλεως….

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλησπέρα. Μόλις γυρίσαμε από Καλαμπάκα. Εγώ πήγα μέχρι το 5 σαν “λαγός” και μετά πίσω να ολοκληρώσω την προπόνηση, 10 χιλιόμετρα με μέσο ρυθμό 5:04. Μετά παϊδάκια, γλυκά και όλα τα σχετικά 😛

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι 30 χλμ στη κυκλικη διαδρομη της Κηφισιας σε 2:29:27!

Καλημερα σας και καλη εβδομαδα!

Elda
    Συμμετέχων

@dionisis_giakoumelos
    Καλημερα. Το γονατο μου καλα ειναι, δε με ποναει πλεον, απλα παλευω να επανελθω εκει που ημουν, σχετικα δυσκολο γιατι χωρις στοχο δυσκολευομαι να πιεστω.

το 1.50 πάει στην απόσταση ημιμαραθωνίου

Δηλ. θα δεις τι χρονο εχει γραψει το ρολοι σου οταν αυτο θα δειχνει αποσταση 21.1? Δε θα ειναι απολυτα σωστη η αποσταση ομως (και κατα συνεπεια και ο χρονος) καθως τα GPS παντα γραφουν μερικα μετρα παραπανω. Ετσι την πατησα κι εγω περισυ στον Ποσειδωνιο περισυ που πηγαινα για <1:50 και για πρωτη φορα αλλαξανε λιγο τη διαδρομη και βγηκε 21.5 κι εκανα 1.52!!!

than
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους!
    Ξεκούραση σήμερα (και αύριο) με ένα γλυκό, ελαφρύ πιάσιμο στους τετρακεφάλους.
    Κατά τα άλλα, φρεσκαδούρα…!

stratus
    Συμμετέχων

28,68 χλμ σε 2:03:42 ως εξης
    5 χλμ σε 23 λεπτα για προθερμανση
    21 χλμ σε 1:27:06
    2,68 χλμ αποθεραπεια
    Αν το ασθμα ειναι υπο ελεγχο το τρεξιμο βγαινει τελεια,αν οχι εχουμε προβληματα.
    Νεωτερα απο το μετωπο του ποδιου.Το προβλημα ειναι απο τη μεση και γιαυτο παρουσιασε προβλημα και ο αλλος δικεφαλος χθες.Ειναι προτιμοτερο απο το να ειχα θλαση,διοτι απο εμπειρια μπορω να διορθωσω τη μεση μου μονος μου
    Το λινκ των 21 χλμ https://connect.garmin.com/modern/activity/1618282180

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλησπέρα. Χαλαρό τρέξιμο 35 λεπτά απόψε και μετά πάτημα.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 601 έως 615 (από 887 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.