Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 121 έως 135 (από 887 συνολικά)
  • Συντάκτης
    than
    Συμμετέχων

@elda
    Σωστή η τακτική σου! Δυστυχώς, το Ναύπλιο μόνο έτσι μπορεί να το τρέξει κάποιος αγωνιστικά… “θυσιάζοντας” την Αθήνα.
    Καλή επιτυχία να έχεις!

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Μαρία, κάτι από διαφήμιση Duracell μου θύμησες!
    “Όταν οι άλλοι σταματούν, η @Elda συνεχίζει…”

Elda
    Συμμετέχων

Xαχαχαχα, για την ακριβεια δε συνεχιζω, τωρα παιρνω μπρος, το καλοκαιρι ειμαι σε νιρβανα, μετα τον Οκτωβρη αρχιζω να ξυπναω. Και δυστυχως αυτο ειναι φαυλος κυκλος γιατι ο,τι κερδιζω απο την εντατικη προπονηση του χειμωνα το χανω απο τη χαλαρη του καλοκαιριου. Και μετα φτου κι απ την αρχη.

Elda
    Συμμετέχων

Σημερα 10.87 χλμ ελευθερο τρεξιμο σε 5:35 και μετα 5×90μ (ας το πουμε τρεχοντας) την ανηφορα του σπιτιου μου με κλιση γυρω στο 16-17%.

Vicky
    Συμμετέχων

Καλησπέρα Μαρία.
    Ετσι εξηγείται ο αυξημένος όγκος αυτό το διάστημα…..εντωμεταξύ και ο Δημητρης (με τα τρια sss) γράφει αυτό το διαστημα αρκετά χλμ. και γιαυτό είπα να σε ρωτήσω….
    Ξεκίνησα προετοιμασία για τον μαραθώνιο της Θεσ/νίκης ακολουθώντας ένα πρόγραμμα 18 εβδομάδων. Μπήκα τώρα στην τρίτη εβδομάδα.
    Εύχομαι συτη τη φορά να σου βγει όπως θες και η προετοιμασία και ο αγώνας…

Elda
    Συμμετέχων

Σ ευχαριστω Βικυ. Και σε σενα καλη επιτυχια ευχομαι. Ο Δημητρης δεν ξερω για ποιον ανοιξιατικο μαραθωνιο ετοιμαζεται, αλλα ξερω οτι δεν ετρεξε στη Βαλενθια που ειχε προγραμματισει (μια εβδομαδα μετα τον αυθεντικο) λογω ιωσης. Οποτε ουτε εκεινος εχει την καταπονηση ενος μαραθωνιου.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλησπέρα Βίκυ και Μαρία. Η αλήθεια είναι ότι παρότι έκανα τη πιο δυνατή προετοιμασία που έκανα ποτέ και ήταν η πρώτη φορά που έκανα 2 μέσα στον ίδιο χρόνο, επειδή δεν έτρεξα τον αγώνα δεν αισθάνομαι κούραση. Έτρεξα στο δεκάρι του ΣΔΥΑ και τον ημιμαραθώνιο της Λάρισας για να ξεχαρμανιάσω αλλά με εντελώς γεια σου προσέγγιση. Πριν το δεκάρι του ΣΔΥΑ 2 μέρες έτρωγα γιατί μετά από 13 εβδομάδες που πρόσεχα τα πάντα μου την έδωσε και στη Λάρισα τη μέρα πριν τον αγώνα έκανα προετοιμασία σε ουζερί! Τώρα ξεκινάω προπονήσεις για πρώτη φορά με προπονητή. Την άνοιξη θα τρέξω για να μου φύγει η καούρα για 42χλμ. Αν είχα τρέξει Βαλένθια μάλλον δε θα έτρεχα άνοιξη για να προετοιμαζόμουν καλύτερα για έναν καλύτερο φθινοπωρινό. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα 100% που θα τρέξω αλλά μάλλον θα είναι στο εξωτερικό.

Elda
    Συμμετέχων

στη Λάρισα τη μέρα πριν τον αγώνα έκανα προετοιμασία σε ουζερί!

Μου θυμισες το Μαρτιο του 12 στο 15αρι του Ναυπλιου που το βραδυ πριν τον αγωνα 12 η ωρα τη νυχτα τρωγαμε παιδακια προβατινας, πατατες τηγανητες και πιναμε κρασια και τελικα ηταν απο τους καλυτερους αγωνες μου! Βρε μπας και πρεπει ν αλλαξουμε τροπο υδατανθρακωσης? 😛

Kostão
    Συμμετέχων

Σήμερα έκανα 4 επί 900 σε επιθυμητό ρυθμό 3:55, δηλαδή 3:30 το καθένα με διάλειμμα 2:30 λεπτά. Ο απολογισμός ήταν 3:27,3:26,3:26,3:27. Προθερμανση και αποθεραπεια από 2,5 χλμ. Δεν με κούρασε και ας το έκανα πιο γρήγορα. Απλά αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι για πολύ παρακάτω, μια αίσθηση τέτοια.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Μου θυμισες το Μαρτιο του 12 στο 15αρι του Ναυπλιου που το βραδυ πριν τον αγωνα 12 η ωρα τη νυχτα τρωγαμε παιδακια προβατινας

Μόλις μου έλυσες το δίλημμα 20αρι ΣΔΥΑ ή ημί στο Ναύπλιο. Ευχαριστώ!

Elda
    Συμμετέχων

Χαχαχα, χαιρομαι που βοηθησα! Αντε να μαζευτειτε αρκετοι στον ημι να σας εχω σαπορτ μετα που θα τρεχω μονη μου το δευτερο μισο του μαραθωνιου μια και δε βλεπω κανενα αλλο γνωστο να τον τρεχει (το μαραθωνιο εννοω).

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@Elda Αφού τα είπαμε, σου χρωστάω… 😉

Elda
    Συμμετέχων

Σωστα, αλλα the more the merrier! 😉

than
    Συμμετέχων

Σήμερα πρωί πρωί, 8 χλμ τέμπο @ 4:20. Με ζέσταμα και αποθεραπεία, βγήκαν 15,5 χλμ.

Elda
    Συμμετέχων

@thanasiskypraios Καλημερα. Εχω μια απορια και η ιδια ισχυει και για τον @sotos-marathon που εχω δει να ποσταρει παρομοια προπονηση συχνα. Απο τη στιγμη που και οι 2 εχετε 10αρι στα 40′ συν πλην, δηλ. pace 3:58 ο Σωτηρης και 4:02, 4:03 εσυ αν δεν κανω λαθος, γιατι κανετε τα τεμπο σας στο 4:20 αφου το κατωφλι σας (ο αγωνιστικος ρυθμος δηλ. μιας ωρας) συμφωνα με τους πινακες του Daniels ειναι στο 4:06 και 4:10 αντιστοιχα? Λογικα με 4:20 δεν δουλευετε κατωφλι αλλα αρκετα πιο χαμηλα. Λεω κατι καθος? Για πειτε και οι υπολοιποι.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 121 έως 135 (από 887 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.