Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 106 έως 120 (από 887 συνολικά)
  • Συντάκτης
    panos66
    Συμμετέχων

Συμμετοχή στο 5άρι του Θησείου -σαν ένα μίνι τέμπο – χρόνος 25′.23″ ευχαριστημένος λαμβάνοντας υπ’ όψη την δυσκολία της διαδρομής.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Ημιμαραθώνιος Τύρναβος – Λάρισα σε 1:37:20. Αγώνας φλατ πλην ελαχίστων σημείων. Καλή οργάνωση. Πολλοί καλοί οι εθελοντές με τις μοτοσυκλέτες στη συγκράτηση των αυτοκινήτων. Όλα δωρεάν. Για τα πράγματα πολύ καλή και απλή ιδέα. Σου έδιναν μεγάλη μαύρη σακούλα σκουπιδιών με δεματικό για να την κλείσεις και έγραφαν το νούμερό σου σε αυτοκόλητο, χωρούσε μέσα και ολόκληρο σακ βουαγιάζ. Υπέροχη χειμωνιάτικη λιακάδα.

Elda
    Συμμετέχων

Πεμπτη: 10χλμ easy-recovery στο 5:56
    Παρασκευη: 15.6χλμ ποδηλαταδα στην παραλιακη 51ο-59ο και πισω
    Σαββατο: 13χλμ με τα 10 στο 5:20
    Κυριακη: LR 26χλμ στο 5:55.
    Συνολο εβδομαδας 75χλμ τρεξιμο και 15.6 ποδηλατο. Αυριο ρεπο.

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι στο γηπεδο Χαλανδριου 3 χλμ ζεσταμα, στη συνεχεια 30’tempo σε ρυθμο 4:25/χλμ και τελος 3 χλμ αποθεραπεια … συνολικα 12,8 χλμ σε 1:02:08! Μετα 1500 μετρα κολυμβηση σε 39’53”!
    Καλημερα σας … και καλη εβδομαδα!!!

than
    Συμμετέχων

Σήμερα πρωί πρωί με το σκοτάδι 12χλμ στο 5:36 min/km. Ωραίο και αναζωογονητικό!

Ανώνυμος
    Ανενεργός

χαχαχαχαχα…..ελα ρε Δημητρη μπορει να ησουν και ο μπροστινος μου χτες στον αγωνα στη Λαρισα,εγω εκανα 1:37:39….
    οντως πολυ ωραιος αγωνας και καιρος

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dimitrissss Το πήγες όλα μέσα, Δημήτρη;

dimitrissss
    Συμμετέχων

@echetlos Αυτός ήταν ο σκοπός Νίκο, αλλά σε κάποια σημεία θα μπορούσα να πιέσω παραπάνω στο μέσο της διαδρομής στο 10-13 να έκανα ένα λεπτό πιο κάτω από όσο έγραψε τελικά.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Σε έχω για πιο κάτω, γι’ αυτό ρωτάω…;-)

stratus
    Συμμετέχων

24,52 χλμ σε 1:55.

Kostão
    Συμμετέχων

Μετά από τα σταθερά ρεπό του σαββατοκύριακου σήμερα βγήκα πάλι στα βουνά. Έκανα και εξερεύνηση σε νέα μονοπάτια για έναν προσεχή αγώνα και εννοείται χάθηκα. Σταματούσα έβγαζα κινητό με Google maps και τελικά έκανα 13.5 χλμ σε 1:14 ώρα.

panosd
    Συμμετέχων

Αυτή η εβδομάδα με το μόνιμα πλέον παπούτσια motus, ξεκίνησε καλά αφού μπόρεσα ξανά (ύστερα από την αλλαγή παπουτσιών) να βγάλω 10 χιλιόμετρα. Καλό σας βράδυ 🙂

Vicky
    Συμμετέχων

Μαρια ηθελα να σε ρωτησω γιατι τοσα χλμ αυτην την εποχη;;;
    ενα μηνα μετα τον μαραθωνιο εχεις ανεβασει παλι ογκο…
    ξεκινησες καινουργια προετοιμασια; αν ναι….εχει απο την αρχη τοσα χλμ;;

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι στη Κηφισια 10,4 χλμ χαλαρα σε 55’07”!
    Καλημερα σας!

Elda
    Συμμετέχων

@Vicky Kαλημερα Βικυ. Σε λιγοτερο απο 12 εβδομαδες (5/3) θα τρεξω στο Ναυπλιο, οποτε οπως καταλαβαινεις δε βρισκομαι στην αρχη μια και συνηθως ακολουθω προγραμμα 18 εβδομαδων που βεβαια αυτη τη φορα δεν υπηρχε τετοια δυνατοτηα. Ξεκινησα αμεσως μετα το μαραθωνιο (πρωτο τρεξιμο την Τριτη 5χλμ στο χωμα πολυ χαλαρα οπου ενιωθα σα να μην ειχα τρεξει μαραθωνιο) και ανεβαζα σταδιακα, πρωτη Κυριακη 15 (συνολο εβδομαδας 39), μετα 20 (57), 24 (57), 26 (75).

Δυστυχως δεν τα καταφερα ουτε φετος (λογω διαθεσης) να κανω μια καλη προετοιμασια για την Αθηνα με αποτελεσμα να μην εχω κουραστει καθολου ολο το πορηγουμενο διαστημα και επειδη στον αγωνα λογω διαφορων μικροενοχλησεων δεν καταφερα να πιεσω καθολου, το πηγα παρα πολυ χαλαρα. Ολο αυτο μπορει να μη μου εδωσε καλο αποτελεσμα στην Αθηνα, αλλα μου εδωσε πλεονεκτημα για την επομενη προετοιμασια (που θα γινοταν με περιορισμενο χρονο) μια και δεν ημουν καθολου καταπονημενη. Προς το παρον νιωθω μια χαρα, φρεσκια φρεσκια, ουτε που το καταλαβαινω οτι κανω αυτα τα χλμ. Μεγαλη υποθεση η εποχη, αλλαζει εντελως η διαθεση μου.

Εσυ θα τρεξεις ανοιξη κι αν ναι, Θεσσαλονικη παλι ή αλλού?

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 106 έως 120 (από 887 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.